Slovenija

Kdo dela in kdo počiva?

Ljubljana, 02. 05. 2008 17.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Tina Opeka
Komentarji
2

Na dela prost dan ne počivajo vsi, saj so med drugim delali vozniki avtobusov, železničarji ter dežurne trgovine in večji trgovski kompleksi.

Na dela prost dan ne počivajo vsi, saj so med drugim delali vozniki avtobusov, železničarji ter manjše dežurne trgovine in večji trgovski kompleksi.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Danny Veliki
03. 05. 2008 11.47
Zaradi takih cvetk kot je ta novinarka,katera nima nobenih drugih idej za prispevek oz. nima nikogar s kom bi preživela praznike,bi po njenem mnenju morali kar vsi delati med prazniki. Bolano!
Buena Vita
02. 05. 2008 21.43
ZAKAJ zakaj sem vedno delala za praznike?zato da so me imeli za neumno zato ker so se praznične ure bolše plačale,in sem zaslužila za marsikatr priboljšek zato ker večina je zbolela ,ravno na praznike SAMO ,GLEJ HUDIČA TISTA VEČINA KI NI HOTELA DELATI ZA PRAZNIKE,NI DELALA NIKOLI,DELO SO ČUVALI,PA BOG NEDAJ GA NAREDIT HA HA, HA HA,HA HA,,, SEDAJ PA TULIJO DA SO PREMAJHNE PENZIJE, KOLIKO SO DAJALI V MALHO TOLIKO DOBIVAJO IZ NJE ŠE MNOGI PREVEČ