Slovenija

Janković: Janša naj prizna, da ne zna delati

Ljubljana, 27. 07. 2012 14.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Janković je premierja Janšo pozval, naj se umakne, če opaža, da ne zmore naprej, in prizna, da tega, kar dela, ne zna delati. Po Jankovićem mnenju je stanje pri nas resno in se poslabšuje. Kot meni, bo vlada prihodnja dva meseca izkoristila za dve zadevi.

Janković Janšo poziva k odstopu.
Janković Janšo poziva k odstopu. FOTO: Reuters

Stanje v Sloveniji je resno in se poslabšuje, vlada pa nima kompasa, je ocenil prvak Pozitivne Slovenije Zoran Janković. Premierja Janeza Janšo je pozval, naj se umakne, če opaža, da ne zmore naprej, in prizna, da tega, kar dela, ne zna delati. Kot je dejal, je Janša nekoč izjavil, da bi v vseh državah, v katerih zaupanje v vlado pade pod 25 odstotkov, razpisali predčasne volitve.

Po Jankovićevem mnenju bi v vseh državah, v katerih pade zaupanje javnosti v vlado pod 20 odstotkov, slednja odstopila. "Vlada bi rekla, da ni sposobna, ne pa, da izsiljuje z zaupnico," je dejal prvak Pozitivne Slovenije in dodal, da je pot naprej znana, če ta vlada nima znanja.

Vlada bo poskušala "kaj resnega dati v javnost, ne prehitro vožnjo''

Janković je med drugim izpostavil sestanek parlamentarnih strank minuli četrtek, po katerem so na jesen prenesli glasovanje o holdingu in fiskalnem pravilu. S tem se je Slovenija za zdaj izognila tudi politični krizi, saj je Janša omenil možnost vezave zaupnice na glasovanje o fiskalnem pravilu. Janković meni, da je Janša s tem izsiljeval, kar pa da "ni imelo nobene realne osnove, ker tega ni želel". Po njegovih ocenah je želel le disciplinirati svoje koalicijske partnerje.

Zoran Janković
Zoran Janković FOTO: Miro Majcen

Kot meni, bo vlada prihodnja dva meseca izkoristila za dve zadevi. Najprej za "dodatno prepričevanje koalicijskih partnerjev, da morajo ostati v koaliciji, sicer da jim grozi, da jih v Jankovićevi koaliciji ne bi bilo". To je, kot je dodal, res. Poleg tega bo vlada po Jankovićevih besedah poskušala "kaj resnega dati v javnost, ne prehitro vožnjo, temveč kakšno drugo afero".

Strašenje o zadolževanju neresnično

Janković je prepričan, da je vladno nerazumevanje gospodarstva veliko, da vlada ne ve, kaj mora narediti za ustvarjanje novih delovnih mest in za nove projekte. Ukrepi vlade so po njegovem mnenju pokazali, da je stanje slabše kot lani. "Strašenje, da se bomo morali zadolžiti, če ne bo sprejeto fiskalno pravilo, pa je neresnično," je dejal. Fiskalnega pravila PS "v takih pogojih" po njegovih besedah ne bo podprla.

Omenil je tudi delovne skupine za usklajevanje fiskalnega pravila, upravljanje državnega premoženja in za reševanje slabih terjatev. Pri tem Janković ni prepričan, da je treba še enkrat v agencijo za sanacijo bank, temveč da je treba banko najprej sanirati. Zanimivo pa je, pravi, da še vedno nihče ni povedal, kaj je težava v NLB in kakšen je primanjkljaj.

Predsednik PS še ocenjuje, da je bila njegova stranka ves čas konstruktivna. Izpostavil je nasprotovanje sprejemanju zakonov v DZ po nujnem postopku, pri čemer je podprl izjavo predsednika skupine socialistov in demokratov Hannesa Swobode, v kateri je enačil uporabo nujnih zakonodajnih postopkov v Romuniji in Sloveniji. PS je nasprotovala tudi zamenjavi članov Beneške komisije, hitremu sprejemanju zakona za uravnoteženje javnih financ in zakona o državnem premoženjskem holdingu, je spomnil Janković.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2101)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

?udežni de?ek
24. 04. 2013 07.40
to bi lahko že zdavnaj zbrisali
brukky
30. 07. 2012 11.03
-17
zdej bo pa ta pingvin pametn, ko si še gat ne zna kupit brez kredita...mi gre kar na bruhanje,da se sploh upa še kazat javnosti glede na to kolk je pokradu ...ultra sposobnez se stozic ni postavu do konca in bo drzavo vodu ....hahaha...kako je ze una njegova kura(Kociper) rekla "sedeti v kotu in cisto tiho biti "ane opanković...kr nekej da je en uvozenc tle pametn ...na vlak njega Kucana in podobne in nazaj od kjer so prsli !!
TiTadeus
31. 07. 2012 01.06
+0
schlamastika
20. 08. 2012 07.19
+2
pingvin bo rešil državo... Evrope...in svoje pufe....
Marija Gergar
30. 07. 2012 09.44
-13
Marko,( DodgeFan ),samo filozofiranje te je, poleg tega pa tako vztrajno blatiš Janšo. Ko pa drugi kritiziramo Jankovića, smo pa vsi nevedni in neizobraženi desničarji. Zelo si ubog in nezadovoljen sam s sabo,tvoja prihodnost pa ....ja saj vem JJ je kriv za tvoje filozofiranje....loti se dela, pa boš videl, kako je svet lepši....
godhead
30. 07. 2012 11.11
+20
čelavi resda ni kriv za naše osebne probleme, je pa kriv za stanje v državi, razdvojenost naroda in podobno. saj o tem menda govorimo, ane
DodgeFan
30. 07. 2012 12.36
+22
Blatim slabo oblast. Na oblasti ni Janković, ampak Janša. Jankovića ne morete blatiti v smeri vodenja države, ker je še nikoli ni vodil in nihče, ampak res nihče ne more vedeti, kako bi Janković vodil državo, a kljub temu se vseeno vsi desničarji vztrajno zaletavate vanj, čeprav pojma nimate kako bi bilo, če bi bil on na čelu vlade. Ali povedano drugače, jaz imam material za blatenje Janše, ker so rezultati njegovega razdvajanja in slabega vodenja tu, vi pa nimate materiala za blatenej Jankovića, razen afer, ki jih lansira kdo drug kot spet Janšev kabinet.
