Slovenija

Namesto na cesto v hotel!

Ljubljana, 07. 07. 2009 12.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Če svojega ljubljenčka ne boste mogli s seboj odpeljati na počitnice in se ne boste mogli zanesti na pomoč družine ali prijateljev, je ena izmed možnosti tudi hotel za hišne ljubljenčke.

Sprejemajo vse živali: mačke, pse, hrčke, papige ...
Sprejemajo vse živali: mačke, pse, hrčke, papige ... FOTO: Mateja Klavs

Tako imenovani živalski hoteli so specializirani za oskrbo in bivanje živali med odsotnostjo lastnika. Po tovrstnih hotelih lastniki malih živalih povprašujejo pred začetkom turistične sezone, saj se pogosto vnaprej rezervira prosto mesto, zaradi česar se velikokrat zgodi, da so hoteli poleti polno zasedeni.

Nekateri manjši hoteli za hišne ljubljenčke pa ponujajo zanimivo storitev. Nekatere živali namreč živijo kar v hiši skrbnika. Le tako naj bi se vsi počutili kot ena velika družina. Po navadi dobijo tudi "posteljo", prav tako pa jim ne uide crkljanje. Tovrstni hoteli sprejemajo pse, mačke, ptiče, morske prašičke, zajčke, činčile in druge domače ljubljenčke.

Na Cekinu smo preverili, koliko mora lastnik odšteti za nočitev svojega ljubljenčka v hotelu. Kakšen mora biti hotel za hišne ljubljenčke? Kaj je dobro vedeti, preden hišnega ljubljenčka oddamo v hotel? Kaj nam sploh preostane, če štirinožca ne želimo oddati v hotel? Za odgovore na ta vprašanja kliknite tukaj!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

legokocka
07. 07. 2009 14.10
ka pa zlate ribice:)
suzi91
07. 07. 2009 13.45
jezek_teka-teka
07. 07. 2009 13.43
kot na cekinu kje drugje?
teka_teka_jezek
07. 07. 2009 13.37
kje pa drugje kot na cekinu...