Slovenija
Oglas

Kam na ugoden oddih?

Krvavec, 25. 03. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Apartmaji Krvavec
Komentarji
0

Bi radi izkoristili zimo do zadnjih izdihljajev ali ujeli prve korake letošnje pomladi? Izkoristite lokacije v vaši bližini ter prihranite s časom in denarjem!

 

Odklopite se od vsakdana!
Odklopite se od vsakdana! FOTO: KRVAVEC

Veseli sijaj toplega sonca, prve spomladanske cvetlice in čudovita ter še vedno zasnežena gorska kulisa kar vleče k poznemu zimskemu ali zgodnjem spomladanskemu oddihu. Tako je, še nekaj časa je za zimski oddih, svež zrak, nebo brez oblačka in snegu pod smučmi. Zima na Krvavcu še vztraja in razveseljuje vse ljubitelje zimskih užitkov. Na svoj račun pa ne bodo prišli samo ljubitelji zimskih radosti, temveč tudi vsi ostali, saj imajo neskončno možnosti za uživanje, sproščanje, druženje z najbližjimi in kulinarično razvajanje.

Prepustite se gorskemu ambientu in pozabite na skrbi.
Prepustite se gorskemu ambientu in pozabite na skrbi. FOTO: KRVAVEC

Zakaj ne bi izkoristili še zadnje dni zime ali pa že začeli uživati v pomladi? Prihranite na času ter zaupajte lepotam naše dežele - privoščite si pravi slovenski oddih!

Apartmaji Krvavec na planini Jezerca vam ponujajo razkošje v neposredni bližini smučišč in izhodišč za gorska pohajkovanja. Zapeljal vas bo topel leseni ambient s kaminom, ki je odlična izbira tudi za tiste dneve, ko se želite le umakniti in z užitkom počivati. Izbirate lahko med tremi popolnoma novimi in lepo opremljenimi apartmaji, ki ponujajo rustikalno udobje v opremi iz lesa, skupaj s skrbno izbrani detajli, ki pričarajo občutek domačnosti in udobja ter ponujajo vse za nepozabno doživetje Krvavca.

Romantike ni nikoli dovolj. Presenetite vašega dragega ali drago z vikend paketom!
Romantike ni nikoli dovolj. Presenetite vašega dragega ali drago z vikend paketom! FOTO: KRVAVEC

Znano je, da stres negativno vpliva na naše zdravje, počutje, odnose in delo. Zakaj se mu torej ne bi uprli in ga pregnali z ugodnim oddihom?

Apartmaji vas bodo popeljali v drug svet. Tja, kjer se sliši tišina, kjer diši po naravi in kjer se sonce nasmiha – tja, kjer ni razlogov za slabo voljo. Užijte ta svet in s seboj pripeljite še družino, partnerja, prijatelje, sodelavce in vsem privoščite kvaliteten prosti čas. Odlična lokacija poleg smučanja omogoča še potepanje po okoliških hribih, poleti pa adrenalinske preizkušnje. Krvavec bo dodobra zaposlil in razveselil tudi vaše najmlajše! Na hitro dostopni slovenski destinaciji vas tako čaka prav vse, kar potrebujete za enkraten oddih.

Destinacija za vsakogar!
Destinacija za vsakogar! FOTO: KRVAVEC

Polepšajte si konec letošnje zime, užijte pomladne dni ali pa že sedaj poskrbite za rezervacijo poletnih počitnic. Rezervirajte vaš oddih do 31. marca in si zagotovite 15 % popusta na celotno bivanje! Kliknite na www.apartmaji-krvavec.si, si izberite apartma in začnite vaš dopust. Akcija velja pri rezervaciji vsaj dveh noči.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1