Slovenija

Iz sobote na nedeljo bankomati ne bodo delali

Ljubljana, 29. 10. 2010 09.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zaradi vzdrževalnih del lahko med soboto zvečer in nedeljo zjutraj pride do krajših prekinitev in motenj v delovanju bančnih avtomatov, POS terminalov in pri uporabi kartic.

Bankomat
Bankomat FOTO: Reuters

Zaradi vzdrževalnih del, ki se bodo začela v soboto ob 21. uri in se bodo končala do jutranjih nedeljskih ur, lahko pride do krajših prekinitev in motenj v delovanju bančnih avtomatov, POS terminalov in pri uporabi kartic, so sporočili iz družbe Bankart, ki upravlja tudi bankomatsko mrežo in POS terminale.

Da bo v soboto in nedeljo prekinjeno delovanje NLB tržnih poti, so pred dnevi sporočili iz Nove Ljubljanske banke (NLB). Tako zaradi nadgradnje sistema od sobote zvečer do jutranjih nedeljskih ur ne bodo delovali NLB Klik, avtomatski odzivnik in SMS stanje na računih.

Zaradi nadgradnje programske opreme in prehoda na zimski čas bo prekinjeno delovanje NLB Proklik, delovala ne bo tudi telefonska banka NLB Teledom. V nedeljo ponoči predvidoma za pol ure ne bodo delovali bankomati skupine NLB.

SORODNI ČLANKI

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nefretete
29. 10. 2010 11.07
Šparajo gotovino.
bruselj3
29. 10. 2010 10.52
že spet*? potem naj pa banke in šaterje odprejo v nedeljo! zakaj jim pa plačujemo provizijo?
nejc_o
29. 10. 2010 10.07
proofreader 29.10.2010, 09:49 1 Zakaj ima samo NLB toliko dela s temi bankomati? Stalno nekaj nadgrajujejo, same škatle pa imajo ponekod še črno - zelen zaslon, kot da smo še v Jugoslaviji. Da o počasnem delovanju niti ne govorimo. v ozadju je mnogo povezanih sistemov, kar pa ti očitno ne razumeš, ker ne poznaš tehnike
proofreader
29. 10. 2010 09.49
Zakaj ima samo NLB toliko dela s temi bankomati? Stalno nekaj nadgrajujejo, same škatle pa imajo ponekod še črno - zelen zaslon, kot da smo še v Jugoslaviji. Da o počasnem delovanju niti ne govorimo.