Domača scena
Oglas

Hura, zimske počitnice v Termah Čatež

Ljubljana, 11. 02. 2014 07.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Februar je za številne, najbolj pa seveda za najmlajše, najbolj priljubljen mesec prav zaradi zimskih počitnic.

Če se odločate, kje jih preživeti, naj vam namignemo: Terme Čatež so privlačna počitniška izbira za vse družinske člane. Zimska Termalna riviera je pravi naslov za ljubitelje bazenov in številnih vodnih atrakcij. Pod tri kupole vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča ... Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje na toboganu skakalnica ali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij. Za vsakogar nekaj!

 

Terme Čatež
Terme Čatež FOTO:
Izjemno privlačni so tudi čateški počitniški paketi:

»Mini mini počitnice« v Čatežu: Prvi otrok do 12. leta in drugi otrok do 6. leta bivata brezplačno! 3 polpenzioni - 4 dni kopanja: že od 180 €/osebo. Super pa so počitnice tudi v Hotelu Terme****: 2 nočitvi z zajtrkom - 3 dni kopanja za 192 € za dva, z brezplačnim bivanjem otroka do 16. leta. Družine se pogosto odločijo tudi za bivanje v prijetno opremljenih apartmajih***.

Otroška razposajenost ob Gusarski ladji
Otroška razposajenost ob Gusarski ladji FOTO:

Valentinov vikend plesa in smeha

Valentin je tisti zapeljivec, ki skuša bodisi na novo osvojiti kakšno srce ali že obstoječo ljubezen še bolj potrditi. Ob roži ali darilu je povabilo na ples odlična ideja. V Termah Čatež se bo na valentinov vikend plesalo in smejalo. Da se bo kar iskrilo po plesišču Hotela Terme, bodo že v petek, 14.2., poskrbeli skupaj s Katarino Venturini, za smeh pa kdo drug kot Denis Avdić in Vid Valič s komedijo Udar po moško 2, le dan kasneje.

Oaza dobrega počutja

V teh hladnih zimskih dneh še kako prija obisk savne. V čateškem Savna parku se lahko razvajate v osmih različnih savnah, treh solarijih in več bazenčkih. Pozimi si običajno vzamemo čas zase in za razvajanje. V njihovih wellness centrih poskrbijo za nepozabne trenutke sprostitve ter razvajanja telesa in duha.

 

Terme Čatež
Terme Čatež FOTO:

Razvajajte se tudi vi! Od 17. do 23.2.2014 vsem hotelskim gostom v Termah Čatež nudijo klasične in delne klasične masaže ter edinstvene Rimsko-irske kopeli po AKCIJSKI CENI 1=2, torej PLAČAŠ ENO - DOBIŠ DVE!

Animacija prav za vsakogar

Kot vsako leto, bodo tudi letošnje zimske počitnice v Termah Čatež nepozabne in zabavne za najmlajše. Poleg mini kluba in vodne aerobike bo v zimski Termalni rivieri ves dan poskrbljeno za številne pestre aktivnosti. Nikakor ne zamudite druženja z Indijanci – 15. in 16. februarja, »škratovega ŽIV-ŽAVA«, ki bo 22. in 23. februarja v tropskem raju zimske Termalne riviere, za katero vstopnice v času počitnic ne bodo višje, ampak ostanejo cenovno enako privlačne kot v obdobju izven počitnic. Izpilili boste lahko tudi veščine drsanja na čateškem drsališču, ob večerih pa se poveselili še v družbi animatorjev.

V Aquaparku Žusterni bo s svojimi aktivnostmi in dogodivščinami med počitnicami otroke razveseljeval klovn Berni, medtem pa se odrasli lahko razvajajo v edinstvenih rimsko-irskih kopelih. Zagotovo vas bo prepričal paket »Zimske MINI MINI počitnice« v Hotelu Žusterna***, kjer prvi otrok do 12. leta in drugi otrok do 6. leta bivata brezplačno! 3 polpenzioni - 4 dni kopanja že od 165 €/osebo.

 

Živahni otroški živ žav v priljubljenem Aquaparku Žusterna
Živahni otroški živ žav v priljubljenem Aquaparku Žusterna FOTO:

Več o dogodkih in ugodnih ponudbah v Termah Čatež na www.terme-catez.si.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1