Slovenija
Oglas

Kaj Slovenci najraje podarimo otrokom?

Ljubljana, 30. 03. 2016 07.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Plastične igrače, ki so zanimive le do naslednjega jutra so "out", najpogosteje pa se izogibamo neosebnim darilnim bonom in cenenim plišastim igračam. Ker Slovenci sodimo v sam svetovni vrh načitanosti, tako tudi otrokom najraje podarjamo knjige in slikanice.

Novost v Sloveniji so personalizirane otroške slikanice, v katerih je prav vaš otrok z imenom in svojo podobo glavni junak.
Novost v Sloveniji so personalizirane otroške slikanice, v katerih je prav vaš otrok z imenom in svojo podobo glavni junak. FOTO: Mali junaki

"Naši Niki smo unikatno slikanico, v kateri prav ona skupaj z mlajšo sestrico Pio rešuje mavrico, podarili za njen 3. rojstni dan. Še danes, ko je stara že 5 let, jo za lahko noč beremo skoraj vsak dan!"

Eno najbolj priljubljenih rojstnodnevnih otroških daril so personalizirane knjige Mali junaki, pri katerih vi določite izgled celotne knjige. Najprej določite spol in ime glavnega junaka, oblikujete njegov vizualni izgled (barvo in obliko las, barvo oči, dodate še pegice ali očala) in na koncu napišete še osebno posvetilo. Knjiga z unikatno naslovnico, vsebino in posvetilom bo pri vas najkasneje v roku 10 koledarskih dni!

Pri naročilu knjig Mali junaki vi določite spol, ime in celotni vizualni izgled junaka in tako ustvarite unikatno knjigo za vašega malčka!
Pri naročilu knjig Mali junaki vi določite spol, ime in celotni vizualni izgled junaka in tako ustvarite unikatno knjigo za vašega malčka! FOTO: Mali junaki

Pri naročilu knjig Mali junaki vi določite spol, ime in celotni vizualni izgled junaka in tako ustvarite unikatno knjigo za vašega malčka!

Pri nakupu knjig Mali junaki lahko izbirate med 8 zgodbami, ki so jih napisali najboljši slovenski pisci, med drugim tudi Desa Muck, Feri Lainšček in Žiga X Gombač. So vašemu malčku všeč zmaji? Bi morda vaša princeska rada postala znana pevka? Vaši otroci obožuejo radosti na snegu ali pa se najraje igrajo v cvetočem parku? Mali junaki imajo zgodbo za vsakega otroka!

Knjige Mali junaki so svojim najmlajših podarili že Rebeka Dremelj, Mojca Mavec, Iva Krajnc, Tone Kregar (Mi2), Grega Skočir (Big Foot Mama) in še mnogi drugi.
Knjige Mali junaki so svojim najmlajših podarili že Rebeka Dremelj, Mojca Mavec, Iva Krajnc, Tone Kregar (Mi2), Grega Skočir (Big Foot Mama) in še mnogi drugi. FOTO: Mali junaki

Knjige Mali junaki ima že več kot 8.000 otrok in prav vsem bodo ostale kot najlepši spomin na otroštvo. Primerne so tudi za prvo spoznavanje s črkami, nekateri otroci pa jih berejo tudi pri bralni znački.

Knjige lahko enostavno in hitro naročite na www.malijunaki.si.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni