Slovenija
Oglas

Kaj jedo psi na angleškem dvoru?

Ljubljana, 26. 11. 2012 13.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Vas zanima, s katero pasjo hrano hranijo pse na graščini Windsor? Pasja hrana, ki jo postrežejo tam, je morala najprej dobiti pečat Royal Warrant. Kraljevski psi se prehranjujejo z najboljšo hrano, kar jo tržišče lahko ponudi.

Glipa
Glipa FOTO:
Glipa
Glipa FOTO:
Že dolgo so psi naši prijatelji in družinski člani. Zavedamo se, da je imeti psa odgovornost. Da je bitje, ki živi in čuti z nami. In tako kot za vse, ki jih imamo radi, želimo tudi zanj le najboljše. Začne se pri hrani. Hrana za pse ne sme in ne more biti le nekaj, kar vašemu ljubljenčku poteši lakoto in napolni želodec. Pasja hrana mora poskrbeti za veliko več.

Veliko več kot le hrana, je zagotovo Gilpa. Je vrhunska pasja hrana, ki je na trgu že 135 let. Že vse od leta 1837 si podjetje Gilbertson & Page prizadeva nuditi vrhunsko hrano za pse. Kakovost je od nekdaj bila v ospredju in tam tudi ostaja. Temu v prid govori tudi pečat Royal Warrant, ki ga je podjetje prejelo že leta 1884 v času vladanja kraljice Viktorije. Ta pečat je predpogoj za dobavljanje hrane za pse angleškemu dvoru. Podjetje Gilbertson & Page je ponosni dobavitelj hrane za pse na graščini Windsor kraljice Elizabete ll.

Gilpa hrana za pse je bila razvita tako, da poskrbi za uravnoteženost hranil za posamezna starostna obdobja. Linija Gilpa pasje hrane je zajetna. Gilpa tako spremlja vašega ljubljenčka od samega začetka in mu nudi le najboljše.
Glipa
Glipa FOTO:

Gilpa Pup je hrana za mladiče, ki je izredno okusna zaradi velike količine kakovostnega piščančjega mesa. Za odraščajoče pse je najbolj primerna izbira Gilpa Junior. Pripravljena je v obliki majhnih hrustljavih trikotnikov in je primerna za vse pasme.

Za odrasle srednje velike in majhne pse je odlična izbira Gilpa Trinkets. Primerna je za obdobja, ko vaš pes potrebuje povečan vnos hranil, na primer v času rasti, dojenja, aktivnega življenja. V njihovi bogati ponudbi najdete še Gilpa Kennel, Gilpa Super Valu mix, Gilpa Sensitive, ki je izdelana posebej za pse z občutljivim želodcem, Gilpa Mediterraneo, ki je popolna hrana z ribo za odrasle pse, ter Gilpa Slimline, ki je posebej zasnovana za znižanje prekomerne teže za odrasle pse.

Kakovost hrane za pse Gilpa se kaže v sami sestavi hrane in sodobnih rešitvah hranjenja, poudariti pa je potrebno, da hrana ne vsebuje gensko spremenjenih dodatkov.
Ker želite za svojega psa najboljše, mu to tudi ponudite. Za vsa dodatna vprašanja se lahko obrnete na podjetje M – NET, d. o. o., ki je uvoznik Gilpa hrane za pse za Slovenijo. Zagotovo ste v njihovi pestri ponudbi našli nekaj, za kar veste, da vaš ljubljenček potrebuje.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni