Slovenija
Oglas

Kako izbrati zobozdravnika? Razlika v ceni tudi 2,8-kratna

Ljubljana, 20. 10. 2016 07.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tudi 2,8-kratna je lahko razlika v ceni iste storitve pri različnih zobozdravnikih, ki nudijo zobne prevleke, mostičke, aparate, implantate itd. Če bi radi izvedeli, v katerih ordinacijah v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji so pacienti najbolj zadovoljni in katere so med najugodnejšimi, izpolnite obrazec na dnu članka in Doktor 1A vam bo brezplačno in neobvezujoče poslal primerjavo 17 zobozdravnikov.

Potrebujete implantat, zobni aparat, mostiček, prevleko, protezo? Se spopadate s paradontozo? Če potrebujete zobozdravnika pa bi vam pri izbiri prav prišla pomoč, lahko izpolnite obrazec na dnu strani in izvedeli boste, kakšne so primerjave med cenami ter kje pacienti poročajo o največjem zadovoljstvu.
Potrebujete implantat, zobni aparat, mostiček, prevleko, protezo? Se spopadate s paradontozo? Če potrebujete zobozdravnika pa bi vam pri izbiri prav prišla pomoč, lahko izpolnite obrazec na dnu strani in izvedeli boste, kakšne so primerjave med cenami ter kje pacienti poročajo o največjem zadovoljstvu. FOTO: Thinkstock
Potrebujete implantat, zobni aparat, mostiček, prevleko, protezo? Se spopadate s paradontozo? Če potrebujete zobozdravnika pa bi vam pri izbiri prav prišla pomoč, lahko izpolnite obrazec na dnu strani in izvedeli boste, kakšne so primerjave med cenami ter kje pacienti poročajo o največjem zadovoljstvu.

Vse več je zobozdravstvenih ordinacij, zato je, ko potrebujemo pomoč zobozdravnika, težko izbrati. Doktor 1A pri tej izbiri pomaga. Preučujejo ponudbe ne le zobozdravstvenih ordinacij v Sloveniji, ampak tudi na Hrvaškem in v Srbiji, da bi jih lahko med seboj primerjali. "Pri tem smo pozorni na akcijske cene in hkrati tudi na drobni tisk," razlaga Aleš Povše, direktor podjetja Doktor 1A, ki pravi, da so lahko razlike tako velike, da vsakomur, ki ga zanimajo samoplačniške storitve, svetuje, da se pozanima pri čim več ponudnikih in nato te med seboj primerja. "Mi pomagamo tako, da to pot preverjanja naredimo namesto stranke," doda.

Trg zobozdravnikov posledično kar dobro poznajo, "saj je naša naloga, da redno preverjamo cene in sprašujemo paciente, ki so že opravili posege pri različnih zobozdravnikih, kako so bili zadovoljni. Zato lahko podamo nepristranske podatke. Stranka pri nas nato prejme primerjalno tabelo cen in podatke o zadovoljstvu pacientov pri 17 zanjo primernih zobozdravnikih." Zdravje je pomembno, zato verjame, "da smo vsem našim strankam v pomoč pri pridobivanju podatkov, na podlagi katerih se na koncu lahko odločijo za pravega zobozdravnika zase."

Cene za isto storitev so lahko zelo različne. "Razlike v ceni med različnimi zobozdravniki so kar 2,8-kratne, kar dokazuje naša primerjalna tabela," pravi Zabukovec. Ko raziskujejo zadovoljstvo pacientov pa jim je pri Doktor 1A še posebej pomembno preveriti, ali je bil poseg neboleč in prijazen. "Z veseljem lahko sporočim, da zobozdravniki, s katerimi nato sodelujemo, opravljajo posege brez bolečin. To dosegajo z drugačnimi tehnikami in tudi z zdravili, ki omrtvičijo določen del pri posegu. Imamo celo zobozdravnika, ki na željo stranke ves poseg opravi pod splošno anestezijo, tako da je strah pred bolečinami povsem odveč."  Primeren zobozdravnik se torej najde za vsakogar.

Doktor 1A pri vseh svojih zobozdravnikih omogoča brezplačen pregled pred posegom. To pomeni, da vam bo zobozdravnik podrobno pregledal zobovje in vam nato na podlagi tega strokovno svetoval. Vsem, ki se za zobozdravnika odločijo prek njih, poleg tega vrnejo 50 evrov, če po posegu oziroma zdravljenju odgovorijo na njihovo anketo zadovoljstva.

Doktor 1A
Doktor 1A FOTO: Doktor 1A

Posebna ponudba za bralce 24ur.com

Naročnik oglasa je Doktor 1A

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni