Slovenija

Ideje za darila, ki prihranijo denar

Ljubljana, 23. 12. 2009 15.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ali tudi vam nakupovanje daril povzroča preglavice? Še niste našli pravega? Predstavljamo vam nekaj idej za darila, ki bodo vsekakor razveselila tiste, ki jim jih boste podarili, saj jim bodo prihranila denar!

Darilo
Darilo FOTO: iStockphoto
Darilni boni ali kartice
Če ne želite izgubljati živcev in časa z iskanjem darila ali se pretirano ubadati s tem, ali bo darilo res primerno ali z njegovo morebitno menjavo, so darilni boni oziroma kartice vsekakor priporočljivo darilo. Kupite jih sicer lahko že skoraj v vsaki trgovini in še kje drugje, vendar to kljub temu storite premišljeno. Če ne veste, kaj obdarovanec potrebuje ali si želi, je najbolje, če jih kupite tam, kjer ima največjo izbiro nakupa različnih izdelkov oziroma storitev.

Letna vstopnica
Skoraj vsak gre rad včasih v kino. Če boste za darilo izbrali letno vstopnico, si bo lahko njen prejemnik kadar koli sam izbral ogled filma po želji. V nekaterih naših kinematografih lahko poleg tega, da sami izberete znesek polnjenja, glede na njegovo višino pa prejmete še dodatne bonus vstopnice. Če pa veste, da je nekdo še posebej navdušen nad gledališčem, opero ali baletom, lahko podarite tovrstno letno vstopnico oziroma abonma. Enako velja za ogled tekem za športne navdušence.

Vinjeta
Praktično darilo, ki ga potrebuje skoraj vsak lastnik jeklenega konjička. Stare so veljavne še do 31. januarja, nove za leto 2010 pa so v prodaji že od 1. decembra. Letna vinjeta za tekoče leto velja od 1. decembra predhodnega leta do 31. januarja prihodnjega leta, to je skupaj 14 mesecev. Za motorna vozila do največje dovoljene mase 3500 kg stane 95,00 evrov.

Univerzalni polnilec za baterije
Praktično darilo manjšega zneska, še posebej primerno za tiste, ki imajo veliko aparatov na baterije npr. družine z majhnimi otroki in veliko igračami.

Še več praktičnih idej, ki prihranijo denar na našem spletnem portalu www.cekin.si

Novoletna darila
Novoletna darila FOTO: iStockphoto
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AK-47
24. 12. 2009 04.26
...smisel Božiča NI v obdarjevanju - to je le zahodnjaški nepotrebni dodatek ! ...smisel je v druženju s tistimi , ki vam največ pomenijo,...
6-5
23. 12. 2009 22.56
Če dam tri deci vode in pol kilograma moke. Vanj pa polovico kvasa. malo posolim in dodam nekaj sladkorja, nastane kruh, da po celi hiši diši Kruh ohladim v mokri čisti krpi. Čez pol ure ga odlomim in ponudim z nabranimi orehovimi jedrci Zaželim jim zdravja in sreče Vam tudi
LomilkaSrc
23. 12. 2009 22.16
Najboljše darilo za vaše najbljižje je da jih obiščete
nekdo...
23. 12. 2009 19.41
Hteli so povedat, da obdarovanec prihrani denar! Sicer pa vas prosim dragi popovci, da nehate podpihovat ovce ki meketajo v BTCju, Cityparku, Supernovi, Evroparku... Ker že itak delajo zastoje take, da se tistim ki pač moramo v službo ali iz nje meša zarad teh... po mojem mnenju tele tov
bostjan_safaric
23. 12. 2009 18.51
Vse bolj izgleda, da se je Jezus rodil v nakupovalnem centru. Božič se ravno zaradi nakupovanja daril spremeni v stresno hitenje od trgovine do trgovine. Potem vsi stojimo okrog jelke, odvijamo darila in živimo ameriški sen. Če bomo koga pozabili obdariti - Valentinovo in 8 marec bosta hitro tukaj ...
googca
23. 12. 2009 17.46
s tem se denar prihrani?! pa kaj teli novinarji za darila nabavlajo.. xboxe, wiije, mogoč labtope? če z vinjeto pršparaš na denarju.. a bi bli moji prjatli, js si želim labtopa :D
jazbins2
23. 12. 2009 17.28
Še za kruh nimam, kaj šele za darila. .
anzi_mahackala
23. 12. 2009 17.22
ce je pa to za prihranit denar pol pa me nej kdo brcne v rit..ka to vas je DARS nasuhto, da jim reklamo delate???? Banda, se za bozicne praznike nam ne date miru.
aha3
23. 12. 2009 17.02
Dejte mi povedat zakaj bi s takšnimi darili prihranil dena, vinjete pa boni itd. Vse bi razumel če bi bil naslov članka kako spušiti čim več denarja.
Kordelina Cordelius
23. 12. 2009 16.46
Kaj majhnega kot je dišeča svečka, božična zvezda ali božični kaktus (v Bauhausu vsak za 1,95); ali pa posejamo v lep lonček božično žito, košarica s suhim sadjem...to bo gotovo povsod dobrodošlo pa še poceni... LP!
crnc
23. 12. 2009 16.24
Kaj ste nori s temi darili, po praznikih bote pa zele pa krompir natepaval, če vam bo kej dnarja za to ostal.