Slovenija

Erjavec: Zadržanje postopka imenovanja veleposlanikov je pretirana reakcija

Ljubljana, 21. 08. 2015 06.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Zunanje ministrstvo bo za vlado pripravilo poročilo o nepravilnostih v diplomatskem nadzoru, na podlagi katerega bo vlada sprejela ustrezen sklep, je po srečanju s Cerarjem dejal Erjavec. Potezo Pahorja, ki je zadržal podpisovanje ukazov o veleposlanikih, pa je označil za pretirano reakcijo.

Več videovsebin
  • Iz SVETA: Erjavec pri Cerarju
    01:49
    Iz SVETA: Erjavec pri Cerarju
  • Iz 24UR: Vrnil se je s prekratkega dopusta
    02:26
    Iz 24UR: Vrnil se je s prekratkega dopusta
  • Iz 24UR: Bo Geržina kljub vsemu veleposlanik v Zagrebu?
    01:28
    Iz 24UR: Bo Geržina kljub vsemu veleposlanik v Zagrebu?

Zunanje ministrstvo bo za vlado pripravilo poročilo o nepravilnostih v diplomatskem nadzoru, na podlagi katerega bo vlada sprejela ustrezen sklep, je po srečanju s premierjem Mirom Cerarjem dejal minister Karl Erjavec. Pojasnil je tudi, da bo vlada o tem, ali se strinja z nadaljevanjem postopka imenovanja devetih veleposlanikov, razpravljala prihodnji petek.

Na vprašanje o njegovi podpori kandidatu za veleposlanika v Zagrebu Aleksandru Geržini, ki je medtem po neuradnih informacijah že tudi dobil soglasje Hrvaške za imenovanje, je Erjavec odvrnil, da ne gre za to, ali ga on podpira ali ne, saj so postopki zakonsko predpisani. Poudaril je, da o kandidatih med drugim razpravlja kadrovska komisija, v kateri sodeluje tudi diplomatski nadzornik. Ta kadrovska komisija pa je za vseh devet kandidatov, katerih imenovanje je trenutno zadržano, po njegovih besedah pozitivno mnenje. To pomeni, da niti diplomatski nadzornik ni ugotovil ovir, ki bi lahko preprečile njihovo imenovanje, je povedal minister.

Politični vrh - 27
Politični vrh - 27 FOTO: Miro Majcen

Ob tem pa je izpostavil, da nekateri veleposlaniki, ki so že opravljali to službo, niso bili nikoli predmet diplomatskega nadzora. Zato se po njegovih besedah postavlja vprašanje, ali bi bilo prav, da bi ti imeli prednost pred ostalimi.

Tudi pri opravljenih nadzorih pa se ponavadi ugotovijo manjše nepravilnosti, ki so običajno rezultat nepravilnega poslovanja, je povedal Erjavec. Kot je pojasnil, veleposlaniki po funkciji "niso računovodje", glede na velikost veleposlaništev pa tudi nimajo računovodij, ki bi skrbeli za to, da bi bilo poslovanje povsem v skladu s predpisi.

Namen nadzorov je zato ravno odkrivanje nepravilnosti oz. preventivno delovanje, zato ti nadzori tudi tečejo naprej. Z osnutkom enega od poročil je Erjavec tudi že seznanjen in po njegovi napovedi bo tudi v tem primeru mogoče ugotoviti negospodarno ravnanje.

Odločitev o objektivni odgovornosti zunanjega ministra zaradi zapletov z arbitražnim postopkom in zaradi izsledkov diplomatskega nadzora pa je po besedah slednjega stvar predsednika vlade. Erjavec je zatrdil, da bo odločitev Cerarja glede tega spoštoval. Tudi morebitne interpelacije "bi bil vesel", saj bi imel možnost odgovoriti na vsa vprašanja na to temo, je dejal.

'Pahorjeva reakcija je bila pretirana'

Iz kabineta predsednika vlade so sporočili, da sta se Cerar in Erjavec "dogovorila, da bo zunanje ministrstvo na prihodnji seji vlade ministrskemu zboru poročalo o izsledkih nadzornih poročil. Ob tem sta se dotaknila nekaterih aktualnih zadev v slovenski zunanji politiki, pri izvajanju katere je zunanji minister deležen nadaljnjega zaupanja predsednika vlade".

Zunanji minister je danes tudi pojasnil, da se je v četrtek sešel s predsednikom Borutom Pahorjem in da mu je ta zatrdil, da pri zadržanju imenovanja veleposlanikov ne gre za vprašanje zaupanja zunanjemu ministru, ampak da bi se rad prepričal o pravilnosti odločitve, da podpiše ukaze o imenovanju.

Vendar pa bi predsednik republike, če bi dvomil o katerem od kandidatov, lahko po besedah Erjavca tudi sam pridobil poročilo in ugotovil, ali gre za takšne nepravilnosti, da kandidat ne bi bil deležen njegovega zaupanja. Zato je Erjavec Pahorjevo reakcijo na izsledke diplomatskega nadzora označil za pretirano.

Minister je med drugim še povedal, da so z dogovorom glede iranskega jedrskega programa tudi vzpostavljeni pogoji za ponovno odprtje veleposlaništva v Iranu. Kot je zatrdil, mu je finančni minister že obljubil, da se bodo v okviru proračunske razprave našla sredstva v ta namen.

Glede arbitražnega postopka gredo stvari v pravo smer

Erjavec in Cerar sta spregovorila tudi o arbitražnem postopku o meji s Hrvaško in se strinjala, da "gredo stvari v pravo smer". Zunanji minister upa, da najava, da bo predsednik arbitražnega sodišča imenoval oba arbitra, tudi pomeni, da bo arbitražni postopek tekel naprej.

Posebne razprave na to temo sicer na konferenci o Zahodnem Balkanu na Dunaju, ki se je bo udeležil prihodnji teden, Erjavec ne pričakuje. Bo pa imel na to temo dvostranska srečanja z nemškim, avstrijskim in italijanskim zunanjim ministrom. Prav tako bo stališče Slovenije o arbitražnem postopku predstavljal na kar 14 dvostranskih srečanjih v okviru Blejskega strateškega foruma, je še napovedal zunanji minister. 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (542)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

plan9
23. 08. 2015 13.29
+3
...kako se lahko nekdo vrne iz prekratkega dopusta, ko ima celo leto dopust...zanimivo...
ssbobo
23. 08. 2015 10.39
+3
Če je kakšna stvar pretirana je to tvoja želja po vodenju katerega koli ministrstva, kljub temu da si že ničkolikokrat dokazal ,da v politiki ne zastopaš interesov volilcev temveč ; daješ pretirano slab zgled državljanom kateri te bodo zopet ponesli v višave........................ ampak sem mnenja da tako high kot je Miško pa res nikoli ne boš letel............
evasle
23. 08. 2015 10.06
+3
Njihovo medsebojno poročanje je popolnoma odveč, je bilo že vse v novicah. So ti ljudje še kar plačani iz proračuna in še kar imajo v roki službeno kreditno kartico in avto s šoferjem? Kljub vsem goljufijam so še kar v službi?? Če jih ne znajo vladajoče mevže zabrisat iz službe, bo moral kdo od državljanov po njih?? Za novo imenovanje pa naj objavijo imena, pa bomo kar vedeli, koliko je ura.
nnanna
23. 08. 2015 08.02
-1
barbika dela izključno po navodilih jajota. izsiljevanje je huda stvar!
DonDonDan
23. 08. 2015 06.33
+7
Iz te države ste naredili Srbijo-2, Balkanistan, Slovenistan, balkanski WC-čučavac. Banda levakarska neo-komunistično-balkanistična !!!!! Samo zvana elita in avantgarda lol, buuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!1
Kapitol
23. 08. 2015 07.28
+5
Slovenci si bodo sami krivi za svojo bedo. Meni se počasi več ne smilijo tile s karitasa pa tile ki težko kupijo zvezke in ostalo za šolo. Ko pa so volitve pa hito obkrožujejo tiste ki jim trosijo pravljice. Vprašaš kakšno starejšo gospo pa pravi "ja za penzije sem volila, kaj pa naj". Ja potem pa imejte bedo... loleki .
pingosok
22. 08. 2015 22.59
+7
Lejte kake bu dale volite levaki-sram nas je lahk-butnslovenistan z cirkusanti in cmerarji v vladi.
nnanna
23. 08. 2015 08.02
+4
NoviceResnice
22. 08. 2015 21.29
+4
U kanto z njim Korlom.... Cerar pa tok časa klofutat dokler nazaj ne udar mrtvilo levaško...
NoviceResnice
22. 08. 2015 21.30
+0
Karantanija
22. 08. 2015 20.50
+7
V vsakem podjetju, če gre kaj narobe, mora marsikdo prekiniti dopust. Če tega ni zmožen in godrnja, pa naj odstopi! Za Slovenijo gre, ki se počasi potaplja!
Kapitol
22. 08. 2015 21.32
+4
Sladko se nijim slika za Slovenijo. Glavno da so pri koritu in kot mi je danes tu zabrusil en njihov fan bomo še lahko dolgo živeli na posojila in tudi ne bomo edini. To je njihova logika, narod pa so cepili proti spremembam na volitvah in to je to. Sreča nimam fdv temveč inženirski poklic, tako da zgleda da bo počasi res treba od tu.
laznivec
22. 08. 2015 18.56
+3
Le s čim ima ta individua vso slovensko "ekito" tako v šahu, še posebej Cerarja????
luckyss..
22. 08. 2015 18.45
+7
Najbolj pomembno je, da so upokojenci dobili hregres...druzga me ne brigha...
laznivec
22. 08. 2015 18.56
+5
tron3
22. 08. 2015 17.55
+7
Res, ste face ta beli, ta rdeči, sredinski-analni, ta mladi komunisti itd, zavedajte se da teh menda že 40 milijard evrčkov dolga, Slovensko gospodarstvo ni sposobno vrniti naslednjih 50 let, ob tem pa še mora živeti požrešni JS, haloooo, kar posledično pomeni, da Vam bodo politične stranke ne glede na barvo samo še večale prispevke in davke, jasnooooo!!! Seveda je treba še dodati nove dolgove, ki jih bodo najeli, da bo Država sploh delovala, bravo, čestitam, ker razumete imate npr. 500 evrčkov Vi pa jih bi radi porabili 700 evrčkov, in to iz meseca v mesec, nekaj časa se zadolžujete potem pa bankrotirate ter Vam zaplenijo lastnino če jo imate, je tako??? Pozdravljeni Grki, ne več Slovenčice in Slovenčki, kr tako naprej!!!
tron3
22. 08. 2015 18.03
+1
Nekdo takoj užaljen, da sem ga primerjal z Grkom v bližnji prihodnosti, ne bo šlo drugače povprečna slovenska družina po podatkih Banke, ne Statističnega urad, je zadolžena 54.000 evrčkov, kako se jih boste rešili mi ni znano plus 40 milijard evrčkov Državnega dolga, res Vas čaka lepa prihodnost!! Še to bi dodal, da v Bankah prav nič ne vedo, o tem, da bi imel Slovenec ali Slovenka povprečno 20 000 evrčkov na svojem računu, čista dezinformacija Statističnega urada.
PatriaNiNi
22. 08. 2015 18.18
-4
tron3
22. 08. 2015 18.24
+11
Patria, kupi si ančko, jo napihni, prebarvaj na rdečo, ter se dol devaj z njo, ter misli na otročička Lukeca, zapitega Hanžeka, na igralko brez talenta Violeto, ko ti bo prihajalo, če ti bo sploh prišlo!!!
PatriaNiNi
22. 08. 2015 18.36
-6
tron3
22. 08. 2015 18.38
+8
Gospodje na slikci lepi se pa pogovarjajo, kako bodo talali stolčke veleposlaniške, še bolj nesposobnim kot so oni sami, kot da smo država blagostanja in srečne prihodnosti, saj ni čudno, da mladi z znanjem bežijo iz Slovenije, kdo bo še ostal v Državi tej, Cerar, Pahor, JJ, Erjavec in njim podobni, ostali se bomo pa izselili!!
NoviceResnice
22. 08. 2015 17.54
+1
Ob ugotovljenem času na za vas neugotovljenem kraju na ugotovljen način (preko interneta) podajam sledečo ugotovitev: LEVAKI, PATRIA VAM JE PADLA U VODO PA TO.....NEKI SICER SANJATE O OROŽJU AMPAK TUD IZ TEGA NE BO NIČ, ker sam blebetate in lapate..... Tko da mate še en poizkus pol pa spokite....a je jasn.....ve se kdo vlada 20 let Sloveniji......
Karantanija
22. 08. 2015 18.23
-3
Tudi če Patria stokrat pade v vodo, bo ostal velik črn madež, ker čisto nedolžno pa tukaj vse res ni bilo ... in tega madeža še dolgo ne bo mogoče izbrisati! Tisoče in tisoče listov dokazov bo ostalo na sodišču ...
PatriaNiNi
22. 08. 2015 18.38
+1
In kaj ni bilo nedolžno, če še denarja niso našli :) Baje je prejel obljubo nagrade :)) Ob tem pa vsakodnevno levi lopovi pobirajo "nagrade", vi pa tiho.
BULDOH
22. 08. 2015 18.58
+1
Črn madež je že 60 let va rdečkarjeh.....
Kapitol
22. 08. 2015 20.06
+2
Temu narodu so vcepili v glavo, da je na tem prostoru lahko na oblasti le levica, (Dolanc), pa ne glede na to kako nesposobna je. Ne glede na to koliko zapufa in uniči državo, in ne glede na to koliko sposobna ali nesposobna je desnica, to sploh ni važno. Desnica tukaj ne more biti in pika, to ima slovenski volilec včipirano v možgane. Pa če vsa sodišča oprostijo JJ to sploh ni važno. V vsakem primeru ostane na oblasti opcija, ki je državo pripeljala v to nezavidljivo stanje.Kar po mojem pomeni, da je ta država obsojena na stagnacijo, agonijo, kako se bo razpletlo z dolgovi bomo pa še videli. Vrste pred karitasom bodo še daljše.
NoviceResnice
22. 08. 2015 17.47
+3
Tale Vlada ki se od samega začetka ukvarja sama s sabo ni vredna da o njej razpravljamo... To je Vrtec....... Vrtec za odrasle paranoične egoistične neodgovorne koruptivne nespospobne levičarske potomce....čista über mega banana......
Kapitol
22. 08. 2015 20.10
+2