DodgeFan
30. 07. 2012 12.37
+2
Marko? Kaj jaz naj bi bil Marko? Glede na tvoje blodnje skozi komentarje verjamem, da si celo domišljaš mene v vlogi nekega Marka. Kdo bi ti zameril?
Marija Gergar
30. 07. 2012 13.20
-14
Janković ne zna voditi niti Ljubljane, kaj šele Slovenijo. zdej bi bli že Grčija 2. Jaz imam tudi materila za blatenje Jankovića, ma sej se sramoti sam, tako da.....Vi levaki ste res čuden folk...a veš, tudi JJ podtika Janković razne afere in posluš Lukšiča.....ja kdo ima v ustih skoz ideološke teme, ja vi levaki, a ???????
DodgeFan
30. 07. 2012 16.41
+7
Kar nekaj vse počez govoriš. Sploh nimaš rdeče niti, niti neke vsebinske povezanosti, tako da sploh ne vem, kako naj ustvarim dialog s tabo. In še to, kaj imaš proti Jankoviću v zvezi z vodenju države, če je še nikoli ni vodil? Si bodisi vedeževalka Karin ali pač ena zblojena ženska, ki vidi nekaj, česar ni.
Marija Gergar
30. 07. 2012 21.31
-2
Marko, kaj bi morala tveziti na dolgo in široko, kot ti...
Marija Gergar
30. 07. 2012 21.46
-6
dej, spusti se na realna tla...Stožice so Janković, pa ti lahko govoriš, kar hočeš, nepremičninske afere so Janković(za to ima Mišiča)in ima blata na sebi še pa še. Če bi bil tak genij in če bi bilo vse tako, kakor govoriš ti ( mimogrede, JJ ga je v DZ zj....še preden je uspel prešteti do 3), bi imel renome daleč na okrog, tako pa ga ima samo do magistrata....
kleopatra-1
30. 07. 2012 22.01
+11
Marija, drugim očitaš blatenje Janše, a sama z jankovićem počneš popolnoma isto. Tema pa gre o tem, da je Janša v rekordnem času skoraj potopil državo, kritizira pa ga človek, ki je vodil podjetje, ki je imelo pod njegovim vodstvom dobiček. Janša ga je v svojem mandatu zamenjal, ker ne prenese uspešnih ljudi, da ga ne zasenčijo, od takrat pa ima Mercator rdeče številke z vedno več ničlami zadaj, delavci pa nižjo plačo kot pod Jankovičem. Nisem ravno navdušena nad tem, da bi Janković vodil našo vlado, vendar slabši od janše nihče ne more biti.2 milijardi minusa je naredil Janša v prejšnjem mandatu samo z uskladitvijo plač v javnem sektorju, Pahor pa je pustil samo 800 milijonov minusa, saniral je skoraj celo Janševo s. r. an. je. Slabšega mandatarja od Janše res ni še nikoli bilo in ga ne bo. Torej lahko podprem vsakega, ki ni Janša.Zdaj pa blati in žali dalje, desnica drugega itak ne zna.
kleopatra-1
30. 07. 2012 22.02
+6
žaljenje in blatenje brez argumentov, edini protiargument dsnih je udariti po nasprotni strani, kajti povedati, zakaj je Janša dober, ne znajo - in ne morejo.
DodgeFan
30. 07. 2012 22.13
+4
Kak Marko? Pa kaj je s tabo? Zdaj vidim, da resnično blodiš v svojem svetu in si kar nekaj domišljaš. Kar se pa premiera tiče, je pa kleopatra več kot lepo obrazložila. Ti pa le še naprej vedežuj.
Marija Gergar
30. 07. 2012 23.26
-5
Kleopatra,2 milijardi minusa je padlo v Pahorjevem mandatu, niti tega ne veš, JJ ni potopil države, Janković je zabetoniral LJ z 300 mil. EUR dolga, vsepovsod vrabčki čivkajo, da je on najbolj zadolžen "Slovenec", zdej si pa predstavljaj, da bi bil mandatar, Mercator, draga moja je v rdečih št. zaradi cenejše konkurence, joj, joj, kakšne nakladaš...2 milijardi je padlo za subvencije podjetjem...sej sem povedala, do kam seže njegov renome...
kleopatra-1
31. 07. 2012 23.43
-1
Marija, točno to je problem - padete na to, kar vrabčki čivkajo, namesto, da bi preverili podatke, ki jih na uradnih vladnih straneh lahko uradno prebereš. Potem se pa spet lahko oglasiš.
schlamastika
20. 08. 2012 07.24
+2
kleopatra-1... žal vrabčki ki ti čivkajo v uho, čivkajo iz časnikov in revij, ki so v rokah tako imenovane leve opcije, čeprav pri nas leve opcije ni že 22 let. Ja Pahy je naredil 2 milrjadi minuska in še več, malce poglej poročila pa ti bo vse jasno. Ampak najbrž je JJ kriv za vse kar se je dogajalo v preteklih 3h letih in seveda zdaj ko je na oblasti. Če bi bil na ablasti ZJ, bi pa vsi rekli, mah, vsi so isti, nihče pa ne bi tako pljuval kot po JJ. Saj pravijo, če laž ponavljaš dovolj dolgo jo ljudje začnejo verjeti, in o JJ lažejo in podtikajo že, hja, 22 let, in seveda, nekateri ste oprani do konca...
MERDE-AVE-MERDE
29. 07. 2012 23.07
+21
Ali bi se predsednik vlade Janez Janša moral umakniti s svojega položaja? da - 10248
DodgeFan
30. 07. 2012 00.26
+7
Zvezda3000
18. 08. 2012 10.08
mamica55***
29. 07. 2012 17.09
-8
korintos jokcate in cvilite rdečkoti, ker vam je pipco zaprl !
DodgeFan
29. 07. 2012 17.45
+11
hahha, sam seb je dala plus. Kako patetična si, mami55, hkrati pa niti tolko nisi vredna, da bi ti minus stisnil. V resničnem življenju si najbrž zelo uboga in nezadovoljna sama s sabo, kajti samo takšni ljudje drugim privoščijo slabo. Ampak slaba si kvečjemu ti in boš še naprej slaba, tvoja prihodnost pa najbrž ni kaj prida.
butro
29. 07. 2012 19.58
-16
DodgeFan Zopet obsojaš druge, ko pa o tebi povemo kakšno, začneš s staro komunajzersko logiko. Tako pač je, da tudi desničarji kaj vemo in enostavno smo bolj izobraženi kot ste levičarji. V bivši jugi smo morali prenašati enoumje, sedaj pa se vse spreminja in postaja tako kot je že od nekdaj v evropi. Na površje bodo prišl idejavniki kot so marljivost, spoštovanje, izobraženost. Vaša logika nima prihodnosti.Pojdi v Avstrijo, pa boš videl kako kulturni so koroški Slovenci,ampak živijo v urejeni državi. Ko pa greš v ljubljano ne slišiš več slovenskih besed. Ej moj bolane.
bobrock46
29. 07. 2012 22.43
-8
No pa še ena v stilu Dodgefana, ne moreš si mislit, da so lahko ljudje, ki se imajo za intelektualce, v bistvu tako primitivni. Na to kar je napisala mami55, si napredel čisto druge besede kar pomeni lahko dvoje. Ali si v svoji intelektuanosti tako napredoval, da ne razumeš več navadnih stavkov, ali pa da so še navadni stavki preveč za tvoj intelekt
DodgeFan
30. 07. 2012 00.25
+12
Nah, komentarje mami55 poznam že nekaj časa in točno vem, kam pes taco moli. Drugače pa, butro, rekel si mi, "pojdi v Avstrijo, pa boš videl kako kulturni so Koroški slovenci?" Zdaj pa mi ti nekaj povej, kje živijo koroški Slovenci? V Avstriji? Si tipičen ljubljančan, ki sploh ne ve, da je Koroška tudi del Slovenije. Koroški Slovenci živimo v Sloveniji, ti povem iz prve roke, ker sem sam koroški slovenec, ki jih tako opevaš. Slovenci po rodu, ki pa živijo v Avstriji, natančneje na avstrijskem delu koroške, pa so avstrijski korošci in ne koroški slovenci. Vse si spet zabrkljal. Koroška je dežela, ki leži tako v Sloveniji kot Avstriji in ki je včasih bila v celoti Slovenska (do plebiscita). Del koroške, ki se je pridružil Avstriji poseljujejo večinoma Slovenci - avstrijski korošci ali zamejski slovenci. Del koroške, ki pa je v Sloveniji (Da, koroška je tudi v sloveniji) pa poseljujemo slovenski korošci. Toliko o tvojem opevanem intelektu. Sicer pa se tukaj z desničarji ne mislim več kregati. Tema je stara in zamrla, vsi smo povedali svoje, kako pa vsak zase živi in razmišlja pa je stvar posameznika. Vi, desničarji zaradi mene do smrti verjemite svojemu Janši, mene pač ne more naplahtati s svojo manipulativno in lažnjivo retoriko.
schlamastika
20. 08. 2012 07.26
pismo, 24ur je pa čisto levičarski forum... Jao, narod je spet razdvojen, zaradi murgelskih spletk in podtikanj. Glavni javni krivec pa seveda kdo drug kot JJ...
korintos1
29. 07. 2012 13.12
+15
ko prične kmet, veliki gazda, govoriti da so za njegov propad krivi hlapci in dekle, potem je s to kmetijo nekah hudo narobe, in počasi propadA. iN RAVNO TAKO SEDAJ JOKCA IN CVILI jANŠA!
butro
29. 07. 2012 13.34
-9
Ko prične kmet govoriti, da je za propad kmetije kriv sin, ki je kmetijo prevzel pred pol leta, potem je z tem kmetom nekaj hudo narobe. IN RAVNO TO POČNEJO KOMUNAJZERJI.
komarec
29. 07. 2012 13.44
+7
Butro tudi s tabo je nekaj hudo narobe. Če je kmetija prej laufala in v zadnjem pol leta gre v propad je jasno kdo je kriv.
butro
29. 07. 2012 13.51
-10
Vidiš, kako si razgledan. V pol leta še pridelkov na kmetiji ne moreš pospraviti in ti že govoriš, da je zato kriv novi gospodar. Predelava hrane in vodenje kmetije je proces, ki ti uspehe ali neuspehe pokaže šele v nekem časovnem obdobju. Če je kmetija propadla v polleta, potem je z njo bilo nekaj narobe že sigurno 10 let. In tako je z državo.
korintos1
29. 07. 2012 14.00
+11
butro, ta sin je to kmetijo že enkrat vodil in jo zafural, zato je pa sedaj zagospodaril! pa ne da si kmet?
korintos1
29. 07. 2012 14.05
+14
butro, pšeničko, ječmen, oves sejemo v marcu, potem pa imamo žetev v juliju, ti pa krompir po tvoje sadiš v jesen? V šestih mesecih so pridelki pospravljeni.
butro
29. 07. 2012 17.27
-9
Kaj pa če je kmetijo prevzel februarja. Ali ima že sedaj pospravljen pridelek. Malo razmišljaj. Ne vem kaj je narobe če sem kmet. Mogoče je s teboj kaj narobe, če se ti to zdi čudno.
schlamastika
20. 08. 2012 07.27
kmetija prej laufala?!?! A ti živiš na luni? Kmetija je prej šla u in bila u tri pm. SEdaj se bo morda začela pobirat, ampak sodeč po nivoju inteligence tega naroda se to ne bo zgodilko...
kratkovidni
29. 07. 2012 12.44
-16
blebetaš neumnosti zoki, še svoj narod si izdal..
DodgeFan
29. 07. 2012 12.49
+18
Neumnisti blebetaš ti. Zoran ni še nikoli vodil slovenskega naroda, kako bi ga potem lahko izdal? Janša ga zdaj vodi že drugič in tokrat še slabše kot prvič.
butro
29. 07. 2012 12.55
-13
Tako je.Izdal je svoj narod in v Srbiji je nezaželjen. Tudi v Slovenji, bodo ljudje spregledali. Slej ko prej.
DodgeFan
29. 07. 2012 12.56
+17
Kolikor vem, je Janković državljan republike Slovenije, torej je njegov narod slovenski. Verjamem sicer, da ne dojemaš tega. Če pa tudi so njegove korenine srbske, pa prosim nam, ostalim neizobraženim obrazloži, s čim je izdal srbski narod? Je mar kdaj vodil Srbijo in bil slab kot Janša za Slovenijo? Meni nič od tega ni znanega in mogoče jaz ne vem dovolj, ali pa si ti en tak manjši skrajnež, ki na svojem zelniku goji anekdote in zgodovino, kot to počne tudi Janša.
butro
29. 07. 2012 13.03
-7
Janšo smo že imeli možnost videti. Ko je Jankovič še po ljubljani govoril srbohrvaško, je on imel vizijo o samostojni Sloveniji. In to vas najbolj boli. Vendar zgodovine ne moreš spreminjati.
Tonček Balonček
29. 07. 2012 13.33
+13
Ko je JAnkovič prodajal solato an tržnici, d aje lahko študiral, ej AJnša že vlekel partijsko štipendijo in hodil v Jajce ter študiral Kardelja in Mošo Pijadeja!
komarec
29. 07. 2012 13.46
+5
*o izdajah slovenskega naroda raje molči.
DodgeFan
29. 07. 2012 14.57
+8
butro, spet vse govoriš na pamet. Ustvarjaš svoje namišljne zgodbice in jih objavljaš tukaj pod komntarji, zakaj? Obrazloži kaj želiš s tem doseči? Ker z mojega vidika s temi izmišljotinami kažeš samo dvoje: 1. Da ne poznaš dejanskega stanja in 2. Da si pripravljen za voljo navijanja za svoje desno moštvo lansirati bilo kaj, pa če je res ali ne. Jaz bi se ob vsem tem zamislil nad sabo, kakšen slovenec sem, da sem tako nasilno destruktiven do lastne države?
butro
29. 07. 2012 19.42
-11
Povej, kaj sem napisal na pamet in kaj ni res, pa ti bom z veseljem odgovoril.
bobrock46
29. 07. 2012 22.34
-7
Al mi je všeč tale DodgeFan, ga na enem komentarju pripraviš da nima več nič za povedat, ker ne more več brezglavo zagovarjat Zokija, pa se preseli na drugega. Tale tvoja firma mora pa res prosperirat, odkar je Zoki v LJ da ga tko malikuješ. Če ti pač iz debate spodaj ni jasno je Zoki verjetno eden najzadolženejših prebivalcev SLO (žal mislim tako kot butro, da pač ni Slovenec, ampak samo prebivalec SLO, ki si je naknadno pridobil državljanstvo). Seveda pa kot novodobni direktor firme misliš, da če je zadolžena firma pač nisi zadolžen ti.(zaradi takih smo sedaj tam, kjer smo-v dreku)
DodgeFan
30. 07. 2012 00.30
+4
tako ne mislim jaz, tako piše v zakonu. d.o.o. je družba z omejeno odgovornostjo in denar družbe ni tvoj denar, kot izguba družbe, ni tvoja osebna izguba. Sicer pa kaj ti čem tukaj o zakonodaji, ko pa mešate vse skupaj in mislite, da je Janković kar vse po vrsti, od Ljubljane same, prek stožic, do ne vem česa še. Se boste pač morali sprijaznit, da nimate prav in da ne veste kaj govorite. Zakon j ezakon babji trači pa so brezpredmetni. Vidva, duo fantastik bobrock in butro sta pač babja trača. Pa kaj naj zdaj jaz? Vama skušam dopovedati karkoli? Emmm.... da vidim.... ne. Visi mi dol za vajino mnenje, ker me resnično iz dna srca ne brigata :)
schlamastika
20. 08. 2012 07.29
+1
dodgefan, pojdi še malce čistit čevlje ZJ...
Tonček Balonček
29. 07. 2012 12.39
+11
Alis epogovarjajte o volilnih erzultatih ali pa o kriminalu! Dejstvo ej, jda ej JAnša že v sodnem psotopku, AJnković pa še el v presikovalnem, primerjati tadva na področju obtožb, preiskav in ne vem česa ej smešno, kers ta oba že pol življenja v preiskavah, tako d ati ragumenti nsio v prid JAnši. To s Stožicami ej ap smešno, kaj s edogaja s pogodbo za oklepnike, že leto dni ej popolna tišina!?
ocva46
30. 07. 2012 14.06
+5
Tonči kaj prauš da bi ti usaj ene dvakrat prebrou svoje sporočilo preden pritisneš komentiraj? :)
butro
29. 07. 2012 12.25
-10
Johnny_Soprano Saj bi Jankovič sestavil vlado, pa ne zna šteti do 46. Drugače pa ti moram povedati, da si en velik šarplaninec in ovca. Oboje. Tvoj IQ je 200%.
Johnny_Soprano
29. 07. 2012 12.50
+10
tvoje besede samo potrjujejo mojo ugotovitev. Nizko izobrazen podezelski drzavljan=SDS volilec
DodgeFan
29. 07. 2012 13.01
+6
Butro, ali naj rečem g. Omejeni um, zakaj sodiš druge po sebi? Si mar desničar?
korintos1
29. 07. 2012 13.14
+4
butro
29. 07. 2012 17.46
-7
Jaz sem to, kar vi nikoli ne boste. Sem človek, ki si je moral z lastnim umom in delom zagotovit preživetje sebi in moji družini. Nikoli nisem živel od filozofiranja. Glede izobrazbe, pa te moram razočarati.Namesto nizko je....... Sem pa desničar. Z levo roko nisem znal pisati in jesti. Pri nas velja stari pregovor: Ali ne boš nič delal. Ali imaš dve levi roki.
DodgeFan
29. 07. 2012 18.55
+2
bobrock46
29. 07. 2012 22.25
-2
Opa DodgeFan, smo začeli z zaničevalnimi izrazi, to pa od samooklicenega intelektualca s VII stopnjo ne bi pričakoval. Kot sem domneval, žal sledilcem Zokija ni pomoči v njihovi omejenosti, ker žal ne morejo objektivno presoditi o nekaterih dejstvih njihovih idolov.
DodgeFan
30. 07. 2012 00.31
+3
Johnny_Soprano
29. 07. 2012 12.11
+2
Kater moralno zdrav in posten clovek bo sel izpodbiti glas ljudstva in se kar samovoljno ustulit na predsedniski stolcek?
DodgeFan
29. 07. 2012 12.13
+8
prašek
29. 07. 2012 12.18
+1
He , he , rekel je ; moralno zdrav in pošten .......
Marija Gergar
29. 07. 2012 12.33
-3
Janković naj vrne tistih 50 mil. EUR , ki jih je dobil od NLB , ne da samo kritizira in se nastavlja kameri, kadar hoče pozornost odvrniti od sebe. Ima tako močno ozadje, da si upa vse ......vendar....ko bumerang vržeš, ga dobiš nazaj in takrat se Janković ne bo pobral nikoli več..
DodgeFan
29. 07. 2012 12.43
+11
Ga. Gergar, od kod vam informacija, da je Janković dobil 50 mio od NLB? Če govoriš o stožicah, potem upam, da veš, da stožice niso Jankovićeva last. Sam osebno menim, da si Ga. Gergar še ena izmed tistih, ki ne zna uporabiti svoje glave in političnega parketa pogledati širše. Ker če bi, ne bi zdaj izpadla tako neumno.
Marija Gergar
29. 07. 2012 14.20
-8
Govorim o denarju, ki ga je dobil ravno v času, ko je država dokapitalizirala NLB. Kdo od zadaj je sugeriral zanj.....to je to, o tem je govoril Veselinovič
DodgeFan
29. 07. 2012 14.55
+1
Ti veš o čem je govoril Veselinovič? Kako to, da tega ne ve nihče drug, saj konkretnih imen ni želel izdati. Verjetno si tako ti kot jaz in večina ostalih želimo, da bi g. Veselinovič imena izdal, če jih že pozna, vendar ta želja pa še ne pomeni, da lahko kar vnaprej sodimo in predpostavljamo, kdo ta imena so. Desni pravite da so to leva imena, levi pa se bodo najverjetneje vzdržali komentarja, ker jim lažno podtikanje pač ni v krvi.
Marija Gergar
29. 07. 2012 15.15
-2
Kako potvarjaš stvari...srž vsega je...da v času dokapitalizacije NLB si težko dobil kredit , Janković , ki je zadolžen do grla, ga je dobil na " lepe oči ", to niso podtikanja, javno je bilo povedano , da ga je dobil....čitaj, gledaj, poslušaj.....
DodgeFan
29. 07. 2012 16.18
+4
Nič ne vem o tem, da bi Janković bil zadolžen do grla. Kje si ti to slišala? Kredite pa je banka dajala tudi v času dokapitalizacije. Vnedar dobre kredite oz. tiste, za katere je banka vedela, da jih ne bo problem poplačati. In ko meni praviš, da potvarjam in naj gledam, čitam, ter poslušam, bi enako jaz rekel tebi. Janković je fizična oseba. On kot dizična oseba menda ni šel po 50 mio kredita? Mogoče ti mešaš vse drugo skupaj in se izražaš kot da je to Janković? Veš, stožice niso Janković, tudi Ljubljana ni Janković. Moraš malo ločiti kaj je kaj in kdo je kaj naredil in kdo ne.
bobrock46
29. 07. 2012 22.19
-1
Žal nekaterim ni pomoči v njihovi zaslepljenosti in slepo sledijo svojemu vodji, čeprav se imajo za intelektualce. Upam vsaj da ti je Zoki zrihtal kakšen posel, ko tako slepo verjameš v njega.
DodgeFan
30. 07. 2012 00.34
+4
Za razliko od tebe, jaz nikjer nisem napisal, da verjamem, kaj šele slepo verjamem v Zorana. Ti pa več kot očitno greš z Janšo do groba. V tem je med nama razlika. Sem že poivedal, da koga jaz volim in zakaj je moja stvar in tega nimam namena obrazlagati ne tebi ne bilokomu drugemu. Vi imate svoje življenje in prepričanje in mene dopesedno sploh ne briga kdo, kaj ali od kod si ti. Zame si samo nekdo, z desnice, ki koraka ob Janši, kljub vsem njegovim katastrofalnim potezam.
volek
29. 07. 2012 12.09
-7
Balonček, hahaha vaš Johnny_Soprano je tipičen primer levega "intelektualca". Ja, ta prave glavce imate levaki, hahaha. Ste pa res večina iz famiglie Soprano.
Johnny_Soprano
29. 07. 2012 12.48
+2
fantje, fantje bogi ste res, kaksen "lev"? Pac manj sovrazim Zorana od Janeza ker je manj casa na sceni, tistega jajceglavca pa ze 20 let poslusam in gledam njegove lazi in izmikanje pravdi. Drugace pa od svojega 18ga leta nisem sel niti enkrat na volitve ker se se zmeraj drzim nacela da je volilec enako odgovoren za (ne)dela tistega ki ga je volil. Mene pa do zdaj se noben lev ali desen ni preprical, si pa upam reci da so levi dosti manjsi dvolicnezi in psi zahoda kot desni.
bobrock46
29. 07. 2012 22.53
-3
Zdej ko si povedal to modrost o tem da so levi dosti manjsi dvolicnezi in psi zahoda kot desni se spomni najbolj rdečega Pahorja, kako je hotel na francosko - nemški vlak in kako je objemal tistega Nemca iz železnic. Hmm ne vem če je kaj resnice v tej tvoji trditvi.
Johnny_Soprano
30. 07. 2012 14.19
+3
napisal sem da so manjsi, ne da sploh niso
DodgeFan
29. 07. 2012 12.06
+8
Janša zna ustrahovati in prepričevati vse okoli sebe, naj mu sledijo brezpogojno. Nima pa pojma, kako zagnati gospodarstvo in ustvariti nova delovna mesta. Proračun bo namreč skušal uravnati z zategovanjem pasu, namesto s povečanjem proizvodnje. Takšen način "reševanja" na dolgi rok ne zdrži, saj vodi v negativno spiralo. Janša se tega očitno ne zaveda, ali pa mu je spet pomemben samo njegov mandat. Jaz bi rekel, da kar oboje.
volek
29. 07. 2012 12.12
-1
Brez dnara se ne da ustvarjati nova delovna meste, morn rdeči. Še vedo se mora, kljub šparanju država vsak mesec zadolžiti za dodatnih skoraj 100 mio € in to samo za plače javne uprave, penzije zaslužnih ljudi in socialo.
