Slovenija

Kdo pomete kršitve pod preprogo?

Ljubljana, 16. 05. 2008 17.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Barbara Pance
Komentarji
5

Mariborski strojevodje med vožnjo vlakov povzročajo številne kršitve. Sankcij ni, saj naj bi vse kršitve prekril šef sekcije Milan Mikl.

Mariborski strojevodje med vožnjo vlakov povzročajo številne kršitve. Sankcij in disciplinskih postopkov ni, saj naj bi vse kršitve prekril šef sekcije Milan Mikl.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Darko32
18. 05. 2008 08.51
V komunizmu so posamezniki po vojni z ubijanjem nasproti mislečimi. Tako so si pridobili položaje. Sedaj pa se dogaja isto. Samo z to razliko, da nimajo za nalogo pobijanja ampak imajo za nalogo prikrivanje. Zato takšna ideologija razmišljanja je obsojena na propad, saj v novem stavku v bistvu dokaže, da je politika takšnega z figo v žepu. Janša postavi v ministrstvo za šolstvo osebo in sočasno na terenu se delajo njegovi člani norca iz šolstva. Če razumem zagovarjanje politike nekoga, je dolžnost njegovih članov, da spoštujejo vsaj svoje ideje. Kar pa sedaj kaže, da posamezniki vlečejo čim več koristi v škodo pravnega sistema. Rezultat tega imamo na vidiku.
Prvo Borec
17. 05. 2008 13.55
Zakaj so bili Dolenjci proti odcepitvi od Jugoslavije ??? Zato, ker so sedaj oni naša južna brača ??!!
Okni?arka
17. 05. 2008 13.23
Ojoj! Pri Svetu so pa slabo preverili nekatere informacije in se jim kar slabo piše po mojih informacijah. Novinarji bi morali malo bolj preveriti informacije, preden jih takole dajo v javnost. No, saj mislim, da jih bo izučilo....
Buena Vita
17. 05. 2008 12.32
rapontika ja moja draga rapontika pri nas je še vedno juga,nekateri si pač dovolijo kar se ne bi smelo,in taisti povzročaje nesreča,se hranjo z kriminalom, nas tupce pa prepričujejo kako so ubogi,kako jim kratimo pravice ,kako jih obsojamo,kako nas bodo nekam izgnali,,,,,,ho,,,,joj,,,,joj,kaj vse nam naprtujejo,mi velebogatini pa moramo to poslušat in se sramovat, AH,seveda se sramujemo,neodgovornežev,lenuhov,izkoriščevalce... njihove branžarije ,in vseh njihovih laprdavščin nas je sram,,,,,,to pa da nam ne morejo več natikat svojih grehov,,,,,,,,,,,to pa je dobro
rapontika
16. 05. 2008 19.43
Pred tremi leti sem se peljala na progi Maribor-Ljubljana in me je skoraj kap,ko sem videla da v kabini za strojevodjo poteka ,,družinsko,, srečanje.Izmenično dva otroka v naročju strojevodje, veselo razpoloženje je trajalo skoraj do Ljubljane. Žal to ni bil osamljen primer.