Saj bo vejetno kmalu nova oziroma ista v novi embalaži.
PatriaNiNi
22. 08. 2015 17.28
+2
Še vedno spodaj levičarji hvalijo politiko, ki krade revežem :) Seveda. Med vsemi levičarji, ki se pojavljajo na tem portalu, ni niti ene osebe, ki bi kadarkoli delala v gospodarstvu ali katere otroci ne bi bili iz JS :) To nam pove vse. Tudi to, zakaj podpora mafijski levi vladi in od kje strah pred JJ. Dragi paraziti, ne bojte se JJ, naj vas bo strah navadnih ljudi. Kmalu boste plačali svoj davek.
PatriaNiNi
22. 08. 2015 18.18
-2
puspan
22. 08. 2015 17.07
+4
Najbolj pretirana poteza v Sloveniji doslej je bila, da penzijonarska stranka sploh ima zakonsko pravico nastopati, kot politična stranka. Vsak na pol pismeni državljan ve, da to ni normalna stranka, ampak združenje, ki upa, da bo s tem, da nastopa kot stranka, po stranski poti dobila možnost za neosnovano povišanje penzije brez vsake finančne osnove. Še bolj pretirana poteza pa je njen prisklednik Korl Erjavček, ki ima v svojih šapah za talca vso Slovenijo, vključno z etičnim predsednikom neuspešne vlade Cerarjem. Nič čudnega, da je poštenjakar Dobovšek že na samem začetku odstopil, ko je videl, kam vse to pelje. Če bo Dobovšek ustanovil svojo stranko, ga ob naslednjih volitvah takoj podprem in upam, da nas ne bo malo, ker je to resnično zadnje upanje za Slovenijo, ki še vedno tone in tone.
mokocoko
22. 08. 2015 17.13
-2
šc....najbolj pokvarjeno je da je kriminalec krvavih rok v parlamentu...
puspan
22. 08. 2015 17.15
+0
mokocoko
22. 08. 2015 17.17
-2
puspan
22. 08. 2015 17.22
+3
Ali je imel Janša tudi prste zraven pri teh lumparijah veleposlanikov, prvič slišim. Pa še krvave roke ima tudi. Bo že držalo, če si ga videl. A je zajca zaklal za kosilo?
PatriaNiNi
22. 08. 2015 17.23
+1
mokocoko je yužni jla penzioner. Od kje tem sploh pravica do penzije, če so hlapci agresorske vojske ?
puspan
22. 08. 2015 17.30
-1
Mokocokane, ti si pa res en čuden patron, da si kar samemmu sebi pluse daješ. Kaj ti morem, če boluješ za tem. Če boš potem lažje spal, ti še jaz lahko kakšen plus pripopam, a se bojim, da s tem tvoje težave ne bodo nič manjše. Bi ti pa vseeno dal en nasvet. Steno, kjer se ti Janša prikazuje prefarbaj v črno. Če pa še to ne bo pomagalo, se z glavo močno v betonski steber butni, boš videl, da bo bolje. Se ti bo odslej naprej vsaj Kučan prikazoval namesto Janše.
puspan
22. 08. 2015 17.38
+0
Moco, daj zaupaj mi letnico rojstva, če upaš. Ne bom nikomur naprej povedal.
mokocoko
22. 08. 2015 17.39
-1
mokocoko
22. 08. 2015 17.39
+1
PatriaNiNi
22. 08. 2015 18.20
+1
Res je. Milan Kučan nikoli ni bil kaznovan za preprodajo orožja. Prav zato se ohranjajo KPJ sodniki.
puspan
22. 08. 2015 21.31
+2
tron3
22. 08. 2015 16.51
+5
Sporočila Cerarja in Erjavca je jasno, rada sva na oblasti, najine neumnosti, ter škodo ki jo delava skupaj Državi in družbi pa boste plačali davkoplačevalci, če pa bo zmanjkalo, se bova še pa malo zadolžila ali pa prodala kakšno gospodarsko družbo!!
Oskar22
22. 08. 2015 16.41
+2
Sajnires Paje Minister za infrastrukturo in prostor Samo Omerzel je tako Andreju Vizjaku (SDS) očital, da so bili glavni koraki v spornem poslu narejeni v času vlade Janeza Janše (med letoma 2004 in 2008), ko je bil Vizjak minister za gospodarstvo in hkrati nadzornik v HSE, cena projekta pa je bila 691 milijonov evrov. Tudi poroštvo države za posojilo 440 milijonov evrov Evropske investicijske banke je bilo odobreno v času druge Janševe vlade, cena projekta pa je do takrat zrasla že na 1,3 milijarde evrov.teš6
fljfo
22. 08. 2015 16.43
+1
Kaj ima pa to zveze z veleposlaniki!? A morete prav pri vsakem clanku Janezu delati publiciteto!?
puspan
22. 08. 2015 17.09
+1
Oskar, a ti še vedno ne razločiš jabolka od krompirja?
tinbin
22. 08. 2015 16.34
+1
Sram me je, da imamo takega zunanjega ministra. Iz vseh se norčuje, nihče ni nad njim, razen žene. Te se boji.
NoviceResnice
22. 08. 2015 16.10
-3
Levaki ste full nesposobni...baje vam JJ pred nosom krade... Sploh na vrsto ne pridete bleferji manipulantski
Oskar22
22. 08. 2015 16.12
+5
NoviceResnice
22. 08. 2015 16.15
-3
Itak butalci pa sam gledate nesposobneži...še dokaze ne znate zbrat...
batom@pinkponk.com
22. 08. 2015 15.16
-5
kako bi karl oznacil pralni dtroj na hodniku? In spelino reakcijo?
mginko
22. 08. 2015 15.41
-3
Blefer in uničevalec Slovenije, ki s pomočjo nesposobnega Cerarja (ker rabi njegove glasove, da je lahko na oblasti) še naprej dela p.-darije narodu. Narod pa spi, pa naj še kar spi, Korelnu se pa fajn zdi, da narod spi !
valvazor44
22. 08. 2015 15.48
+9
starprofi 21.08.2015 09:29:51 1 6 5 Cerar je eden REDKIH državnikov ki jih je do zdaj imela Slovenija. Vsekakor Peterleta nimam za državnika , ker to ni bil. Bil je lutka ki sta jo vodila obrambni in policijski minister pa še ker. Pa na orglce je znal špilat. Cerar je pa vsaj DRŽAVNIK , pa okoli sebe ma še nekaj sposobnih ljudi z Brglezom ki bi bilo bolje da je zunanji minister , šef diplomacije . Mel smo pa kriminalce , pa manekene , pa drnovška ki je tud bil državnik.
valvazor44
22. 08. 2015 15.48
+5
pokradendržavljan glede nicka,bi pa upal trdit,da si janšist,le on krade
PS2Xministri
22. 08. 2015 15.50
-4
valvazor44... tebe je gdo plačal da to kar naprej lepiš.....bluzonja
valvazor44
22. 08. 2015 15.51
+3
prašek
22. 08. 2015 16.01
+5
batom ....... Korl bo rekel , da je to konstrukt ! Ivanova šola !
tron3
22. 08. 2015 16.03
-4
Valvazor Cerar bi se poscal in posral od strahu, če bi bil takrat na Drnovškovemu mestu v Beogradu, Drnovšku bi lahko kvečjemu čevlje pucal, jasnoooo!!! Pa še tole bi dodal, Drnovšek je v svoji Vladi nagnal JJ, Cerar je pa prevelik seronja, da bi Erjavca dal na čevelje, nima jajčk, to je to!!!
razocarani
22. 08. 2015 16.03
+1
zal ne vidim v nobenem dobrega politika ,,vsaj do sedaj v nasem parlamentu ni sedel clovek ki bi imal kaj med nogami ,,tudi drnovsek nam jih je kar lepo nasul ,,dolgov mislim ,,na koncu je naredil se veliko stalo ko je ropa imanoval za naslednika ,tale rop je pravi ROP se dobro da je odletel ..no tudi mirko je prevec kilav ,,ta pa ima med nogami najmanj od vsek politikov ,,zal je razocaral vecino svojih volilcev ,,o kakem janezu tako ni kaj dobrega za napisat ,,ostali pahorcki ,bratuskove ,in podobne kokosi bi pa ze davno morali sedet za svoje lumparije ,in te povzpetnike se vedno voli toliko ubogih na duhu ,,sploh pa karlcka ,,ja babicam obljubi boljse penzije pa ga volijo ,,in vedno jih nasanka ,,vse kar je do danes sedelo v nasi politiki je beda clovestva ,,ce je ze kdo vanj prisel z dobrimi nameni se je prvi teden spridil ,,zal ni vec kaj volit ,,bom pa sel na vsedrzavni PUNT proti tej povzpetniski kliki ,samo da vrzem svoj kamen ,,in ta bo kar velik ,,pa se motiko imam ze dolgo za vrati ,,
razocarani
22. 08. 2015 16.07
+4
troncek ,,zal je imel tudi drnovsek kar precej masla na glavi ,,ce nic drugega ni znal postrici perutk svojim junakom bavcarju ,ruplu ,golobicu ,,ropu, rigelniku ,,in ostalim ki so ponoreli ko je zapustil parlament ,,sami druzbeni skodljivci ,,okoli sebe je imal najhujse kriminalce te dezele ,,se okoli janeza se jih ni toliko nabralo ,,zal ,,da ti ne nastevam zlocine njegovih junakov ,,tudi to je drnovsek ,,
tron3
22. 08. 2015 16.11
-5
dolgi nosek, Bavčar nikoli ni bil njegov junak, od JJ pa sigurno, sta kot ostarela zakonca, res bi bilo zanimivo izračunati škodo, ki sta ju naredila skupaj, pa trgovina z orožjem, pa umor itd!!!
valvazor44
22. 08. 2015 16.19
+1
tron3,to je tvoje mnenje,si pa res naiven in neveden...žal
tron3
22. 08. 2015 16.31
-1
valvazor ne opisuj sebe, kaj pa je naredil Cerar, NIČ, razen nadaljuje politiko zadolževanja, ter pusti se izsiljevati Erjavcu, pa prodaja gospodarske družbe, ker Država nima denarja, da bo JS imel za plače, ter upokojenci pokojnine, bravo nič drugega, gospodarski minister se uči slovensko, po kozjansko in zagorsko že zna, zgodba, da zna nemško in se ni mogel udeležiti srečanja, je čista izmišljotina, zdravstvena ministrica je kod zgleda vseskozi na dopustu, se skriva, itd, pri prodaji NKBM je Cerar v duetu z Mramorjem naredil Državi in družbi za okoli milijardo evrčkov škode, v to cifro so vštete tudi obresti, ker je bil najet kredit za sanacijo Banke, potem še pa bo treba prišteti odškodnino delničarje itd.... in ti pametnjakovič masturbiraš na Cerarja!!!!
tron3
22. 08. 2015 16.32
+0
dolgi nosek, vsi ki si jih navedel so se šlepali na ime in priimek pokojnega, jasno!!!
razocarani
22. 08. 2015 17.50
+2
tron se pa zelooo motis ,,bavcar je sel v istra benz prav zaradi tega ker mu drnovsek ni zapustil mesto prvega v stranki ,,imam igorcka precej v zelodcu ,iz osebnega poznanstva ,,tako njega kot njegovo zlahto imam zelooooo nekje ,,tako da verjemi da poznam zadeve ,,in bavcar in kacin ter rupel so iz demosa presedlali k drnovsku ,,je pa kasneje bavcar zacel smirat z janezom sicer pa sta bila kamerada ze ob osamosvojitvi ,,ponovno sta se zdruzila ko so razrukali merkator ,,zal sem igorcka gledal vsaj dvakrat tedensko ko je z istrabenzovo mafijo polnil trebuscek ,,tale mi je od teh barab se najbolj v zelodcu ,,
razocarani
22. 08. 2015 18.04
+3
tron tudi drnovsek je bil kaliber zase ,,ne se slepit da je bil kaj drugacen ,,okali sebe je zbral kar lepo stevilo barab ,,torej ce bi bil to kar ti mislis se ne bi obdajal z samimi pokvarjenci ,,drugace pa vsaj zame ni bil sam pokvarjen ,,mogoce prevec naiven ko je zaupal tem barabam ,,sem delal v takem poslu da so vsi tile lumpi prihajali k nam papcat ,,ves za mizo se marsikaj dogaja ,,in tu najbolje sposznas kaj kdo je ,,tudi ko gredo ze od mize ,,bi znal kar veliko povedato o vecini gospode ,celo o karlcku ,,,,ta ti je sele ticek ,,sicer pa je ruplcek spica zase ta je po vseh obalnih gostilnah zelooooo ,,kar ne smem zapisat ,,skoraj sosedje smo bili ,ko je zivel se v luciji ,,pa se masikdo od te gospode ,,zal sem jih imal priliko srecevati preveckrat ,,prakticno prav vse ,,bi lahko napisal grozljivko na to temo ,,