Slovenija
Oglas

Konec britja in puljenja tudi v Novem mestu

Novo mesto, 17. 02. 2015 09.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Odprtje centra No+Vello sedaj tudi novomeščanom omogoča trajno odstranjevanje dlačic (fotoepilacijo) po privlačni uniseks tarifi – 33€ na predel.

No+Vello je mednarodna mreža specializiranih centrov za trajno odstranjevanje dlačic z IPL tehnologijo. Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2007, se lahko danes pohvali z več kot 1000 centri v 16 državah sveta. Njegova ustanovitev je pomenila prelomnico na trgu trajnega odstranjevanja dlačic, saj gre za prvo blagovno znamko, ki je na tržišču ponudila svetlobne tretmaje po dostopni enotni tarifi, ter s tem približala to storitev širšemu krogu uporabnikov.

No+Vello
No+Vello FOTO:
No+Vello
No+Vello FOTO:

IPL fotoepilacija z intenzivno pulzirajočo svetlobo je najsodobnejši in najbolj inovativen sistem za trajno odstranjevanje dlačic. Intenzivna pulzirajoča svetloba (IPL)oddaja mešano svetlobo različnih valovnih dolžin ter tako omogoča prilagajanje nastavitev glede na značilnosti vsake posamezne stranke in je primerna za različne tipe kože in dlačic. Ta metoda je manj boleča in cenejša od tradicionalnega laserskega odstranjevanja dlačic, možnost za pojav stranskih učinkov je manjša, rezultati pa boljši in hitrejši, saj se lahko No+Vello centri pohvalijo z IPL sistemomzadnje generacije, ki zagotavlja izjemne rezultate, vidne že po prvem obisku.Dodatna prednost njihove tehnologije je sistem z intenzivnim hlajenjem (Sub Zero Intense) za zmanjševanje občutka toplote in zagotavljanje visoke varnosti tretmaja ter možnost odstranjevanja dlačic na porjaveli koži (zahvaljujoč Sun&Safe tehnologiji), kar do sedaj ni bilo mogoče.BREZPLAČEN POSKUSNI TRETMA! (www.nomasvello.si).

Katja Jevšek se je odločila, da ima dovolj!

Srečna, da je konec!

Ostala sta brez ...

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3