DodgeFan
29. 07. 2012 12.16
+7
Pa si si kar sam dal odgovor - brez denarja se ne da. Seveda se ne da in kaj misliš, kaj bo čez 5 let, ko bo denarja v obdoku zaradi zdajšnjega zategovanja še manj? Kot sem rekel, si si že sam odogovoril - dalo se bo še manj. In kaj bomo potem? Še bolj zategovali pase? In kaj bo čez 10 let? Še bolj in še bolj? Do kam? To je ta negativna spirala, ki jo na dolgi rok ustvarja Janša. Samo varčevanje brez povišanja proizvodnje na drugi strani vodi samo dol, dol, dol. In če pogledaš delo Janševe vlade do zdaj - samo varčevanje. O zagonu gospodarstva pa še zdaj ne vedo kaj bi.
bobrock46
29. 07. 2012 12.18
-6
dej spomni se zakaj smo šli na volitve, ker je Pahor sfučkal 2 mlr, pa ni nič naredil
DodgeFan
29. 07. 2012 12.21
+3
Bi prej rekel, zato, ker je SDS spodkopala vse reforme v smislu, da jih ne potrebujemo, ker stanje še ni tako resno in ker imajo oni boljše rešitve. Tako so padle tako reforme, kot Pahorjeva vlada. Zdaj, ko je pretekel določen čas, se jasno vidi, da reforme so bile potrebne in v kolikor bi bile sprejete, bi bil položaj Slovenije bistveno boljši. Tako pa imamo samo nazadovanje in upadanje za ceno nove - Janeševe vlade, ki pa očitno nima nobenih pravih rešitev oz. sploh ne ve, kaj bi - razen tega, da bo jemala in jemala.
bobrock46
29. 07. 2012 13.03
-2
dobra fora se zgovarjat na opozicijo, kar so predlagal je Pahor z glasovalnim strojem povozil, pol je bil pa Janša kriv še enkrat mi odgovor, kje so tisti 2 mlr
korintos1
29. 07. 2012 14.03
+3
nekaj za plače, nekaj za penzije, kredit za Patrije, potem pa zmanjka.
DodgeFan
29. 07. 2012 14.47
+6
Eden izmed rezultatov tistih dveh vloženih miljard je tudi moja firma, ki je nastala s pomočjo subvencije pahorejeve vlade. In ta moja firma še danes stoji, ima dobre poslovne rezultate in plačuje davke ter dohodnino v slovenski proračun.
bobrock46
29. 07. 2012 16.01
-4
a tud ti si dal delavce na čakanje tako kot drugi, čeprav firma posluje čist normalno??
DodgeFan
29. 07. 2012 16.22
+5
Na žalost, tako kot pri političnih temah tudi pri tej temi o moji firmi, nimaš pojma, ne veš nič, povedati imaš pa ogromno. Kar tako, na blef. Takšen blef slovenijo stane, ker si ljudje, predvsem desničarji, kar po svoje nekaj namišljujete in poutvarjate, ne da bi sploh poznali dejansko stanje. Potem pa se te neumnosti širijo iz ust do ust tako hitro, da neumnost in bedarija kmalu preraste v domnevno resnico za celoten desni pol in še koga. Mislim, neumen narod, neumna politika. Tako na žalost to pač je. Slovenska miselnost bo očitno še dolgo časa na omejeni stopnji, kjer bomo raje kvasili neumnosti in onemogočali tako druge kot sebe, kar tako. Zakaj? Mazohizem? Želja po propadu, kaj je vaše (desno) gonilo? Meni na kraj pameti ne pade, da bi si nekaj butastega namislil in šel to kvasit v medije?
bobrock46
29. 07. 2012 21.45
-3
veliko blebetanja za prazen nič. Spet še en levičar ki ne zna poslušat. Kaj sem hotel povedat. 2 mlr sta bili zapravljeni za to da so ljudje doma čakali na delo in veliko firm je to izkoristilo (zato sem vprašal ali tudi ti), namesto da bi šel denar v bilo kakšne subvencije, da bi bilo delo za privatnike in da bi se še kaj prihranilo pri energiji. Žal tudi takim intelektualcem kot naj bi bil ti ni pomoči ,če so gluhi na oba ušesa in če jih ne hvališ kako so najpametnejši.
bobrock46
29. 07. 2012 22.00
-2
Žal kot vsi levičarji tudi ti misliš, da če se ne strinjam s tabo, potem pač nimam pojma. Subvencije za firme so že vsaj od Janševe vlade, verjetno pa še dlje. Tako upam da sem tudi takemu intelektualcu kot si ti, razložil pomen preprostih besed, ki sem jih uporabil. Kot ponavadi se pokaže modrost pri tistem, ki zna poslušati. Žal se tukaj nisi preveč izkazal, ker v svoji zaslepljenosti v sovraštvu do drugače mislečih, ne vidiš dlje od besednjaka Zokija.
DodgeFan
30. 07. 2012 00.37
+2
Sovraštvo do drugače mislečih je vrlina desnice in to je eden izmed razlogov, zakaj me desni pol nikoli ni in me nikoli ne bo videl. Druga vrlina desnice, pa je sojenje drugih po sebi, kar si ravnokar pokazal, ko si mene označil za sovražnega do drugače mislečih.
bobrock46
30. 07. 2012 08.29
+0
Kot ponavadi je najlažje obrniti besede, kar pa je vrlina levičarjev. Predvsem pa je njihova vrlina skregati narod, ker če ne pihaš v isti rog kot oni, si takoj ta bel, od Janše (kot da drugih sploh ni, pa imamo parlamentarni sistem), skratka sovražnik (če bi si dobro prebral svoje pisanje, bi našel točno te reči, saj drugače ne bi sklepal, da naj bi volil JJ).
Johnny_Soprano
29. 07. 2012 12.00
-4
KVATERNIK TONCEK IN BUMBLEBA Vedno znova kazete da ste slaboume podezelske ovce ( kot vecina JJ volilcev oz. psov ), ki pustijo da mediji razmisljajo namesto vas. Raziskave so jasno pokazale da je vec avtohtonih Slovencev glasovalo za Zorana kot za Janeza razen na vzhodnem koncu trojan kjer zmeraj sovrastvo in fousija prevladata nad IQom ki ga je ze tako malo v tistih predelih nase drzave.
DodgeFan
29. 07. 2012 12.10
+3
Ne, mislimn, da v vzhodnem delu države ni kriv IQ, temveč način življenja. Govorimo o pretežno podeželjskem delu slovenije (z izjemami seveda) in na podeželju še vedno močno prevladuje cerkev in vera. SDS pa jasno že od nekdaj podkupuje cerkev v zameno za cerkveno podporo desnici v času volitev. Cerkev in SDS sta takorekoč dva umazana partnerja z roko v roki, žrtve pa so ljudje, ki v cerkev hodijo zaradi vere in dobrega duha, cerkev pa jih izkorišča ter z njimi manipulira. Vse pa se vrti okoli denarja oz. premoženja, tako pri SDS kot tudi pri cerkvi. Ampak reči, da ima narod zato nizek IQ, ker tega ne spregleda vseeno ni pošteno. Namreč vzhod se očitno ne obremenjuje preveč s politiko in kot dober vernik, verjamejo na besedo. Besede Janše pa vemo kakšne so - pretežno brezvezne izmišljotine in laži. Pač besede, ki v narodu prebudijo vero v dobrost desnice, cerkve, Janše in SDS-a. In evo ti glas desnici z vzhodnega dela.... Ampak, časi se spreminjajo in s tem načinom bo SDS izginila iz političnega parketa, saj bodo še tako nezainteresirani uvideli, da jih je speljal na led. 1x, 2x, 3x, nx. Nekoč bodo spoznali.
bobrock46
29. 07. 2012 12.13
-1
me prav zanima zakaj si ga ti volil, a maš kej pri tem mešetarjenju v LJ zraven, drugač so ga pa volil sam tisti z osnovno šolo, pa tisti penzionerji, kijih je Stanovnik prepričal, da bodo drugač hlapci, se pravi tisti , ki so jim mediji, ki podpirajo levico, že oprali možgane
bobrock46
29. 07. 2012 12.16
+2
no o tem kdo laže se pa da mal pogledat Džankovič: sem za fiskalno pravilo - (ga kliče Kučko) nisem za fiskalno pravilo če se dogovorijo s sindikalnimi partnerji je v redu - (ga kliče Kučko) se niso dogovorili z VSEMI partneji kljub podpisu večine
DodgeFan
29. 07. 2012 12.18
+2
Ravno nasprotno. Raziskave volilnega telesa so pokazale, da levico volijo višje izobraženi, večinoma mlajši in zanimivo, prevladuje ženski spol. Če sprašuješ po moji izobrazbi, je ta VII. stopnje in mislim, da imam dovolj veliko mero razgledanosti, da znam oceniti koga in za kaj ga bom volil. Pa je pri tebi tudi tako?
Johnny_Soprano
29. 07. 2012 12.36
+1
Ja prav imas dodge malo prevec sem posploseval drugace se pa strinjam s tabo lepo povedano in upam se ne motis glede prihodnosti te SDS
DodgeFan
29. 07. 2012 12.46
+3
Dokler bo SDS in Janez Janša sopomenka, bo SDS tonila. Ljudje smo vedno bolj pazljivi in previdni in ne nasedamo več vsem političnim zgodbicam in anekdotam. Janeza Janše pa se drži vedno slabši sloves. Ugled takorekoč uživa samo še pri tistih svojih najtesnejših privržencih, ki pa imajo za to podporo interes drugje kot v sposobnosti Janše. Vsi ostali pa bi Janšo raje videli oditi. Ta trend se bo po moji oceni še nadaljeval.
bobrock46
29. 07. 2012 13.08
-2
žal pri vseh teh spornih diplomah tudi tvoja nič ne pomeni, ko pa vidiš na TVSLO tipa, ki reče ''še nisam bio na volitvah, ampak tebe Zoki bom šol pa sigurno volt'', ti pove vse o njegovih volilcih. Pa me razsvetli zakaj si ga ti volil
bumbleba
29. 07. 2012 13.36
+0
@DodgeFan Seveda levico volijo ženske in višje izobraženi. Kdo pa misliš da večinsko dela v javnem sektorju in prodaja meglo ? Visoko izobraženi nesposobneži, ki parazitirajo tiste, ki se morajo preživljati na prostem trgu z lastnim delom. Višina izobrazbe nima nobene zveze s tem, kar ustvariš, ravno tako ne s prirojeno inteligenco. Ko bodo tvoji priljubljeni pufarji in skrivači premoženja na Cipru spravili državo v bankrot, me zanima, kje boš dobil hrano, ko boš ostal brez banana službe. Bodo pol kmeti dovolj dobri zate ?
DodgeFan
29. 07. 2012 14.51
+5
Kmeti so bili vedno dovolj dobri zame in jih nadvse spoštujem. Kot drugo, pa ti \"moji pufarji\", kot omenjaš PS ne morejo spraviti države v bankrot, saj niso vladna stranka. Državo lahko v bankrot v tem trenutko popelje zgolj Janša. Zvračanje krivde, da so krivi tisti, ki ne morajo odločati, je neumna. Bobrock46: Če dvomiš o moji diplomi je meni povsem vseeno. Imam svojo firmo, v katero sem vložil svoje znanje, ki dobro posluje in to je zame potrditev da sem na pravi poti. Koga in zakaj sem volil pa ti nisem dolžan razlagati inb ti tudi ne bom. Odkrito pa povem, da Janše ne volim.
bobrock46
29. 07. 2012 16.07
-1
tudi če ne dvomim o tvoji diplomi, pa pravim da danes do nje ni neka umetnost priti, zato VII stopnja ni nek garant za razumnost in inteligentnost človeka. trenutno jo res lahko popelje le on, vendar pa je potrebno pogledati, kakšni okostnjaki so mu bili puščeni.
bobrock46
29. 07. 2012 16.26
-4
imam prijatelja, ki je diplomo naredil preko interneta, ko sta izpit delal skupaj s punco, pol se je pa hvalil kot da je boga za neki prijel
DodgeFan
29. 07. 2012 16.30
+2
Govoriš neumnosti. Do diplome nikoli ni enostavno priti, razen, če jo kupiš?!? In če gledaš na diplomo kot nekaj kar se prodaja na trgu ter da si jo lahko pridobi vsak, potem je diploma res nekaj enostavnega. Če pa se boš vpisal na faks in končal univerzitetno stopnjo ali pa bolonjski magisterij, potem pa boš hitro spoznal svojo zmoto. In sicer prva tvoja zmota je ta, da je do diplome lahko priti, druga pa je, da smo diplomiranci bedaki, ki kupujemo papir v Varaždinu. Ker tako enostavno in zaničljivo gledaš na vrednoto intelekta, bi rekel da si ti sam daleč stran od diplome. In lažje kot prilesti do diplome je kritizirati tiste, ki so do nje prišli s svojim trudom in znanjem, z namenom da bi ves intelekt povlekel na svoj nizek nivo, kjer bi potem kraljeval. Žal ti takšni podvigi ne bodo uspeli v nobeni državi ali družbi. Ker tako kot ima vsaka družba bedake, ima tudi vsaka družba razumne ljudi. Bedaki boste po vsej verjetnosti vedno bedaki, ostali pa bomo težili k napredku tako v osebni rasti kot v rasti družbe, pa čeprav ta družba vsebuje tudi primere, kot si ti, ki takšen način razmišljanja zaradi lastne lenobe zavirate.
