Slovenija

Konec tedna v Ljubljani za ves promet zaprta dela Kajuhove in Šubičeve

Ljubljana, 08. 09. 2016 17.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vozniki, ki se boste ta vikend vozili po Ljubljani, pozor! Za ves promet bosta zaprta del Kajuhove in del Šubičeve ulice. Potekajo namreč obnovitvena dela. Na občini zagotavljajo, da bo obvoz urejen in označen, nekateri mestni avtobusi pa bodo vozili po spremenjenih trasah.

Zapora Kajuhove ulice med križiščema z Zaloško in Letališko cesto.
Zapora Kajuhove ulice med križiščema z Zaloško in Letališko cesto. FOTO: MOL

Dela Kajuhove in Šubičeve ulice v Ljubljani, kjer potekajo obnovitvena dela, bosta v soboto in nedeljo zaprta za ves promet. Gre za del Kajuhove ulice med križiščema z Zaloško in Letališko cesto, po katerem poteka pomembna dostopna pot v nakupovalno središče BTC, ter del Šubičeve ulice med Slovensko cesto in Beethovnovo ulico.

Na mestni občini zagotavljajo, da bo obvoz osebnih in tovornih vozil urejen in označen, mestni avtobusi na liniji 2 pa bodo vozili po spremenjeni trasi, in sicer iz smeri Zelene jame gledano po Kajuhovi ulici na Letališko cesto ter nato po servisni cesti ob vzhodni obvoznici na Zaloško cesto.

Že v petek bo sicer zaradi del na Kajuhovi ulici zaprt del Toplarniške ulice, od križišča s Kajuhovo do uvoza/izvoza v trgovino Hofer.

Zapora Šubičeve ulice bo na odseku med Slovensko cesto in Beethovnovo ulico.
Zapora Šubičeve ulice bo na odseku med Slovensko cesto in Beethovnovo ulico. FOTO: MOL

Šubičeva ulica v središču prestolnice bo zaprta na odseku med Slovensko cesto in Beethovnovo ulico. Mestni avtobusi na linijah 14, 18 in 18L bodo vozili po spremenjenih trasah, in sicer po Bleiweisovi cesti na Gosposvetsko ulico in nato na Slovensko cesto.

Obnovi dela Kajuhove in Šubičeve ulice sta le dve od številnih obnovitvenih del, ki potekajo po prestolnici. V kratkem naj bi sicer zaključili eno največjih gradbišč, in sicer obnovo dela Dunajske ceste med križiščema s Tolstojevo in Posavskega. Se bo pa zato prav tako v kratkem začela širitev Letališke ceste med Kajuhovo ulico in trgovskim centrom Emporium.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

No pa dejmo
08. 09. 2016 21.41
+2
ampak članek je pa tako napisan da se sploh ne ve ali bo v petek ze zaprto ali je to misljeno cez vikend ... novinarji cvek pa mami naj pride v šolo!
Eastman
08. 09. 2016 19.06
+3
Ojeje spet bodo slovenceljni jambral in jokal, pa lepili slike na facebook.
donmega
08. 09. 2016 19.49
+3
Itak..nikol nobenmu prov tud potem ko bojo dela koncana se bo najdu ksn ko mu nebo prov..