Slovenija
Oglas

Fresh Corner – kjer se streže le sveže

Ljubljana, 14. 09. 2017 07.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Prvi bencinski servis Skupine MOL v Ljubljani je svoje goste pozdravil decembra 2016, letos junija pa je podružnica Skupine MOL v Sloveniji, podjetje MOL Slovenija, odprlo že tretji bencinski servis MOL v Ljubljani. Poleg bencinskih servisov MOL na Letališki in Rudniku, je kupcem v Ljubljani na voljo tudi nov bencinski servis na Bratislavski cesti, v neposredni bližini BTC-ja.

Najnovejši bencinski servis MOL gostom na 2.686 m2 nudi prijeten postanek na njihovi poti. Na točilni ploščadi novega bencinskega servisa MOL je gostom na voljo 6 točilnih mest, ponudba goriv pa vključuje novo generacijo goriv vrhunske kakovosti MOL EVO, ki so plod lastnega razvoja strokovnjakov v Skupini MOL. Goriva MOL EVO vključujejo 95 in 100 oktansko bencinsko gorivo ter dizelsko gorivo. Bencinski servis na Bratislavski cesti v ponudbo vključuje tudi avtoplin. Bencinski servis MOL Bratislavska je med tednom odprt od 06:00 do 22:00, ob nedeljah in praznikih pa od 08:00 do 20:00.

Fresh Corner tudi na vseh treh bencinskih servisih MOL v Ljubljani

MOL PR - 1
MOL PR - 1 FOTO: MOL PR

Gostom je tudi na novem bencinskem servisu v Ljubljani na voljo Fresh Corner ponudba, ki so jo gostje spoznali že na bencinskih servisih na Letališki in Rudniku. Fresh Corner je odgovor na zahteve sodobnega kupca, ki si želi tudi na poti odličen svež obrok in vrhunsko kavo, Skupina MOL pa Fresh Cornerje postopoma uvaja na čedalje več svojih bencinskih servisov tudi v Sloveniji. Fresh Corner prodajalne svojim strankam nudijo visoko kakovostne izdelke in storitve, osredotočene na vrhunsko kavo iz svežih in skrbno izbranih kavnih zrn.  Ljubitelje kavnih napitkov tako razvajajo s kar 18-imi različnimi vrstami kav in napitkov, ki jih vselej pripravljajo s sveže mleto kavo in obogatijo z dnevno svežim mlekom. Poleg kave in ostalih okusnih napitkov pa Fresh Corner ponudba vključuje tudi pripravo svežih toplih ali hladnih sendvičev, sproti pripravljenih iz svežih sestavin ter sveže pečene pekovske izdelke lastnih pekarn. Ponudba v Fresh Cornerjih se nenehno prilagaja kupcem. Tako so v določenih Fresh Cornerjih gostom na voljo tudi smoothiji, sveže iztisnjeni sokovi, solate, okusne juhe in ostale izvrstne sezonske jedi in napitki. Počitek v prijetnem ambientu, sveža malica, vrhunska kava ter energija za nadaljevanje poti – vse to Fresh Corner na bencinskih servisih MOL ponuja svojim gostom.

MOL PR - 10
MOL PR - 10 FOTO: MOL PR
MOL PR - 3
MOL PR - 3 FOTO: MOL PR

MOL v Ljubljani tudi dobrodelno

V skladu s smernicami trajnostnega razvoja, ene izmed temeljnih vrednot Skupine MOL, si tudi v podjetju MOL Slovenija prizadevajo uresničevati vizijo trajnostnega razvoja – delovati v dobro lokalnih skupnosti in bodočih generacij. Ena izmed številnih aktivnosti, ki jih podjetje izvaja na področju okoljevarstva, zdravja zaposlenih, spodbujanja iniciativ prostovoljstva, je tudi pomoč lokalnim skupnostim in organizacijam, ki delujejo v lokalnih skupnostih. Ob tako pomembnem mejniku v podjetju, kot je odprtje prvega bencinskega servisa MOL v Ljubljani, je podjetje decembra lani predali donacijo Zvezi prijateljev mladine. Ob otvoritvi najnovejšega bencinskega servisa na Bratislavski, pa je podjetje donacijo predalo projektu SLOJENČKI za še lepše najlepše trenutke ob rojstvu otrok v ljubljanski porodnišnici.

MOL PR - 2
MOL PR - 2 FOTO: MOL PR

Vrhunska goriva MOL EVO tudi v Ljubljani

V mesecu juniju je Skupina MOL na trgu predstavila tudi novo generacijo goriv MOL EVO, ki je kupcem na voljo na več kot 2.000 bencinskih servisov Skupine MOL v Osrednji in Vzhodni Evropi. Beseda EVO izhaja iz imena »evolution« in predstavlja razvoj najvišje kakovosti goriv in doseganje najvišjih standardov kakovosti. Goriva EVO vsebujejo večji delež dodatkov, ki zmanjšujejo nastajanje oblog in pomagajo čistiti motor ter ga ohranjajo čistega dlje časa. Goriva EVO s posebnimi dodatki ščitijo dele motorja pred korozijo in nastankom oblog, kar lahko pomeni manj okvar motorja zaradi saj ter zmanjšano korozijo na občutljivih motornih delih avtomobila. Dodatno pa skrbijo za čiščenje že nastalih oblog na vozilih, ki že dlje časa uporabljajo standardna goriva.

Naročnik oglasa je Skupina MOL.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni