Slovenija
Oglas

Iskanje-oglaševanje nepremičnin tokrat malo drugače

Ljubljana, 01. 04. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Nepremičninski portal Domerus omogoča z interaktivnostjo med zemljevidom in oglasi lažje in hitrejše iskanje nepremičnin. Pridružite se nam z vnosom oglasa ali pa z iskanjem nepremičnine. Vnos oglasov ter vstop v portal sta za vse brezplačna.

Domerus nepremičninski portal sledi spremembam sodobnega sveta, kjer tehnologija poenostavlja naša iskanja, partnerstva, nakupe, prodaje in delitve. Tudi na področju oglaševanja in iskanja nepremičnin.

Domerus platforma omogoča z brskanjem po zemljevidu enostavnejše iskanje nepremičnine po lokaciji - bodisi da kupujete, najemate ali menjavate nepremičnino. Tako pri iskanju nepremičnine ni več potreben vnos lokacije, ampak jo poiščete le z brskanjem po zemljevidu. V pomoč vam bodo tudi različni barvni markerji – rdeči označujejo prodajo, vijolični pa oddajo.

Iščete agencijo, ki posreduje pri prodaji, nakupu, menjavi nepremičnine na določenem območju? Nič lažjega. Poiščite jo s klikom na zemljevidu in pošljite svoje povpraševanje ali pa preglejte njeno ponudbo.

Ste lastnik nepremičnine in jo želite oddati/prodati/zamenjati? Registrirajte se na Domerus platformi in vnesite svoj oglas. Lokacijo opredelite čimbolj natančno, saj si s tem povečujete možnost, da potencialni iskalec nepremičnine naveže stik z vami zaradi lokacije vaše nepremičnine.
Želite, da vam pri prodaji/oddaji pomaga še nekdo tretji? Tudi to vam po vnosu vašega oglasa omogoča Domerus nepremičninski portal, ki stremi k čimvečji fleksibilnosti ter prihranku vašega časa.

Portal Domerus je tako odprt za vse, ki oglašujejo in si želijo, da oglaševana nepremičnina postane čimbolj vidna in je del sodobnega iskanja nepremičnin. Namenjen je tudi iskalcem nepremičnin, ki želijo svojo nepremičnino enostavno in hitro poiskati. Pridružite sa nam pri iskanju, oglaševanju ali pri brskanju.

Domerus - 1
Domerus - 1 FOTO: Domerus
V partnerstvu s 24ur.com vam portal Domerus ponuja izbor nepremičnin tedna. Spodaj lahko preverite nekaj najboljših oglasov tega tedna. Preglejte jih in pokličite izbrano nepremičninsko agencijo.

Če pa ste zamudili izbor nepremičnin prejšnjega tedna, jih lahko vselej poiščete na naši Facebook strani ali v arhivu 24.ur.com.

Prodaja, Hiša – samostojna, Pesnica pri Mariboru

Velikost: 180 m2
Zemljišče: 1.211 m2

Leto izgradnje: 1995
Leto adaptacije: 2012
Nadstropje: K+P+M
Opis: Hiša se nahaja v naselju podobnih ali novejših gradenj. Vsa infrastrukura, (šola, vrtec, pošta, knjižnica, ambulanta, avtobusna postaja, trgovina), se nahaja v Pesnici, od katere je hiša oddaljena cca. 3km. Hiša je poolnoma opremljena, vsa oprema je všteta v ceno in lahko tudi ostane. Je takoj vseljiva brez dodatnih stroškov vlaganja. Vpisana v Zemljiško knjigo in je brez bremen.

Cena: 149.000 €

Domerus - 2
Domerus - 2 FOTO: Domerus

Prodaja, Hiša – dvostanovanjska, Miklavž na Dravskem polju

Velikost: 450 m2
Zemljišče: 788 m2
Leto izgradnje: 1993
Leto adaptacije: 2004
Nadstropje: K+P+1
Opis: Priporočamo za veliko družino. Z manjšimi preureditvami je lahko hiša dvostanovanjska, ali tudi tristanovanjska. Kot poslovno-stanovanjska hiša je primerna za opravljanje storitvene dejavnosti, razstavni prostor s trgovino, tiskarsko, računalniško, ali drugo sorodno dejavnost.

Cena: 199.000 €, možnost menjave.

Domerus - 3
Domerus - 3 FOTO: Domerus

Prodaja, 5 in več sobno stanovanje, Maribor, Tezno

Velikost: 167 m2

Leto izgradnje: 2005
Leto adaptacije: 2010
Nadstropje: 2
Opis: Nepremičnina je vpisana v ZK, brez bremen, vseljiva po dogovoru. Stanovanje je predvsem zaradi moderne zasnove, novejše gradnje bloka in lokacije zelo zanimivo. V tem trenutku je stanovanje primerno za mlajši par ali 3 člansko družino, ki si želi mirnega in ugodnega nadstandardnega bivanja v urejenem bloku.

Cena: 165.000 €

Domerus - 4
Domerus - 4 FOTO: Domerus

Prodaja, Poslovni kompleks, Maribor, Brezje

Velikost: 149 m2
Zemljišče: 195 m2
Leto izgradnje: 2003
Nadstropje: Pritličje
Opis: Priporočamo za kakršnokoli zdravstveno, predstavniško in storitveno dejavnostjo, start up podjetjem, ali za potrebe kombinirane pisarniško-trgovske dejavnosti z lastnimi stanovanji za potrebe zaposlenih, tujih partnerjev ali sodelavcev. Poslovni prostori, ki jih lahko prilagodite vašim poslovnim idejami - na dobri in dostopni lokaciji obrobja mesta Maribor.

Cena: 126.225 €

Domerus - 5
Domerus - 5 FOTO: Domerus

Prodaja, 2 sobno stanovanje, Maribor, Tabor

Velikost: 56 m2

Leto izgradnje: 1900
Leto adaptacije: 2005
Nadstropje: 2
Opis: Prostorno in v celoti obnovljeno stanovanje v neposredni bližini bolnice. Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in vseljivo takoj. Oprema je stvar dogovora med strankami. Glede na ceno, lokacijo, urejenost ter velikost stanovanja priporočam ogled in morebitni nakup.

Cena: 55.000 €

Domerus - 6
Domerus - 6 FOTO: Domerus

Prodaja, 2 sobno stanovanje, Ruše

Velikost: 59 m2
Leto izgradnje: 1967
Leto adaptacije: 2001
Nadstropje: 4
Opis: POSEBNA UGODNOST: Možno odplačevanje stanovanja na obroke oz. najem stanovanja s kasnejšim odkupom!

Cena: 44.000 €

Domerus - 7
Domerus - 7 FOTO: Domerus

Brskajte po zemljevidu in primerjajte še več nepremičnin na https://domerus.si/, ali pa se nam pridružite na naši Facebook strani ter spremljajte ponudbo in stanje na nepremičninskem trgu tudi na FB.

Domerus - 8
Domerus - 8 FOTO: Domerus

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni