Slovenija
Oglas

Ideje: najbolj iskana darila v decembru

Ljubljana, 17. 12. 2012 07.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Številni se spopadamo s težavo, kakšno darilo komu kupiti za praznike. Če ste tudi sami v dvomih, potem si morate ogledati spodnji seznam.

natv
natv FOTO:
#1 – Mestne dereze za čevlje

Verjetno ste že opazili, da podplat čevlja na ledu in snegu skoraj povsem izgubi svoj oprijem, tudi če ima še tako dober profil. Padcem na poledeneli podlagi pa se da elegantno izogniti z uporabo derez, pripomočka za stabilno hojo po snegu in ledu. Z mestnimi derezami, ki so primerne za sprehode in celo zimski tek, dobi naša obutev odličen oprijem, med hojo pa se derez sploh ne čuti.

Za več informacij o izdelku kliknite tukaj.


natv
natv FOTO:
#2 – Pohodniške dereze

Številni med nami se tudi v zimski idili ob koncu tedna radi odpravimo v hribe, na primer na Šmarno goro, Sv. Jošt, Roblek, Pohorje, Slivnico, Snežnik ... In ko zapade sneg in so poti shojene, je hoja precej nevarna, saj zelo drsi, čevlji pa nimajo zadostnega oprijema, zato je zelo priporočljiva uporaba derez. Pohodniške dereze Mount Track so primerne tako za hojo v naravi po celem ali shojenem snegu kot tudi za hojo v sredogorje.

Za več informacij o izdelku kliknite tukaj.

natv
natv FOTO:
#3 – Ogrevani vložki za čevlje

Uf, skoraj nihče ne mara mraza. In ravno v zimskem času je veliko prireditev na prostem. Zagotovo se vam je že zgodilo, da so vam na mrazu praktično otrpnili prsti na nogah, s čimer se prav gotovo srečujejo tudi vsi smučarji. To težavo učinkovito rešijo ogrevani vložki, ki se jih enostavno namesti v obutev. Posebnost teh vložkov je, da vsebujejo grelni element, ki vzdržuje toploto stopala nad 35 °C.

Za več informacij o izdelku kliknite tukaj.


natv
natv FOTO:
#4 – Ogrevane nogavice

Če doma nimate talnega gretja in vas pogosto zebe v stopala in vam tudi dvojne nogavice na pomagajo, potem zagotovo potrebujete nekaj več. Kot ste opazili, nas najprej začne zebsti v prste, ki so slabo prekrvavljeni in tako najbolj izpostavljeni mrazu. Verjeli ali ne, premraženim prstom se lahko izognemo s posebnimi nogavicami, ki imajo na predelu prstov posebni grelni element, ki nam po potrebi dodatno ogreva sprednji del stopala.
Za več informacij o izdelku kliknite tukaj.

natv
natv FOTO:
#5 – Ogrevane rokavice

Če se tudi vi radi kepate oziroma rekreirate na snegu, potem vam je zagotovo poznan občutek, ko te "zanohta". Za hladne dni, ko se temperatura spusti pod ničlo, je priporočljiva uporaba dobro izolativnih rokavic, ki prepuščajo čim manj toplote. Rešitev so rokavice, ki niso le tople in narejene iz nepremočljivih materialov, temveč imajo na zunanji strani dlani in prstov tudi grelni element, ki v rokavici vzdržuje temperaturo nad 30 °C.

Za več informacij o izdelku kliknite tukaj.

natv
natv FOTO:
#6 – Sušilec in grelec obutve

Se vam je že zgodilo, da so se vam v slabem vremenu premočili čevlji? Sušenje obutve na sobni temperaturi ni priporočljivo, saj je čas sušenja zelo dolg, s tem pa velika verjetnost, da se bo v obutev naselila plesen. Sušilec obutve je sestavljen iz dveh grelnih elementov, ki se ju vstavi v čevlja. Ker je vir toplote znotraj čevlja, se najprej osuši notranjost in prepreči plesnenje, obutev pa je posušena že v 8 urah.

Za več informacij o izdelku kliknite tukaj.

natv
natv FOTO:
#7 – Lepotilni komplet za pedikuro in manikuro

Obleka naredi človeka, in to še najbolje vedo ženske, saj so rade urejene in s svojo eleganco rade vzbujajo pozornost. Lepotilni komplet nadomesti številne pripomočke, saj v lepi praktični škatlici ponuja več kot 10 pripomočkov: za kodranje trepalnic, britve za obrazne dlačice in oblikovalec obrvi, komplet za manikuro in pedikuro ... skratka vse, kar ženske potrebujejo na enem mestu.

Za več informacij o izdelku kliknite tukaj.


natv
natv FOTO:
#8 – Fitnes naprava za sklece

Sklece – najbolj preprosta, a tudi ena najbolj učinkovitih vadb za krepitev mišic zgornjega dela telesa. Vendar se večina začetnikov ne zaveda, da lahko pravilno in učinkovito vadbo dosežemo le s pravim pripomočkom. Pravi hit med fitnes napravami je naprava, s katero boste tako svojemu telesu omogočili, da se bo pri izvajanju sklec gladko premikalo v ravni liniji, zapestja pa ne bodo trpela.

Za več informacij o izdelku kliknite tukaj.


natv
natv FOTO:
#9 – Parkirni senzorji

Verjeli ali ne, statistično več kot polovica vseh poškodb na vozilih nastane med parkiranjem. Še tako dober občutek za razdaljo nas ne reši, ko spregledamo oviro za vozilom. Čeprav še danes večina avtomobilskih proizvajalcev ponuja parkirne senzorje kot dodatno opremo, za katero je treba doplačati med 300 in 500 EUR, si lahko vrhunske ultrasonične parkirne senzorje privoščite tudi sami. Visokokvalitetni parkirni senzorji vas opozorijo na oviro za vozilom že na razdalji 2,5 metra.

Za več informacij o izdelku kliknite tukaj.

natv
natv FOTO:

#10 – Radar detektor

Kdor ga nima, si ga prav gotovo močno želi. Radar detektor je naprava, ki zazna in opozori na radarje oziroma merilnike hitrosti. Z uporabo vrhunskega radar detektorja se boste izognili radarju, ki bi vas sicer presenetil na zahrbtnem mestu. Če imate z radarji že izkušnje, potem veste, kako neprijetno je, ko nevede na dom prejmeš kazen za prehitro vožnjo. Naj vam letos poštar ne prinese darila v plavi kuverti!

Za več informacij o izdelku kliknite tukaj.

To je bil seznam le 10 najbolj aktualnih daril v decembru. Če ustreznega darila oziroma ideje niste našli, si lahko ogledate preostalo ponudbo spletne trgovine www.NaTV.si.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni