Slovenija
Oglas

Ionex terapija kot pomoč pri pomladnih alergijah

Ljubljana, 03. 03. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ionska terapija izvira iz narave. Dr. Kornblueh, pionir tovrstnih raziskav, je dokazal, da je potrebno ionsko terapijo pričeti z dodajanjem negativnih ionov v ozračje bivalnih prostorov in na delovnem mestu, s čimer izboljšamo naravno ravnovesje, ki ga je zmotila civilizacija.

Naslednji korak pa je vdihavanje negativnih ionov neposredno pri ogljikovi ščetki ob ionizatorju IONEX.

IOBEX - 2
IOBEX - 2 FOTO: IOBEX

 S tem se dokazano zmanjšajo simptomi na razne alergene, potreba po uspavalnih tabletah, tabletah proti bolečinam, pomirjevalih, spodbujevalih ter drugih medikamentih in se poveča vitalnost in storilnost. Da bi imeli ljudje z alergijami manj težav ob nastopu pomladnih alergenov, je potrebno redno vdihavati negativne ione že nekaj tednov prej. Znanstvenik dr.Alan Mortlock iz avstralske univerze v Canberri je opravil obsežno raziskavo glede koristnosti negativnih ionov na zdravljenje astmatikov in alergikov ter ugotovil, da je prišlo do bistvenega izboljšanja pri dihanju. Ljudje, ki trpijo zaradi rinitisov (simptomi senenega nahoda) čez celo leto, v bližini ionizatorja že po desetih minutah čutijo olajšanje – odmašen nos. Pacienti, pri katerih se simptomi pojavljajo v hujših oblikah, potrebujejo nočno zdravljenje, ki traja več mesecev. V teh primerih se priporoča uporaba ionizatorja, nameščenega poleg postelje že v zimskih mesecih, da bi preprečili pojav simptomov v mesecu maju.

IOBEX - 1
IOBEX - 1 FOTO: IOBEX

Seveda pa mora biti ionizator kakovosten, negativni ioni naj izhajajo iz ogljikove ščetke ionizatorja IONEX, ki zagotovo nikoli ne oddaja zdravju škodljivega ozona, kot se dogaja pri ionizatorjih, ki oddajajo negativne ione iz kovinskih igel ali membrane. Pomembno je tudi, da ionizator oddaja veliko negativnih ionov (vsaj nekaj deset milijonov na cm3, na sec), da lahko občutite efekt v telesu. Obenem je veliko število negativnih ionov potrebno tudi za odstranjevanje rakotvornih delcev izpušnih plinov iz zraka ter bakterij, virisov, prahu in ostale nesnage, zato je odlična preventiva pred infekcijami in pred nalaganjem v pljuča. Ionizator IONEX je popolnoma tih, zato ga lahko uporabljate ponoči med spanjem.

Zapomnite si: samo negativni ioni so sposobni po naravni poti, brez stranskih učinkov, znižati raven histamina v krvi, ki je pri astmatikih in alergikih povišan, obenem pa uravnavajo tudi krvni tlak, utrip ter delovanje vseh notranjih organov.

Najboljši ionizator dobite pri slovenskem proizvajalcu ionizatorjev IONEX d.o.o. na Slomškovi 25 v Ljubljani od 9h do 15h, ali ga naročite na tel 01/439-69-80 in 040 19 13 13

IOBEX - 3
IOBEX - 3 FOTO: IOBEX
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni