Zanimivosti
Oglas

Hitra, enostavna in trajna rešitev – nova streha

Ljubljana, 19. 03. 2012 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Odločite se za novo strešno kritino Skrin, ki je odporna proti vsem vremenskim vplivom – tudi proti toči. Streha je najbolj izpostavljen del zgradbe, zato ni vseeno, katero kritino boste izbrali.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Arhitekturni podobi zgradbe daje zaključeno celoto ter ščiti našo družino in imetje pred zunanjimi vplivi. Danes nam sodobna tehnologija omogoča izdelavo kakovostne jeklene strešne kritine, odporne proti najtežjim vremenskim razmeram in hkrati vizualno privlačne, ki se lepo zlije z okolico. Veliko je dejavnikov, od katerih je odvisna oblika strehe. Ni potrebno posebej poudarjati geografskih značilnosti, ki s svojimi naravnimi danostmi pogojujejo določene specifike.

Strešna kritina Skrin je primerna za vse naklone in oblike. Dobro se obnese tako na strmih kot položnih strešnih konstrukcijah. Dovršene lastnosti tega visoko prilagodljivega materiala ter računalniško krmiljena proizvodnja omogočata, da pri izdelavi kritine upoštevamo specifične okoliščine vsakega posameznega objekta in se prilagodimo željam ter zamislim strank. Prijeten in nevtralen izgled kritine se lepo vključuje tako v okolje urbanih središč kot podeželja. Njena kompaktna nosilnost, vodo- in zrakotesnost, sposobnost učinkovite zaščite pred mrazom, vročino in hrupom ter potresna varnost vam zagotavljajo udobno domačnost ter varčnost pri vzdrževanju objekta. Zaradi majhne teže je idealna rešitev tudi pri obnovi starejših ostrešji, ker ne zahteva predelave strešne konstrukcije, možno pa jo je položiti tudi preko obstoječe dotrajane strešne kritine. Pri Skrinu se zavedamo tudi pomena barv. Kakovosten barvni nanos ščiti kritino, povečuje njeno vzdržnost pred korozijo, obenem pa ohranja živost barv, ne glede na zahtevne vremenske pogoje. Kritina je zdravju in okolju neškodljiva in se po menjavi reciklira.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Profil trapez je dimenzioniran tako, da je primeren tako za strehe kot za fasade, saj razmerje žlebov omogoča zadostno nosilnost, hkrati pa zadovoljuje estetske zahteve fasad. Prednost tako dimenzioniranega profila se kaže tudi pri montaži in transportu. Zaradi možnosti izvirnega oblikovanja, ugodnih tehničnih okoljevarstvenih lastnosti je primerna za vse fasadne rešitve sodobnih in zahtevnih arhitekturnih zamisli, tako za bivanjske kot poslovne, industrijske, trgovske, športne in prestižne objekte.

Strešna kritina v obliki strešnika se uporablja pri pokrivanju stanovanjskih objektov, saj ji oblika in raznolikost barv daje naravni izgled in s tem dobro vključitev v prostor. Poleg estetske prednosti se kritina strešnika odlikuje z enosmernim raztezanjem (raztezanje vzdolž kritine se namreč zaradi stopničaste plošče skoraj izniči). Dolžine plošč so lahko poljubne.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Montaža strešnih kritin Skrin je enostavna, saj omogoča vijačenje z vrha. Kritino pritrjujemo s pomočjo jahačev in vijakov. Na notranji strani strešnih kritin ponujamo možnost nanosa protikondenzne zaščite, ki preprečuje nastajanje kondenza in hkrati podaljšuje življenjsko dobo lesene konstrukcije. V Skrinu izdelujemo tudi krovske izdelke (obrobe, žlebove) po naročilu in željah kupcev, ki so barvno usklajeni z izbrano strešno kritino. V naši ponudbi dobite tudi vse ostale strešne dodatke (strešne folije, prezračevalne trakove, mrežice ipd.). Pri nas boste na enem mestu dobili vse, kar potrebujete pri prenovi strešne kritine.

Vse dodatne informacije dobite na telefonskih številkah 05/3811 285 ali 01/4232 807, www.skrin.si.

Obiščete nas lahko:
na sedežu podjetja Skrin d.o.o., Poljubinj 98 pri Tolminu ali v
PE Ljubljana na Tržaški cesti 133.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3