Slovenija
Oglas

Kam po smučarske karte za Krvavec s popustom?

Krvavec, 14. 11. 2014 06.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V kolikor bodo vremenske razmere naklonjene, bodo na Krvavcu pričeli z zasneževanjem konec tega meseca, smuko pa si tako lahko obetamo v prvi polovici decembra.

Krvavec - 1
Krvavec - 1 FOTO:
V kolikor še nimate smučarskih vozovnic za smučišče Krvavec, si jih lahko po garantirano najnižji ceni sezone 2014/15, zagotovite le še do konca tega meseca.

PREDPRODAJA SMUČARSKIH VOZOVNIC

Krvavec - 2
Krvavec - 2 FOTO:
Dnevne in sezonske pon-pet smučarske vozovnice veljajo ob delovnikih, tudi med počitnicami, izvzeti so le prazniki. Dnevna odrasla pon-pet je na voljo za 22 eur, sezonska pon-pet za Krvavec pa za neverjetnih 198 eur. V predprodaji si lahko zagotovite tudi ugodne družinske pakete ESSV AS smučarskih vozovnic, ki poleg Krvavca in Rogle veljajo tudi na nekaterih drugih slovenskih smučiščih. Celoten nabor vozovnic si lahko ogledate tukaj.

Krvavec - 3
Krvavec - 3 FOTO:
PRODAJNA MESTA
Poleg blagajne spodnje postaje kabinske žičnice, ki bo zadnji teden v novembru obratovala do 17. ure, ob sobotah do 13. ure, lahko smučarske vozovnice kupite preko spleta, na avtobusni postaji v Ljubljani ter v Alpeturjevih poslovalnicah po Sloveniji. Izbirate lahko med plačilom po predračunu, na obroke in hitrimi LON krediti. Sezonsko pon-pet lahko nabavite tudi na vseh Petrolovih bencinskih servisih.

Krvavec - 4
Krvavec - 4 FOTO:

NOVOSTI NA SMUČIŠČU KRVAVEC V SMUČARSKI SEZONI 2014/15
Audi Quattro veleslalomski preizkus in test hitrosti, z novo pozicijo in traso proge, ki bosta ob normalnih vremenskih razmerah obratovala vse dni v tednu. Z novo progo se bo sprostila proga št. 7, lažje (modre) zahtevnosti, ki je bila do sedaj uporabljena za komercialna tekmovanja in bo ves čas obratovanja smučišča namenjena prostemu, rekreativnemu smučanju. S položnejšo konfiguracijo bo obogatila ponudbo za začetnike v območju štirisedežnice Tiha Dolina. Na Krvavcu so letos investirali v nakup novega teptalnega stroja Kassbohrer, na smučišču pa se počasi končujejo večja vzdrževalna in obnovitvena dela na kabinski žičnici ter sedežnici Njivice 1 in 2. Slednja bodo omogočala še večjo stabilnost obratovanja naprav in seveda absolutno varnost potnikov na njih. S prenovo obstoječih in investicijo v nove, tudi zunanje savne z izhodom v sneg ter masažami, bodo obogatili welness ponudbo v hotelu Krvavec. V začetku decembra bo objavljena nova, uporabnikom prijaznejša in bolj pregledna spletna stran, na Plaži Krvavec pa bodo gostinsko ponudbo obogatili z »apre ski jurčkom« in »žar kotičkom«

VEČERJA NA ZAJLI TUDI POZIMI

Krvavec - 5
Krvavec - 5 FOTO:


Kabine Krvavške žičnice se tudi pozimi spremenijo v male restavracije takoj, ko smučarji odvijugajo po zasneženih pistah. Z odejami je poskrbljeno, da je gostom udobno in toplo. Medtem, ko so razgledi odvisni od moči lune (ter diskretnih svetilk), stremi postrežena kulinarika Gostilne Krištof in Jezeršek k razvajanju brbončic. Zaključek večera predstavlja posladek na terasi planinske koče ob vznožju smučišča. Po prvem zimskem terminu, v petek, 4.12.2014 ob 18. uri, bodo zajlo letos zavrteli še konec decembra.

Številnim zabavnim dogodkom lahko sledite na spletni strani in socialnih omrežjih smučišča Krvavec: Facebook, Instagram in Twitter.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni