Slovenija
Oglas

Evropski znanstveniki so prišli do odkritja s svojo revolucionarno pilulo, ki povzroča hitro izgubo teže in popolnoma oblikovano telo brez vadbe ali diet!

Ljubljana, 10. 06. 2017 07.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Znani britanski časopis British Journal of Medical and Health Research je marca 2015 objavi članek o porastu debelosti v razvitih državah. V članku je navedeno nekaj razlogov za debelost, vključujoč spremembe v načinu življenja v zadnjih 100 letih, prehranjevalne navade in pomanjkanje fizične aktivnosti.

Rastoča zdravstvena zaskrbljenost glede debelosti je znanstvenike pripeljala do raziskav. Rezultat je enostavna in ugodna rešitev.

Skupina evropskih znanstvenikov je končala svoje petletno raziskovanje in odkrila, da se debelost lahko zaustavi, idealna telesna teža pa se lahko doseže in upravlja z omejevanjem „gena maščobe“. Ko je ta gen aktiven, kopiči maščobe, upočasnjuje metabolizem in povzroča nalaganje kilogramov. Ti rezultati so jih dodatno spodbudili identificirati snovi, ki blokirajo gen maščobe. Njihova raziskava aktivnih sestavin je potrdila, da se lahko gen maščobe deaktivira, kar omogoča trajno izgubo teže, ne glede na način življenja in prehranjevalne navade. Odkrili so, da kadar se paprika, izvleček sibirskega ginsenga in izvleček morske trave jemljejo v določenih količinah, pripeljejo do takojšnje, ogromne in trajne izgube kilogramov. Te sestavine skupaj povzročajo izgubo kilogramov, sproščajo energijo iz maščob, da bi pospešili metabolizem in pretvorili maščobe v mišično maso. Odvečne maščobe se preko izločanja eliminirajo iz telesa. V času testiranja je opaženo, da je izgorevanje maščob povečano za 500%, celo brez spremembe v prehranjevanju in vadbi.

Izdelek lahko naročite TU >>

Pohitite in prihranite 20,00 euro, količine so omejene!

Capsired
Capsired FOTO: Capsired

Rezultat te revolucionarne raziskave so pilule, ki nudijo hitro in trajno izgubo kilogramov. Pilule zaustavljajo kopičenje maščob, pospešujejo metabolizem in pomagajo doseči idealno telesno težo. Po klinični raziskavi v EU je pilula odobrena v Kanadi in Evropi, tako tudi v Sloveniji pod imenom Capsired.

Poleg paprike, izvlečka sibirskega ginsenga in izvlečka morske trave vsebuje tudi izvleček semen gvarane v prahu in jabolčni kis, ki pospešujejo delovanje metabolizma, povečujejo izgorevanje maščob in izboljšujejo splošno zdravje z odstranjevanje strupov iz telesa.

Capsired pilule v prvem mesecu iz telesa odstranjujejo tekočino in strupe, zato je v tem časovnem obdobju možno izgubiti tudi do 10 kilogramov. Celotno delovanje telesa se izboljšuje, odvečne maščobe se odstranjujejo preko izločanja, zaradi česar se ljudje počutijo bolj energično.

Klinične raziskave izvedene v EU so potrdile, da je Capsired revolucionaren izdelek za uravnavanje telesne mase, ki pomaga doseči popolno postavo brez napornih vadb in diet. Izdelan je iz naravnih sestavin in je 100% varen.

Izdelek je trenutno na voljo tudi na slovenskem tržišču. Zdravniki po EU so občudovali moč izdelka Capsired, zdaj pa imate priložnost, da se tudi sami prepričate v koristnost teh neverjetnih pilul!

Izdelek lahko naročite TU >>

Pohitite in prihranite 20,00 euro, količine so omejene!

Naročnik oglasa je United Labs Ltd.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3