Slovenija
Oglas

Kaj imajo skupnega Cameron Diaz, Jennifer Aniston in domača lepotička Neža Marolt?

Ljubljana, 06. 06. 2014 12.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hollywoodske zvezdnice si lahko privoščijo številna razvajanja za kožo, da ohranjajo mladostni videz in vitalnost. In kaj je boljšega od tega, da imaš lahko povsem svojo kozmetiko, ki ti paše na kožo in je narejena posebej za tvoje potrebe?

Hollywoodskim zvezdnice si lahko privoščijo številna razvajanja za kožo, da ohranjajo mladostni videz in vitalnost. Znano je, da so mnoge med njimi obraz različnih kozmetičnih znamk, malo manj pa, da si zase lahko zakupijo celo del laboratorija, ki potem za njih dela koktajle za kožo. In kaj je boljšega od tega, da imaš lahko povsem svojo kozmetiko, ki ti paše na kožo in je narejena posebej za tvoje potrebe?

Neža Marolt
Neža Marolt FOTO:

Na podoben način pa svojo kožo razvaja tudi marsikatera domača estradnica. Med njimi je na primer voditeljica in lepotička Neža Marolt, okronana z nazivom Lepa soseda, njeno telo pa smo lahko občudovali tudi v Playboyu. Neža si je kožo temeljito analizirala v kozmetičnem studiu Awell, kjer ponujajo inovativno, celostno in individualno nego obraza. Za naš portal je navdušeno spregovorila o svoji izkušnji: "Unikatno in samo mojo kremico za obraz z učinkovinami, ki jih moja koža potrebuje, ravnokar izdelujejo v laboratoriju za naravno in ekološko kozmetiko Herbana. Moja koža kar prede po temeljiti negi."

A takšen luksuz ni na voljo le slavnim osebam. Anja Rednak, strokovnjakinja za nego obraza in idejni vodja pri kozmetiki Alterskin, je odločena, da si dobro nego zasluži vsaka ženska. Zato prav vsem damam, ki bi rade zares dobro skrbele za svojo kožo, priporoča, da se oglasijo v salonu, kjer bodo poskrbeli za njihov mladostni videz.

Najprej je potrebna skrbna analiza, kjer pregledajo sedem karakteristik kože in jo temeljito diagnosticirajo. Kozmetika je nato izdelana ročno, za vsako posameznico posebej. Kreme so naravne, slovenskega izvora, veganske in iz biološko pridelanih sestavin. In kar je najpomembnejše – narejene so posebej za vašo kožo. Poleg tega pa so tudi cenovno dostopne, tako da vas ne bodo stale nič več kot tiste iz trgovine, ki jim slepo zaupate.

Alterskin
Alterskin FOTO:
Koža je prva, na kateri se odkrito pokaže naše zdravje in kvaliteta življenja, zato moramo zanjo obvezno dobro skrbeti. Naredite prvi korak s tem, da ji privoščite kvalitetno nego in izdelke. Več informacij o novem pristopu kozmetične nege lahko dobite na www.alterskin.si.

V sodelovanju z:

Naravni in ekološki izdelki - www.herbana.si
Naravni in ekološki izdelki - www.herbana.si FOTO:

Awell lepotni studio – www.awell.si
Awell lepotni studio – www.awell.si FOTO:

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja