Slovenija
Oglas

Kakovost za dobro ceno

Ljubljana, 23. 07. 2015 06.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
www.rdo.si
Komentarji
0

Nosilci, strešni kovčki, prtljažniki in druga dodatna oprema za vaš avto, ki je v času počitnic pač nepogrešljiva.

"Slovenci s seboj vzamejo najmanj šest koles, ki jih najraje namestijo na streho avtomobila," je kot stereotip o turistih za Slovence zapisala hrvaška pisateljica. Pa je res? Seveda je. Slovenci smo aktiven narod. Smo pa tudi zelo praktični. Zakaj se ne bi v trgovino ali v mesto na morju peljali s kolesom? Prav zato je kolo vse bolj nepogrešljiv kos prtljage, ko se odpravimo na dopust. Da bo prevoz enega, dveh … štirih koles varen, vam bodo pomagali in skupaj z vami izbrali najboljši nosilec Menabo za vaš avtomobil.

Nosilci za kolesa na kljuki so najenostavnejša oblika prevoza koles.
Nosilci za kolesa na kljuki so najenostavnejša oblika prevoza koles. FOTO:

Poleg nosilcev za kolesa pa so nepogrešljiva dodatna oprema tudi strešni kovčki, ki nam omogočijo prevoz vse potrebne dopustniške opreme.

Strešni kovčki znamke Junior, ki so uspešno prestali A-test Tuc Nord, se kljub kupcu prijazni ceni, po kakovosti zlahka kosajo z dražjimi znamkami. Prilegajo se vsakršni velikosti vozila in vrsti nosilcev, saj so (razen najcenejših) opremljeni z Ultrarapid sistemom za hitro in enostavno pritrditev na prečke. Kovčki premorejo še centralno ključavnico, vsi modeli imajo vzmeti z dvojnim delovanjem za lažje odpiraje, nekateri pa so izdelani iz odpornega anti-shock polystirola s trislojno UV zaščito.

Strešni kovčki omogočajo prevoz dodatne počitniške opreme.
Strešni kovčki omogočajo prevoz dodatne počitniške opreme. FOTO:

Strešni prtljažniki, od univerzalnih za vozila s sanmi do tipskih za kupeje

Strešni prtljažniki oz. strešne prečke znamk Cruz in Menabo za vozila vseh vrst.
Strešni prtljažniki oz. strešne prečke znamk Cruz in Menabo za vozila vseh vrst. FOTO:

Izdelki znamke Cruz prihajajo iz španskega podjetja Cruzber, ki že preko 50 let proizvaja visoko kakovostne, a vseeno cenovno dostopne strešne prtljažnike. Prilegajo se na vsa vozila, kar omogoča široka izbira pritrdilnih mehanizmov. Izbirate lahko med aluminijastimi ali klasičnimi jeklenimi prečkami, na njih namestite strešne kovčke in drugo prtljago večjih dimenzij, dokupite pa lahko tudi nosilce za kolesa, opremo za vodne športe in nosilce za smuči.

Za več informacij nas pokličite na 01 513 61 33 ali pa nam pišite na rdo.shop@rdo.si. Za tiste res neučakane pa predlagamo obisk v trgovini. Najdete nas v BTCju, Hala A, vhod A6, druga trgovina na desno!

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1