Zanimivosti
Oglas

Kaos na letališču!

Ljubljana, 25. 08. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min
Avtor
Goodlife Diners Club
Komentarji
0

Izredne vremenske razmere. Letalski prevoznik vam sporoči nekaj urno zamudo. Nato še dodatno prestavljanje leta. Neverjetna gneča hitečih, nestrpnih, zaspanih, utrujenih potnikov. Vsi sedeži do zadnjega natrpani. Tla prekrita s spečimi in ležečimi ljudmi. Gneča v restavracijah, kavarnah in dolge vrste za toaletne prostore.

Res mučne in dolge ure čakanja! Saj poznate to situacijo? Kako pa bi bilo preživeti te dolge ure na udobnem ležišču ali vsaj fotelju, s toplo hrano, osvežilno pijačo, s čistimi in praznimi toaletnimi prostori, dnevnimi časopisi, brezžičnim internetom za obvezen selfie za vse domače in predvsem mir. Kaj bi dali za to?

(vir: www.telegraph.co.uk)
(vir: www.telegraph.co.uk) FOTO: Goodlife Diners

STE 'BIZNIS' ALI 'ECONOMY'?

Opazujete potnika, ki je ravnokar prišel iz čudovitega letališkega salona. Spočit, nasmejan in dobre volje. »Le koliko je plačal za vstop? Je v biznis razredu?« ste se vprašali. Pravzaprav ne eno ne drugo! Kaj pa, če bi imeli tako plačilno kartico, ki tudi vam omogoča ta privilegij? In to celo BREZPLAČNO! Tukaj vas čaka vaša GOODLIFE DINERS CLUB plačilna kartica z vsemi izbranimi ugodnostmi. Enostavno in hitro jo lahko pridobite!

(vir: internationalbusinessbest.blogspot.com)
(vir: internationalbusinessbest.blogspot.com) FOTO: Goodlife Diners

STE PADLI NA GLAVO?!

In potem, ko ste že umirjeno na poti na vašo priljubljeno destinacijo, vas spreleti misel, da nečesa niste uredili. Pozabili ste skleniti turistično zavarovanje z asistenco. Zdaj lahko samo upate, da ga ne boste potrebovali. In bili v skrbeh ves čas počitnic. Ali pa tudi ne! Če je šla z vami na potovanje tudi GOODLIFE DINERS CLUB plačilna kartica, potem teh skrbi nimate! Z njo ste  BREZPLAČNO zavarovani vse leto povsod po svetu in brez izpolnjevanja dodatnih obrazcev. Enostavno in hitro jo lahko pridobite

MOJA VSE ZMORE!

Nakupovanje v New Yorku. Potapljanje na tropskem otoku. Dizajnerski hotel na Capriju. Ogled nogometne tekme lige prvakov na Santiagu Bernabeu. Izlet na Andamanske otoke. Križarjenje na vrh Evrope – Nordkap. Surfanje na Havajih. Vrhunska večerja s prijatelji. Ogled olimpijskih iger v Riu De Janieru. Karte za predstavo na londonskem West Endu. Bi si privoščili kaj od tega? Previsoki zneski? Kaj pa, če jih razdelite? Če imate v denarnici GOODLIFE DINERS CLUB plačilno kartico lahko vaše zneske razdelite na do 12 obrokov tudi v tujini in na spletu. Zelo enostavno! Obročno lahko plačujete tudi v Sloveniji in to kar na do 24 obrokov samo s podpisom.


  • BREZPLAČNI VSTOP V LETALIŠKE SALONE PO SVETU (cena povprečnega vstopa je 25€/osebo)
  • BREZPLAČNO TURISTIČNO ZAVAROVANJE ZA VES SVET, VSE LETO (vrednost paketa je 66€)
  • PLAČILO NA OBROKE DOMA, NA SPLETU IN PO SVETU
  • POPUSTI V IZBRANIH RESTAVRACIJAH
  • VEČ KOT 100 DRUGIH UGODNOSTI
  • POMOČ ČLANOM 24/7
  • STORITVE ONLINE
  • SMS VARNOSTNA OPOZORILA
 

ŽELIM KARTICO GOODLIFE

(vir: shutterstock)
(vir: shutterstock) FOTO: Goodlife Diners

JE V VAŠEM KOVČKU ŽE 1000 EVROV?

Niso pravzaprav priprave na potovanja še najslajše? Z novim kompletom oblačil Weekend Max Mare, vrhunsko kozmetiko Bioeffect, potovalno košarico kozmetike L'Occitane ali Melvite, Medexovo lekarno, dobro knjigo iz Mladinske knjige, nujno čokoladno pomočjo iz Kraša, nepogrešljivo elegantno uro Chanel iz Draguljarne Malalan, čudovito zapestnico FreyWille in novim pametnim telefonom ali tablico Telekoma Slovenije ste pripravljeni za vaše Goodlife potovanje in to precej ugodneje.

Poglejte še več UGODNOSTI, ki vam jih nudi vaša GOODLIFE DINERS CLUB kartica pri partnerskih podjetjih: Mercedes Benz, Avant Car, Alta, Aktiv Organic, Estetika Fabjan, Zavarovalnica Generali, turistična agencija Kompas, Senčila Bled, izobraževalni center Tempera, restavracije Kaval Group in druge iz Kluba Goodlife restavracij.

NAROČITE JO!

Z vsakim nakupom prihranite tudi z Nagradni programom Diners Club, saj vam vsak porabljen evro prinese 1 nagradno točko, s katerimi lahko koristite ugodnosti iz nagradnega programa.

Plačilna kartica GOODLIFE DINERS CLUB pa vam omogoča, s koriščenjem vseh teh ugodnosti, prihraniti skupaj več kot *1000 € letno.

In tako je vaše potovanje popolno! Z močno zmanjšano dozo kaosa!

ŽELIM KARTICO GOODLIFE

* Izračun prihranka je oblikovan na osnovi potencialnega prihranka kartic Diners ob letni porabi, dodatnih ugodnostih pri partnerjih projekta Goodlife ter nagradnega programa Diners Cluba. Število programov ugodnosti je odvisno od števila sodelujočih partnerjev in števila njihovih ugodnosti ter se lahko spreminja. Izračun je zgolj informativen in izdajatelja kartice Goodlife Diners Club ter kluba Goodlife ne zavezuje k ničemur. Več o prihrankih si lahko preberete na spletni strani Diners Club Slovenija.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3