Tuja scena
Oglas

Kopalke Lisca za vsako postavo

Ljubljana, 24. 05. 2011 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pogled na plaže v letu 2011 bo živahen in barvit. Modne navdušenke se bodo odločale za bando modrčke in visoke hlačke, modeli pa bodo še bolj poudarjali zapeljive linije ženskega telesa.

Da bodo vaše kopalke še hitreje suhe, preizkusite sodobne Ultra Dry košarice.
Da bodo vaše kopalke še hitreje suhe, preizkusite sodobne Ultra Dry košarice. FOTO:
Letošnji modni krik – visoke hlačke, bando modrček in elegantna oranžna
Letošnji modni krik – visoke hlačke, bando modrček in elegantna oranžna FOTO:
Seveda tudi v tem poletju ne bo šlo brez triangel modrčkov in seksi bikink, za tiste, ki raje izbirate med enodelnimi kopalkami, pa se bo v Liscini ponudbi našlo kar nekaj trendovskih modelov s korekcijsko funkcijo. Če iščete malce več ekstravagance in glamurja, se odločite za kopalke s kristali in prosojnim tilom ali pa za vezene aplikacije na njih.

Za še več udobja in zapeljivosti letos ne spreglejte tehnoloških novosti. Če ne marate občutka mokrih kopalk na koži, poiščite modele z ultra dry penastimi košaricami – inovativni materiali bodo poskrbeli za izredno hitro sušenje in nemoteno razvajanje na plaži. Lahkotni light gel push up modrčki bodo navdušili tiste, ki tudi v vročih poletnih mesecih prisegate na magičen dekolte. Lahko pa preizkusite tudi push up kopalke best fit. Če nosite različni velikosti hlačk in modrčka, pa boste najlaže našle pravi model zase pri kopalkah, pri katerih lahko ločeno kupite modrček in hlačke ter tako same izberete pravi kroj in velikost zase.

In kakšne kopalke priporoča Liscina kreatorka Marjana Češnjevar?



Separatne kopalke Lisca – poljubno lahko kombinirate modele hlačk, modrčkov in velikosti.
Separatne kopalke Lisca – poljubno lahko kombinirate modele hlačk, modrčkov in velikosti. FOTO:

Predvsem takšne, da se boste v njih dobro počutile! Je že res, da trendi narekujejo tako barve kot tudi kroj modela. Vendar pa je potrebno vedeti, kaj nam pristoji tako glede na velikost kot tudi barvo las in tena. Zato izberite svojo najljubšo barvo, svoj priljubljen vzorec in seveda primeren kroj. Le tako boste zažarele ter se počutile samozavestno in zadovoljno.”
Če niste prepričane, katera barva ali model vam najbolje pristoji, pa se oglasite na brezplačnem osebnem svetovanju, ki poteka na nekaterih prodajnih mestih Lisca – svoj osebni termin lahko rezervirate tudi na spletni strani Lisca.

In barve? Kraljujejo zelena, modra, pink in oranžna – samostojno ali v najrazličnejših kombinacijah. Črtam, pikam, barvnim prelivom in vplivu Afrike pa se pridružujejo abstraktne poslikave rož.

www.lisca.si

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3