Slovenija
Oglas

Ko se delo na vrtu spremeni v užitek

Ljubljana, 12. 07. 2012 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Si kdaj zaželite, da bi bilo urejanje vrta tako prijetno in zabavno, kot je posedanje in druženje na njem? Tudi to je mogoče – z izdelki Fiskars.

Z izdelki Fiskars je delo na vrtu prijetno (Foto: arhiv naročnika)
Z izdelki Fiskars je delo na vrtu prijetno (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Fiskars se lahko pohvali z zares bogato tradicijo, saj slovi kot najstarejše finsko podjetje, ki obstaja že od leta 1649. Dolgoletne izkušnje so podjetju omogočile, da se je povzpelo do enega vodilnih proizvajalcev ročnega orodja za dom in vrt. S široko paleto vrhunskih inovativnih izdelkov je Fiskars že marsikateremu uporabniku olajšal delo na vrtu in ga spremenil v pravi užitek. Predstavljamo vam dva velika hita njihove linije izdelkov:

Fiskars vrtalnik za nov in enostaven način kopanja 
(Foto: arhiv naročnika)
Fiskars vrtalnik za nov in enostaven način kopanja (Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Fiskars odstranjevalec plevela - brez prepogibanja in kopanja (Foto: arhiv naročnika)
Fiskars odstranjevalec plevela - brez prepogibanja in kopanja (Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Fiskars odstranjevalec plevela – za enostavno in »zeleno« pletje

Super Fiskarsova inovacija za odstranjevanje plevela vam bo hitro pomagala do popolnoma urejenega vrta in sanjske zelenice. Najboljše pa je to, da boste plevel izruvali, ne da bi se vam pri tem bilo treba sklanjati, saj nastavljivi ročaj omogoča prilagajanje vaši višini tako, da to opravite stoje in brez izkopavanja. Z okolju prijaznim odstranjevalcem plevela se boste izognili tudi uporabi kemikalij, kljub temu pa bo pletje enostavno, hitro in učinkovito. Z lahkoto boste premagali tudi najtrdovratnejši plevel, saj odstranjevalec Fiskars izruva celo korenino.

Fiskars vrtni vrtalnik – za nov in preprost način kopanja

Novi revolucionarni zemeljski vrtalnik Quick Drill je najboljše orodje za sajenje rož, grmov in dreves, izkopavanje lukenj za gnojenje tal ter postavljanje znakov in ograj. Tudi najbolj naporna vrtna opravila s Quick Drillom postanejo enostavna in prijetna zaradi povsem novega pristopa k izkopavanju zemlje. Običajen spiralni vijak, značilen za ostale vrtalnike, sta namreč zamenjali dve optimalno ukrivljeni rezili okoli svedraste osi, ki omogočata lažji preboj skozi gosto travo in zemeljske plasti. Poleg tega bodo s Quick Drill vrtalnikom vaše luknje lahko do centimetra natančne, saj ima na gredi priročen kazalnik globine.

Če bi radi to poletje zares uživali na svojem vrtu in s ponosom nanj povabili prijatelje, so izdelki Fiskars prava izbira za vas. Ogledate si jih lahko na njihovi spletni strani, kjer boste poleg odstranjevalca plevela in vrtalnika našli tudi ugodno ponudbo kosilnic, škarij, klešč, lopat, grabljic in drugih vrtnih pripomočkov.


 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1