Domača scena
Oglas

Končno, nekaj res ugodno!

Ljubljana, 22. 04. 2013 08.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ste že kdaj kupili kakšen kupon ali pa ste ga želeli in potem ponudba ni uspela? Ste ostali praznih rok? Ste si kaj želeli, drugi pa ne in zato niste prišli do želenega? Ste siti tega? Berite naprej!

Na slovenskem trgu se je pojavila novost. Spletno mesto, ki vam ponuja, da si izberete svoj popust ne glede na to, koliko ljudi si ga še želi. Pa četudi si ga boste izbrali samo vi, ne boste ostali praznih rok.

Popustko
Popustko FOTO:
Vas zanima, kako deluje?

Na strani so objavljeni popusti različnih ponudnikov. Tistega, ki želite, izberete, si natisnete kupon in ga unovčite pri ponudniku. Preprosto, kajne?

Skupina Popustko združuje ekipo z dobro izoblikovano vizijo, visokim nivojem strokovnosti in veliko dobre volje. Tu je, da vam ponudi alternativo skupinskemu nakupovanju. Pri njih se ne sešteva in ne čaka. Popustko vam omogoča zgolj ugodne cene. Najboljše pa je, da vas tudi prignjali ne bodo. Popust boste unovčili, ko boste to želeli vi. In tudi vnaprej ne boste nič plačevali. Kupon si na strani zgolj natisnete in storitev s popustom plačate takrat, ko boste kupon izkoristili.
Popustko
Popustko FOTO:

Njihova ponudba je široka, saj zajema vse od kozmetičnih storitev do gradbenega materiala, osebnih storitev, rekreacije in še bi lahko naštevali. Ker pa verjetno vseh ne zanima vse, je najbolje, da kliknete na njihove strani in si izberete tisto, kar vas zanima. Sami si boste izbrali kraj in vrsto storitev. Če se v določenem trenutku še ne želite odločiti, nič hudega. Ovite cene niso omejene na dan in kupona vam ni treba takoj natisniti. Lahko ga zgolj shranite med priljubljene in ga natisnete takrat, ko ga boste želeli dejansko unovčiti. V kolikor boste želeli izvedeti več o ponudniku ali izdelku, vas od tega loči zgolj en klik. Brez nepotrebnega iskanja in odvečnih korakov. Z enim samim klikom vas privedejo do želenega izdelka.

V kolikor potrebujete njihovo pomoč, vam ni treba pisati sporočil in čakati na odgovor. Lahko jih enostavno pokličete vsak delovnik med 9.00 in 17.00.
Popustko
Popustko FOTO:

Popustko je nekaj, na kar je naš trg čakal. Prijazno do uporabnika, prilagojeno do tempa vsakega posameznika, brez naglice in priganjanja ter na drugi strani prijazno tudi do podjetij. Podjetja pri popustko.si niso omejena z minimalnim popustom ali nepotrebno administracijo ob sledenju kuponov.

Kaj torej še čakate? Hitro na popustko.si ovijat cene okoli prsta!

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3