Slovenija

FOTO: Rekordno zaupanje v POP TV

Ljubljana, 24. 05. 2011 19.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Med TV-postajami je že tretje leto zapored največ zaupanja in priljubljenosti med potrošniki prejela blagovna znamka POP TV. Zaupanje ji je izkazalo rekordnih 62 odstotkov anketiranih.

Ena največjih evropskih potrošniških raziskav Trusted Brand je že tretje leto zapored pokazala, da Slovenci med televizijami najbolj zaupajo POP TV. Zaupanje v našo televizijo, ki že dobrih 15 let informira in zabava slovensko občinstvo, je izkazalo rekordnih 62 odstotkov anketiranih.

Programski direktor PRO PLUS Branko Čakarmiš
Programski direktor PRO PLUS Branko Čakarmiš FOTO: Damjan Žibert

''Kot direktorju programa POP TV je zaupanje naših zvestih gledalcev največja nagrada in obveza. Z nagrado Trusted Brand smo dobili priznanje in potrditev, da razumemo potrebe slovenskih gledalcev, a hkrati tudi obvezo, da to zaupanje upravičimo tudi v prihodnje. Verjamem, da je naša strategija prava, tako pri izpolnjevanju programskih pričakovanj gledalcev kot pri krepitvi blagovne znamke POP TV," je ob prevzemu nagrade dejal programski direktor PRO PLUS Branko Čakarmiš.

Ključni namen raziskave, ki jo v evropskih državah enajsto leto zapored izvaja revija Rider's Digest, je odkriti, katerim blagovnim znamkam evropski potrošniki najbolj zaupajo in kako ocenjujejo znamke po posameznih kategorijah izdelkov.

Letos je tako v raziskavi sodelovalo kar 16 evropskih držav, anketiranih pa je bilo več kot 33 tisoč ljudi. Bralci so odgovarjali na enak vprašalnik kot prejšnja leta, kar po besedah predstavnikov revije omogoča spremljanje spreminjanja zaupanja potrošnikov do določenih blagovnih znamk, poleg tega pa so tako omogočene tudi medkulturne primerjave, saj je 20 skupin izdelkov skupnih pri vseh sodelujočih državah. Preostale so izbrane lokalno. V Sloveniji so raziskavo tokrat izvedli petič, anketiranih pa je bilo več kot tisoč ljudi.
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (67)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

vsevednez
25. 05. 2011 11.24
pop tv ima sicer soliden program, vse pa pokvari z ponavljanjem na a kanalu in pop briu ter na samem popu. najbolj moteče pa je da reklame trajajo dlje kot pa sama oddaja.so imeli zaradi tega že kontrolo in je bilo nekaj časa malo bolje sedaj pa spet reklama, reklama reklama. priporočam da se pop preimenuje v reklama tv, a kanal v a ponovitev, pop brio pa v b ponovitev
loden
25. 05. 2011 11.17
Kakšen je povprečen Slovenec? Se mi zdi da ste mal zamešal med Slovenci in "Slovenci"...::=))
expat
25. 05. 2011 10.51
Sele zdaj mi je potegnilo, oz. sem prejle spregledal. READERS DIGEST? A pa vi veste za katero revijo gre? Se kdo pomni, kako so mnozicno na dom posiljali spam posto, ki je krepko mejila na nateg in zavajanje, mislim da v sodelovanju z Mladinsko Knjigo. Se bo kdo verjetno spomnil teh "nagradnih iger", kjer v kuverti na veliko pise, ZADELI STE.... Ce se ne motim so se tej reviji zaradi zavajanja po robu postavili razno razni uradi v drugih drzavah. In vi se resno kitite s temi izsledki, oziroma vas ne moti, asociacija s to revijo? :) No, nona bi rekla, Gliha vkup striha....
Aljoša Krivograd
25. 05. 2011 10.49
Natalija Gorički 25.05.2011, 10:11 1 Pucflek se strinjam s tabo...samo pluvate po pop tv-ju, pa delate neke strategije kak so prišli do te ocene, ja verjetno so res anketirali samo svoje uslužbence, ker jih pač majo čez tisoč, lepo vas prosim, sem že napisala v enem komentaru prej, da če vam ni všeč program, ga ne rabite gledat, enim je pač všeč to, drugim drugo, ne rabite pa zaj tu pluvati po njih, v bistvi pa tak ali tak cele dneve visite tukaj pa na popu. imaš moj plus...
Aleksandra Mik
25. 05. 2011 10.43
KARENTIP ... odlično si tole zapisal ! Se strinjam : Kakšen je povprečen Slovenec? Kritizira vlado in politiko Zavida uspešnejšemu od sebe Stoka o premali plači, pa vendarle nič ne dela Stoka o revščini pa vendarle vzame kredit in kupi avto Gleda TALENTE in tega ne prizna Gleda KMETIJO in govori, da je brez veze Posluša Nove Fosile in druge hrvaške izvajalce, saj so slovenci zanič Povprečen Slovenec živi plitvo in gleda POP TV, kar verjamite in se ne pretvarjajte.
agnus
25. 05. 2011 10.37
Zmagovalci agresivnih reklam in bedastih rumeno-črnih člankov.To je to.
*nataly15*
25. 05. 2011 10.11
Pucflek se strinjam s tabo...samo pluvate po pop tv-ju, pa delate neke strategije kak so prišli do te ocene, ja verjetno so res anketirali samo svoje uslužbence, ker jih pač majo čez tisoč, lepo vas prosim, sem že napisala v enem komentaru prej, da če vam ni všeč program, ga ne rabite gledat, enim je pač všeč to, drugim drugo, ne rabite pa zaj tu pluvati po njih, v bistvi pa tak ali tak cele dneve visite tukaj pa na popu.
Spetsnaz
25. 05. 2011 10.03
Jaz sem najlepsi na najpametnejsi.
Aljoša Krivograd
25. 05. 2011 09.58
same sarkastične opazke... ampak še vedno gledate/mo POP TV, še vedno klikate/mo na 24ur.com in to jih dela velike in s tem podirajo rekorde. POP TV: čestitam!!! p.s. hvala za minuse/pluse
blue-art
25. 05. 2011 09.07
Sem mislil jutraj, da ste me pobrisali, ker se nisem mogel prijaviti, a kot kaže vam le nekaj delovalo ni prav. Saj zato sem pa prosil, da me izbrišete iz uporabnikov po mislim, da štirih ali celo petih letih zaradi take diskremance med "ocenjevanjem" in "odzivom" v komentarjih. Tak odklon si brandi težko namreč privoščijo. Show business ja to se pa strinjam, ampak to nima veze z zaupajem, zgolj pozicijo v njem :)
plq
25. 05. 2011 09.03
HAHAHAHAHA Rider's Digest, to bo ja. Da ni kje Reader's Digest. Ne poznate razlike med jahačem in bralcem?
porka.malorka
25. 05. 2011 08.52
Jaz od popa sem samo na tej strani. Danes je ogromno progamov,ki so specializerani za svoje vsebine zato ne vidim potrebe da bi gledal poptv. Kolikor pa opazim je pa to rumeni program za trače
forzamilan
25. 05. 2011 08.43
Pravi dokaz kako popularni ste je ta forum tukaj in če si sami podeljujete nagrade ne pomeni da ste popularni med ljudmi. programska shema je čisti polom in tu na spletni strani vaši delavci ki pišejo članke zgleda ne poznajo slovničnih pravil in dobesedno prepisujete članke od drugih ali pa si nekatere zgodbice izmislite kar je zelo sramotno. Naredite analizo kako popularni ste tukaj na forumu pa objavite na naslovnici. Še kakšna Sponka TV je boljša od vas :)
expat
25. 05. 2011 08.38
Morajo narest show za oglasevalce. Kmalu pa bo tudi oglasevalcem potegnilo, da si z oglasevanjem na teh straneh delajo medvedjo uslugo. Osebno vec ali manj bojkotiram izdelke in podjetja, ki se spustijo na tak nivo in oglasujejo na teh straneh. Moj ne turbo kapitalizmu...
KD_FT
25. 05. 2011 08.32
:))) to pa je nasmešek :)))
KARENTIP
25. 05. 2011 08.31
Kakšen je povprečen Slovenec? Kritizira vlado in politiko Zavida uspešnejšemu od sebe Stoka o premali plači, pa vendarle nič ne dela Stoka o revščini pa vendarle vzame kredit in kupi avto Gleda TALENTE in tega ne prizna Gleda KMETIJO in govori, da je brez veze Posluša Nove Fosile in druge hrvaške izvajalce, saj so slovenci zanič Povprečen Slovenec živi plitvo in gleda POP TV, kar verjamite in se ne pretvarjajte.
CKKPJ_Milko
25. 05. 2011 08.31
Hahahaha 24ur in zaupanje....ja to pa je izjava leta !!!!
ognjenorezilo
25. 05. 2011 08.26
stari filmi in reallity show.. poročila pa po navodilih katere od mafijskih strank... z veseljem se vam posmehujemo.. isto velja za ta portal
snip
25. 05. 2011 07.50
a sami sebi medalje delite? Popoldanski program je BEDA OD BEDE, večerni filmi pa da ne govorim...Butec in butec je doživel najmanj 20 premier :)
inzagi9
25. 05. 2011 07.47
undisputed-se strinjam 30 minut porčil pa 30 minut reklam!to je sramota