Slovenija
Oglas

Kaj, če sploh kaj, bi spremenili na vaših zobeh oz. nasmehu?

Ljubljana, 12. 06. 2013 09.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Beljenje po metodi ZOOM je preplavilo svet že leta 1996 in je do danes najbolj priljubljena in uspešna metoda beljenja zob med pacenti. Sedaj je na voljo tudi že nadgradnja metode, ki se imenuje ZOOM2.

Belino zob, ki jo dosežete z metodo ZOOM2 lahko prilagodite svojim potrebam – nekateri želijo bolj bele, kot drugi.
Belino zob, ki jo dosežete z metodo ZOOM2 lahko prilagodite svojim potrebam – nekateri želijo bolj bele, kot drugi. FOTO:
Srečnež, ki se bo pridružil Facebook strani CroMedStandard™ in izpolnil obrazec, pa bo dobil ZOOM2 beljenje zob kar brezplačno! Dovolj je skrivanja vaših zob in kislega nasmeška! Morda se sreča nasmehne ravno vam.

Dental Estetic Studio – Ordinacija Knego namreč poleg beljenja z metodo ZOOM2 podarja odstranjevanje zobnega kamna in 3 bele plombe. Zaupajte svoj nasmeh in zdravje svojih zob tistim, ki bodo za to znali poskrbeti.

Dental Estetic Studio – Ordinacija Knego slovi po najboljši estetski ureditvi zob. Prepričajte se sami, da za lep nasmeh ni porebno plačati celega premoženja, temveč da je vrhunska kvaliteta in odnos, ki ga želite na dosegu vaše roke in denarnice.

Dental Estetic Studio – Ordinacija Knego izvaja beljenje zob po najmodernejši metodi ZOOM2.
Dental Estetic Studio – Ordinacija Knego izvaja beljenje zob po najmodernejši metodi ZOOM2. FOTO:

Še vedno mislite, da so bleščeči zobje za vas nedostopni?

Le Lepi, beli in predvsem zdravi zobje nudijo nasmeh, ki pozitivno vpliva na našo samozavest. Le kdo si tega danes ne želi? In če menite, da je filmski nasmeh rezerviran le za slavne igralce in premožne ljudi, se motite. Le nekaj minut čez mejo, na Hrvaškem, si lahko sedaj tudi vi privoščite videz, o katerem ste do danes lahko le sanjali in sicer za manj denarja, kot si mislite.

CroMedStandard™ nudi jasen pogled nad kvaliteto, ceno, odnos do pacienta in tehnološko opremljenostjo posameznega ponudnika medicinskih storitev na Hrvaškem.
CroMedStandard™ nudi jasen pogled nad kvaliteto, ceno, odnos do pacienta in tehnološko opremljenostjo posameznega ponudnika medicinskih storitev na Hrvaškem. FOTO:

Če ste do sedaj le sanjali o bleščeče belih in zdravih zobeh, je čas, da se prebudite. Ovire, kot so prevelik strošek, slaba kvaliteta in zaupanje, za vas ruši CroMedStandard™. Spletni portal nudi jasen pregled nad kvaliteto, ceno, odnos do pacienta in tehnološko opremljenostjo posameznega ponudnika medicinskih storitev na Hrvaškem. Njihovi zadovoljni uporabniki in vrhunski partnerji s področja medicinskih storitev so dokaz, da jim uspeva.

V poplavi informacij, reklam in spletnih strani, kjer vsi ponudniki obljubljajo vrhunske rezultate in nekonkurenčnost, je težko vedeti, kam se obrniti in komu zaupati. Mnoge spletne strani, tudi svetovne, ponujajo raznovrstne medicinske usluge na različnih področjih v katerih se skriva mnogo natolcevanja in dolgovezenja. Zaradi tega so precej zapletene in za marsikoga nerazumljive. Če ste iskali nepristransko stran z realnimi informacijami, namenjeno uporabnikom za lažjo izbiro medicinskih storitev na Hrvaškem, ste jo končno našli – CroMedStandard™. Uporabnikom prijazna spletna stran nudi informacije, ki jih nabolj potrebujete: cena, strokovnost, odnos do pacienta, vrhunska kvaliteta in porabljeni materiali.

CroMedStandard™ v sodelovanju z Dental Estetic Studio – Ordinacija Knego.
CroMedStandard™ v sodelovanju z Dental Estetic Studio – Ordinacija Knego. FOTO:

Poleg številnih partnerjev s področja medicinskih storitev, ki so se jim kljub zahtevnim standardom CroMedStandard-a™ že pridružili, sedaj s priznanim partnerjem Dental Estetic Studio – Ordinacija Knego nudijo tudi 'preobrazbo' nasmeha za ceno, o kateri ste vedno le sanjali in po kvaliteti, ki si jo zaslužite!

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1