Slovenija
Oglas

Kako si do poletja izklesati postavo?

Ljubljana, 21. 01. 2013 11.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ste tudi vi v novo leto stopili prepričani, da boste do poletja izgubili odvečne kilograme in si učvrstili telo, a nimate dovolj velike motivacije? Morda ne poznate pravih vaj za oblikovanje telesa? Mogoče ne veste, kaj in kako jesti? Potem je čas, da razmislite o osebnem trenerju.

Pri hujšanju in oblikovanju telesa vam lahko pomaga <a href = 'http://www.trener.si/osebno_trenerstvo/' target='_blank'> osebni trener</a>.
Pri hujšanju in oblikovanju telesa vam lahko pomaga <a href = 'http://www.trener.si/osebno_trenerstvo/' target='_blank'> osebni trener</a>. FOTO:
Hujšanje in oblikovanje telesa je zapleten in večplasten proces. Če boste začeli paziti na prehrano, ne boste pa našli časa ali volje za telovadbo, boste resda prej ali slej izgubili tistih nekaj odvečnih kilogramov, a vaše telo ne bo čvrsto ter privlačno na pogled, temveč boste videti shirani in utrujeni. Če pa boste začeli trenirati telo oziroma mišice telesa, bodo rezultati bistveno drugačni. Telo bo čvsto in lepo oblikovano, pa tudi počutje bo veliko boljše, saj gibanje krepi telo in duha.
Ekipa Trener.si je poskrbela že za preko 850 posameznikov, ki so pod vodstvom naših profesionalnih trenerjev shujšali, pretekli maraton, oblikovali postavo, znižali krvni pritisk ... Vadba pod nadzorom osebnega trenerja omogoča najhitrejši in najkvalitetnejši napredek. Po naših izkušnjah kar 95 % naših varovancev doseže zadane cilje!

Ker se marsikdo sam težko pripravi do tega, da začne tenirati in paziti, kaj in kako je, je še kako dobrodošlo poiskati dobrega osebnega trenerja. Ta vam bo ne le pripravil prehrambeni načrt in vas spodbujal, da se ga držite, skrbno vam bo tudi sestavil vaje za vsak posamezni trening in ves čas bedel nad vami ter tako skrbel, da boste vaje pravilno izvajali. Spodbujal vas bo in motiviral ter vam takrat, ko vam bodo neke vaje postale prelahke, treninge otežil in vas tako popeljal na višjo raven dobre fizične in psihične pripravljenosti. Dokazano je namreč, da vadba pod vodstvom osebnega trenerja omogoča najhitrejši in najkakovostnejši napredek iz nasednjih razlogov:

- trener izbere primerne vaje in vadbene metode;
- poskrbi za optimalen potek treninga, določi primerno intenzivnost, obremenitev;
- svetuje vam glede primerne prehrane in vam uredi prehransko priporočilo;
- trener poskrbi za vašo motivacijo;
- skrbi za varen potek treninga, zato je možnost poškodb minimalna;
- poskrbi za vadbeni prostor in potrebne pripomočke.
Vadba pod vodstvom osebnega trenerja omogoča najhitrejši in najkakovostnejši napredek.
Vadba pod vodstvom osebnega trenerja omogoča najhitrejši in najkakovostnejši napredek. FOTO:

Ker so cene osebnih trenerjev za marsikoga nedosegljive, smo pri Trener.si poskrbeli, da je osebno trenerstvo postalo dostopno prav za vse. Omogočili smo vadbo v manjši skupini, ki obsega največ štiri vadeče, pri čemer boste še vedno obravnavani kot individuum, malo se boste podružili s somišljeniki, se sprostili po napornem dnevu v službi, se zabavali, ob tem pa veliko naredili še za svoje zdravje in telo.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni