Slovenija
Oglas

Modrček, za katerim so obnorele!

Ljubljana, 20. 12. 2012 09.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Ura tiktaka in čas neustavljivo beži, debelo leto 2013 pa že pred pragom leži. Izberite darila, ki bodo zamajala tla pod nogami in povečala srčni utrip. Posebej za vas smo pripravili nekaj koristnih nasvetov, kako izbrati pravo darilo.

KAKO IN S KAKŠNIM DARILOM RAZVESELITI SVOJO ŽENSKO?

Kaj podariti mami, babici, punci ali sestri? Tovrstna vprašanja si moški zastavljajo vsako leto znova, ko Božiček in Dedek Mraz trkata na vrata. Žensko zadovoljiti ni nemogoče, le na prave strune morate igrati. Naj vam zaupamo, da za vsak tip ženske obstaja idealno darilo. To leto ne zgrešite in fascinirajte svojo damo, mamo ali sestro z največjim hitom letošnjega leta - Aha Bra modrčki. Samo za vas, da boste lahko razveselili svoje dame smo modrčke znižani za kar 36 %.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
MODNA MAČKA

Je vaša punca, prijateljica ali sestra vedno seznanjena z najnovejšimi modnimi trendi in vedno brezhibno urejena?
Ali rada zahaja na modne prireditve in bere modne revije?
Jo težko spravite iz modnih butikov in šik trgovinic?
Kaj podariti taki ženski?
Podarite ji komplet modrčkov Aha Bra v čudovitih, poletnih barvah, ki so udobni in modni obenem. Pohitite in si priskrbite
komplet barvnih modrčkov s kar 50-% popustom.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
MOJSTRICA V KUHINJI

Ali vaša draga večino časa preživi v kuhinji in v ustvarjanju jedi preprosto uživa. Zanjo bo idealno darilo, praktičen pripomoček za njeno kuhinjo. Podarite ji najinovativnejši izdelek
tega leta - Webis posodice za trdo kuhana jajčka, s katerimi bo vaša draga ustvarjala slastne, gurmanske poslastice. Z lahkoto bo pripravila nadevana jajčka s sirom, slanino in začimbami. Kar pa je še posebej razveseljujoče pa je, da je nadležnega lupljenja jajc dokončno konec.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
KREATIVKA

Rada ustvarja in ob tem preprosto uživa? Je včasih zasanjana in polna dobrih in norih idej?
Kaj podariti taki ženski? Kreativko lahko presenetite s praktičnim, modnim dodatkom - Trendy Top, katerega bo lahko kombinirala h katerem koli oblačilu in ustvarjala čudovite kombinacije.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Kreativko lahko razveselite tudi s čudovitim kompletom za pedikuro in manikuro, s katerim si bo v objemu domače kopalnice, profesionalno uredila nohte.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
ROMANTIČNA DUŠA

Ima rada dolge sprehode, romantične filme in dolge romane. Obožuje gledanje zvezd in razvajanje v dvoje. Kaj podariti taki ženski? Romantično dušo boste očarali z majhnimi pozornostmi. Privoščite ji pripomočke za sproščanje in dobro počutje.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
KAJ KUPITI SVOJEMU MOŠKEMU?

Čeprav v večini moški kupujejo darila in s tem pridobivajo naklonjenost svojih dam, tudi ženske razveseljujejo moška srca s prikupnimi darili. Vsakdo je vesel darila posebej tistega, ki prihaja iz srca. Tako kot moški se tudi ženske soočajo s pomanjkanjem izvirnih idej za darila.

RAČUNALNIŠKI OBSEDENEC


Vaš dragi veliko časa preživi pred računalnikom? Je programer, zagrizen poslovnež ali le ljubitelj računalniških igric? Obdarite ga z udobnim podstavkom za prenosni računalnik. Od sedaj naprej bo lahko užival in delal kar v objemu kavča ali postelje. Pohitite, samo v decembru si lahko priskrbite podstavek za računalnik s kar 47-% popustom.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
POPOLNI PERFEKCIONALIST

Je vaš dragi natančen in vedno želi imeti vse pod kontrolo. Je obenem tudi ljubitelj in poznavalec vin. Podarite mu praktičen pripomoček, s katerim bo zablestel ob vsakem serviranju vin. Postrežena vina bodo vedno dosegala optimalni okus in vonj.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
VEČNI POPOTNIK

Je vaš mož ali fant šofer, trgovski potnik ali samo veliko časa preživi ob svojem jeklenem konjičku? Če je tako, lahko svojega dragega najbolje presenetite z inovativnim in praktičnim darilom za njegov avto.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
KAKO TEŽKO JE ZADOVOLJITI TAŠČO?

Nihče si ne želi nakopati zamere in razočaranja tašče. Darilo zanjo mora biti izbrano skrbno in premišljeno. Darilo mora imeti le neko posebno vrednost in praktičnost. Podarite ji nekaj nad čimer bo navdušena in si pridobite njeno naklonjenost.

Odganjalca tašč do sedaj še niso izumili, če pa imate težave s škodljivci, kot so miši, podgane ali ščurki, pa si le omislite učinkovit odganjalec škodljivcev - Riddex, ki jih bo za vedno pregnal iz hiše.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Obiščite nas na spletni www.jatoos.com ali pokličite na 040 129 500, kjer vam bomo svetovali in vam pomagali. Pa brez skrbi, nikomur ne bomo povedali, da ste darilo izbrali v zadnjem trenutku!
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3