Slovenija
Oglas

Imate soglasje za sončno elektrarno, ponudnika pa še ne?

Ljubljana, 25. 04. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 9 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ste vlogo za postavitev in priklop vaše sončne elektrarne oddali do konca lanskega leta in že pridobili soglasje? Zdaj za vse nadaljnje korake ob sebi potrebujete še partnerja, kot je MOON. Naj vam pojasnimo, zakaj.

MOON
MOON FOTO: Porsche Slovenija

Če ste vlogo za soglasje za postavitev sončne elektrarne oddali pred koncem leta 2023, ste si zagotovili, da bo letni net metering – finančno ugoden sistem obračunavanja presežne porabe električne energije – za vas veljal tudi v prihodnje. A le pod pogojem, da bo vaša elektrarna dejansko postavljena in priključena v omrežje do konca leta 2024. Kaj torej čakate?

Izberite partnerja, ki mu boste zaupali 

Pomembno, da za izvedbo projekta izberete partnerja, ki vam bo ves postopek olajšal, in ne obratno. Pri nekaterih manjših izvajalcih morda zamuja dobava panelov, pri drugih ni jasno, ali bodo sploh imeli čas za vašo hišo. Zadnja stvar, ki si jo želite, je, da bi nenehno pogledovali na koledar in se spraševali, ali bo projekt zaključen pravočasno, kje se bo končalo sodelovanje z izvajalcem, kako konkretno bo šel naprej postopek do dejanskega zagona sončne elektrarne in ali boste morali sami naokrog z dokumenti, potem ko bodo mojstri inštalirali panele.

Tu je velika prednost znamke MOON. Izkušeni strokovnjaki so v zadnjih letih uspešno zaključili vrsto projektov sončnih elektrarn, od individualnih enostanovanjskih hiš do velikih poslovnih objektov, pri katerih lastna sončna energija poganja tudi energetsko zahtevnejšo proizvodnjo. Predvsem pa je MOON točka, kjer na enem mestu dobite celovite energetske rešitve za vaš dom. Zanesljivo, kvalitetno in strokovno. In kar je tudi zelo pomembno – brez stresa!

MOON
MOON FOTO: Porsche Slovenija

Zakaj gre z MOON-om hitro in enostavno? 

- Ker vas bodo brez težav in stresa vodili skozi ves postopek,

- ker bodo poskrbeli za vse v zvezi z vlogo za soglasje za priklop,

- ker vam bodo pomagali pri vseh odprtih razpisih za subvencije,

- ker izkušeni strokovnjaki uporabljajo le najkakovostnejše sončne panele,

- ker vam lahko do najbolj racionalne porabe in najbolj ugodnih cen pomagajo s sistemom za inteligentno energetsko upravljanje vašega doma,

- ker boste v njihovi ponudbi našli tudi električne hranilnike in polnilne postaje za e-avtomobile.

Vrata v svet lastne energije

Postavitev sončne elektrarne je namreč prvi korak. Smiselno je, da se prehoda v trajnost lotite celostno. S hranilnikom POWER si tako zagotovite neodvisnost z dostopom do čiste in brezplačne elektrike 24 ur na dan. S polnilno postajo MOON boste lahko polnili svoj električni avto (če ga danes še nimate, boste o njem verjetno razmišljali že v prihodnjih nekaj letih). S sistemom za upravljanje energije optiMOON pa boste lahko preprosto, pregledno in ves čas spremljali, koliko elektrike porabijo naprave, povezane v domači sistem, optimizirali njihovo porabo ter tako maksimalno izkoriščali električno energijo po najugodnejši ceni.

MOON
MOON FOTO: Porsche Slovenija

Več informacij o izdelkih in storitvah znamke MOON najdete na naslovu vrhunskaemobilnost.si, vaše povpraševanje pa lahko oddate tudi prek spletnega obrazca.

 

Naročnik oglasne vsebine je Porsche Slovenija d.o.o.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja