Domača scena
Oglas

Slovenska kozmetika je nemalokrat boljša

Ljubljana, 06. 07. 2016 06.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Petra Arula
Komentarji
0

Moja koža je čez zimo nekako uplahnila, postala je bolj papirnata, gubice, ki jih je vedno več, in podočnjaki, ki me vsako jutro prestrašijo v ogledalu, pa me že spravljajo v obup. Ne maram staranja? Priznam, ne maram. Všeč sem si mladostna in polna energije. A ne za ceno zdravja in izumetničenega videza – botoks me ne zanima.

Poživitev & osvežitev

Moja odločitev: Poletna poživitev, nova osvežitev. Jutranje prebujanje z zelenimi smutiji, več prostega časa v naravi in preizkus nove linije Cell Revive, ki me je prepričala z inovativnimi sestavinami, med drugim matičnimi celicami alpske vrtnice, vse v upanju, da se moja koža spet malce napne, da vsrka hrano, ki ji jo velikodušno ponujam z nežnim nanašanjem zjutraj in zvečer. Nova kolekcija v lični preobleki je namenjena koži med 35. in 50. letom starosti.

Poletna odločitev: jutranje prebujanje s smutiji in nova linija Cell Revive 35+
Poletna odločitev: jutranje prebujanje s smutiji in nova linija Cell Revive 35+ FOTO: Maja Kovač
Matične celice alpske vrtnice v dobri družbi

A zdi se mi, da zlata ni bila le škatla, temveč tudi vsebina, ki me je resnično presenetila. Aktivacijski pomlajevalni serum je koža vsrkala v hipu (uporabila sem ga za cel obraz in vrat in ne le za predel okoli oči, saj je moja koža res potrebovala izdatno nego in učvrstitev). Tako lahke strukture je, da sem takoj po njegovem  nanosu obraz lahko osrečila še z dnevno kremo, ki je odlična podlaga za nadaljnje ličenje, saj kožo dobro nahrani in napne. Res mi je bilo všeč, da sem takoj po nanosu začutila bolj napeto kožo, zlasti je bilo to opazno pod očmi, kjer so moje gubice že kar precej opazne. Lažje sem nanesla korektor in puder v prahu, brez da bi se kaj nabralo v gubicah, in že po nekaj dneh uporabe me ni več skrbelo za 'brazde' pod očmi, s katerimi sem se borila celo zimo.

Po večernem čiščenju obraza in prhanju se mi je zdelo, da je pomlajevalna nočna krema Cell Revive, še bolj hranljiva od dnevne, a lepo mazljiva, kot pika na i moji ljubezni do sebe, ko si z veseljem podariš nekaj nežnega, dišečega, bogatega (matične celice alpske vrtnice, izvleček žafrana, mangovo maslo in arganovo olje). Priznam, vedno sem je namerno vzela malo več iz lončka, kot je bilo potrebno, da sem si s preostankom namazala še roke. Hvaležno je moja koža vpila kremo ter vrnila z mehko, sijočo in napeto kožo tudi na rokah.

Do kože nežna, do staranja neizprosna. Cell Revive pomlajevalna krema.
Do kože nežna, do staranja neizprosna. Cell Revive pomlajevalna krema. FOTO: Maja Kovač

Zakaj si bom privoščila še en komplet?

Ko sem začela kupovati serume in kreme proti gubam, se mi je večinoma zgodilo, da sem dobila izpuščaje ali je moja koža na določenih mestih pod očmi postala bolj trda, kot da bi nastajala poroženela, včasih pa se mi je na veki po nekajkratnem nanosu naredila rdečina in oteklina. Tako sem, razočarana, tudi najdražje kreme lahko le še podarila prijateljicam, ki nimajo tako občutljive kože kot jaz. Cell Revive je do mene še vedno nežna, koža je hvaležna, denarnica pa tudi, saj cel trio stane manj od ene malo dražje kreme.  

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1