Slovenija
Oglas

Krčne žile? Neverjetno, dovolj je že 5 minut na dan!

Ljubljana, 16. 11. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Topznižanja
Komentarji
0

Ankete kažejo, da ima skoraj 70% ljudi težave z popokanimi žilami na nogah. Te se pojavijo zaradi težkih in dolgotrajnih obremenitev, slabšega stanja ožiljnega sistema, včasih pa tudi kot dedna težava, ki se prenaša generacijsko.

Težave z razpokanimi žilicami niso zgolj estetske narave, lahko so tudi zelo boleče in neprijetne za življenje vsakega posameznika. Krčne žile so posledica motenj venskega obtoka v nogah. Težave s krčnimi žilami so pogostejše pri ženskah, večinoma zaradi nosečnosti in hormonskega stanja. Priznani nemški proizvajalci naravnih kozmetičnih izdelkov pa so ustvarili edinstven gel s pomočjo katerega lahko dosežete željene rezultate z le 5 minut časa na dan. Predstavljamo vam VenoSolve!

Primerjava poslanih fotografij Alenke iz Brežic pred in po 20 dnevni uporabi gela VenoSolve v letošnjem avgustu.
Primerjava poslanih fotografij Alenke iz Brežic pred in po 20 dnevni uporabi gela VenoSolve v letošnjem avgustu. FOTO: Topznižanja
Kako se torej rešiti težav s krčnimi žilami?

Če se boste lotili raziskovanja boste hitro naleteli na takšne in drugačne laserske metode odstranjevanja, ki so sicer v večini primerov uspešne ampak tudi zelo drage – celoten postopek lahko stane tudi več kot 1500€!

Verjamemo, da ste preizkusili že marsikaj, rezultata pa ni, razlog za to pa tiči v tem, da potrebujete izdelek, ki je namenjen izključno odpravljanju tovrstnih težav. Dejstvo je, da brez operacij in posegov v telo krčnih žil ni mogoče popolnoma odstraniti. Ampak zakaj bi jih sploh želeli popolno odstraniti, če jih lahko z nego in pravim preparatom izboljšate do te mere, da niso več moteče? Za vas imamo eksluzivno rešitev, proizvod priznanih nemških proizvajalcev naravnih kozmetičnih izdelkov – VenoSolve!

VenoSolve, ki je narejen izključno iz vrhunskih sestavin med katerimi izstopata izvleček divjega kostanja ter izvleček listov rdeče vinske trte skrbi, da se bo vidnost ter stanje vaših žil vidno izboljšalo. Divji kostanj skrbi za zdravljenje žilic pod površjem, listi vinske trte pa za zunanjo nego ter vidno izboljšanje.

Kako deluje?
- Razširi stene žil ter poveča pretok krvi,
- Kožo naredi brez izstopajočih žil in modric,
- Povrne koži enakomerno in lepo polt
- Osvežuje in neguje kožo na nogah,
- Rezultat je viden že po treh dneh uporabe.

Več o gelu VenoSolve si lahko preberete tukaj.

VenoSolve ekipa je zasnovala edinstveno promocijsko ponudbo, ki pa je na voljo samo v omejenem časovnem obdobju.

Izvleček divjega kostanja se kot edina prava naravna sestavina uporablja za nego razpokanih žil ker s pomočjo zdravilne moči razširja ter neguje žile od zunaj, povečuje pretok ter s tem izboljša njihovo stanje.
Izvleček divjega kostanja se kot edina prava naravna sestavina uporablja za nego razpokanih žil ker s pomočjo zdravilne moči razširja ter neguje žile od zunaj, povečuje pretok ter s tem izboljša njihovo stanje. FOTO: Sestavine

Promocijski paket lahko naročite na predstavitveni spletni strani VenoSolve ali po telefonu na številko 031 427 143.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1