DodgeFan
29. 07. 2012 16.33
+3
Očitno te moti, da je tvoj prijatelj naredil izpit, ti pa ne. Kot prvo mu lahko čestitaš, če pa je poleg sedela njegova punca, si je pa s tem sam v skledo pljunil. Če njegove ocene niso odraz njegovega znanja, potem sam s sabo ni napravil nič. In to se bo pokazalo, ko se bo od takšne osebe zahtevalo znanje, ki naj bi ga imel, a ga žal nima. Takšno švinglanje je bumerang, ki se ti zagotovo vrne. Ampak ta sodba ni na tebi, da jo izvršiš, zato ti pšredlagam, čestitaj mu, bodi vesel zanj, če pa je goljufal, pa bo nadaljne življenje poskrbelo za njegovo sodbo in ne ti.
bobrock46
29. 07. 2012 21.34
-3
oprosti če sem ti gregnil v bolečo točko, kajti očitno si ponosni nosilec diplome, proti kateremu vsi ostali, ki morajo delati z rokami in si diplome ne morejo privoščiti bedaki, vsi ki pa imajo papir pa potrjeno intelektualci. Žal s tem tvojim razmišljanjem ne boš prišel daleč in ubogi tvoji uslužbenci, ki so po vsej verjetnosti na minimalcu.
bobrock46
29. 07. 2012 21.36
-4
očitno me ne moti da je naredil fax, ampak ti kljub tvojem intelektu ni uspelo izvleči poante - da je do diplome prelahko priti.
DodgeFan
30. 07. 2012 00.38
+2
bobrock46
30. 07. 2012 09.14
-2
glede na raven tvojega pisanja, domnevam da si novodobni diplomant, ki pač ne pozna starega sistema v katerem je pač bilo potrebno vložiti precej truda v diplomo (vsaj precej več kot zdaj), tako da nekateri ne opletamo s titulami naokrog v potrditev svojega intelektualnega razvoja, kot to zgleda potrebuješ ti.
kvaternik
29. 07. 2012 10.25
-2
TONČEK BALONČEK Tako se razmišlja. Tako bi morali vsi Slovenci. Janša ima vseskozi zasabo rezultate. Seveda Trenirkarjem ni všeč, ker ni njihov. Je pa problem, ker se množijo kot zajci in mi bomo kmalu v manšini.
bumbleba
29. 07. 2012 11.49
-2
Smo že zdavnaj v manjšini (< 1 milj.) Misliš, da bi drugače p.ingvini dobili toliko glasov ?
butro
29. 07. 2012 09.34
-3
To, kar govori Janković, so čista srbska posla. Naj pove , kaj je naredil do sedaj. Dokler se je lahko zadolževal, še je nekaj zidal, kaj pa sedaj. Zadolžil je lLjubljano in Ljubljančane, pa kaj to njemu mar,saj v njegovem srcu je prvi grad Niš in tja dol naj gre uživat penzijo nezasluženo.
Tonček Balonček
29. 07. 2012 10.23
+5
JAnša je vsaj oklepnike naročil za tri stadione in tri dvorane, pa še izvoz umetniških slik je pospešil, protidobave pa zustvarjajo nova delovna mesta, d ane omenjam topnjače, ponosa slovenske admiralitete!
bobrock46
29. 07. 2012 16.20
-2
dule100
29. 07. 2012 09.10
+1
Neverjetno je pameten ! Rešil bi državo, svojih bankrotiranih firm pa ne more !
Tonček Balonček
29. 07. 2012 10.05
+4
Vsi smo priče, kao slovenija anpreduje, odkar imamo JAnšo na ečlu in d agre iuz meseca v emsec bolje, celo denar posopjamo nerazvitim državam Evrope. To je dokaz, d aje AJnša največji in najboljši! Tako dobro nam še ni šlo!
bobrock46
29. 07. 2012 11.55
-1
Rešil bi svoje firme na račun države, ker na račun mesta ne more več
Belona92
29. 07. 2012 09.04
+10
Bravo Janković.
Tonček Balonček
29. 07. 2012 08.37
-3
""V zadnejm tisočletju bi se lahko samo Primož Trubar po redu objektivne presoje uvrstil na podobno mesto. Vendar je bil Trubar prvi, JAnša pa edini, ki mu je uspelo ne samo vzpostaviti razmer, v katerih s esploh lahko začelo razmišljati o slovenski samostojnosti., temveč to idejo tudi domisliti in jo z neverjetno organizacijsko sposobnostjo proti veliko večjemu sovražniku izpeljati, desetletje in pol kasneje pa pa uveljaviti na najvišjem nivoju (predsedopvanje EU). Vse to v enem samem življenju. JAnez AJnša ej po eth kriterijih največji Slovenec, kar jih je spoznala naša zgodovina!" (Boštjan M. Turk v Demokraciji, možganski trust Zbora za republiko).. To je zgodovina in analitični duh, ne pa tisti Pirjevec, ki se kar blešči od rdeče barve. Janši še Pučnik s eseže do kolen., morda ciprski predsednik Demetris Hristofias, ki trenutno predseduje Evropi!
dule100
29. 07. 2012 09.11
-2
Tonček Balonček
29. 07. 2012 09.22
+1
Jeseni bodo bolečine popolnoam popustile, verjemi! Gre pa za ers hudo bolezen!
bobrock46
29. 07. 2012 11.56
-2
brez veze se trudit , vernikom Džankoviča ne pomaga nič
MICLA
29. 07. 2012 07.46
-2
za jankovića je nekdo pomemben da zna dobro krasti in goljufati ,če pa ne zna delati pa ni važno je bil mar on sposoben skup spraviti koalicijo že v začetku je vse zasral.
bumbleba
29. 07. 2012 11.53
+0
Važno, da je sebi dobro postlal. Denar lifral s proračuna na Ciper, dolgovi pa ostanejo v Sloveniji. Vsakemu nekaj.
Alojz Železnik 1
29. 07. 2012 06.53
+6
Janković že ve ... dobil je največ glasov na volitvah! Tudi Slovenci so znaj glasovali! Janša, če bi hotel vladati, bi moral najprej RTV in časopise odrezati od proračuna, pa uvesti tam nekje 20 % pravne države ... imel je že 4-letno možnost, pa sedaj jo ima pa ... on pa guli reveže in daje bogatim!
bumbleba
29. 07. 2012 11.43
-2
Za jankoviča so glasovali adidasarji, lenuhi in paraziti. Je pa res, da so v večini.
mamica55***
29. 07. 2012 12.21
+4
najboljši meneđer si je volilno bazo uvozil, veliko na tem področju je naredil že TITO, najbol sigurni so pa hlapci !