Slovenija

Družino mečejo na cesto

Ljubljana, 29. 06. 2009 18.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mater štirih otrok, med njimi tudi devetletnega Mirka, hudo bolnega s cerebralno paralizo, podjetje nepremičnine Celje, ki je lastnik najemniškega stanovanja, meče na cesto.

Mater štirih otrok, med njimi tudi devetletnega Mirka, hudo bolnega s cerebralno paralizo, podjetje nepremičnine Celje, ki je lastnik najemniškega stanovanja, meče na cesto.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Marija_Mery
30. 06. 2009 17.36
Hmmmmm mja no ka pravte ljudje mislim da glede na vse kokr po logiki studiramo je ta zgodba cisto resnicna vsaj jas tako mislim in kot pravim mislim tudi da si ta druzina tega ne zasluzi !!! kaj pa vi??
Buena Vita
30. 06. 2009 15.44
ŽAL,NEVEM ZAKAJ GRE???? VEM PA DA IMA DRŽAVA ZA TAKE PRIMERE STANOVANJ DOVOLJ,IN VSAKO IZMIKANJE ODGOVORNIH JE KAZENSKA ODGOVORNOST,TOREJ,NAJ GREDO K ŽUPANU IN NA CENTER ZA SOCIALNO DELO NEKI PA MORAMO RAZUMET,,,,BOLEZEN NI OPRAVIČILO ZA MOTNJO SOSEDOV-RAZBIJANJE IN KRIČANJE JE TUDI KAZNIVO, MOTI ME ,PREDVSEM KO SE LJUDJE ZAPIČIJO TAM KJER NAJMANJ VEDO KAJ SE DOGAJA,IN SE DELAJO VSEVEDE,STEM POVZROČAJO KAOS ŽALOSTNO SE MI ZDI SAMO TO,ZAKAJ SE POMAGA VSEM IZPRIJENCEM, ,NEMOČNIM PA NE
Marija_Mery
30. 06. 2009 15.26
igor.gojcic Se cisto strinjam s tabo Ta druzina si ne zasluzi tega slabega !!!
Ramzess
30. 06. 2009 15.19
Se strinjam z mnogimi, dvoličnost brez primere, soseda pa o cerebralni paralizi očitno ne ve nič, to pač ni dnevna bolezen, ki bi čez noč stornirala (ta je dobra, otrok čez noč ni bolan, tega vica še pa res nisem slišal, medtem ko vsi drugi straši, da so otrci, ko so bolni, bolni tudi česz noč, celo zdravniki to vedo, in sestre, ki skrbijo za male bolnike v bolnišnicah), pa tudi ozdravljiva ni, za zdaj. Fant je bolan ves čas, kot bolnik z gripo te nima samo podnevi, pač pa tudi čez noč, zaradi česar težko spi. Ženska ima pač čudno logiko, poleg nevednosti. Se strinjam, taka res ne more imeti otrok, ne bi jim zneslo s tako materjo. Res pa ne razumem, da so stanovalci lahko tako dvolični, moti jih hrup (le kakšen neki), ki ga povzroča otrok, ne pa stanje bloka v katerem živijo, sramota. Prej bi rekel, da je po sredi kaj drugega, zavist do česa drugega, ne pa zvok ob igranju nedolžnega otroka, ki je pač bolan in mora trpeti težo svoje bolezni. Po drugi strani pa ne razumem matere, zakaj vstraja v takem okolju, kotovo bi že zdavnaj lahko našla kje boljšega, kakšno stanovanjce ali hiško, saj ima sorodnike, ki ji lahko pri tem pomagajo. Ni kaj reči, dvoličnost brez primere. Grudg3="Sem gledala prispevk...od jeze se mi je kar meglilo pred očmi, ko sem poslušala tisto sosedo. Mislim, saj sploh nimam besed za take izmečke!!!! Namesto te družinice bi vse, ki so podpisali peticijo vrgla na cesto!!!!" Se strinjam, lahko bi, kar pa se sosede tiče, očitno nima nikakršnih izkušenj, ki bi jo izučile da so, ne samo otroci, pač pa tudi odrasli, bolni čez noč. Lepo kaže svoj nizek nivo izobraženosti in razgledanosti, pa tudi arogance in sebičnosti. Žal mi bo njenih otrok, ki bodo morali trpeti tako osebo, čeprav je njihova mama, ker ob njej, med drugim, ponoči ne bodo smeli biti bolni. Nastja77="Me pa zanima kje je vest sosedov, ki se hočejo družine znebiti ali mislijo, da njih nesreča in bolezen ne morejo doleteti. Upam, da se bo za to družino stvar dobro iztekla." Vest sosedo je bržkone v bifeju za vogalom, ob takem odnosu jih bo nesreča rada obiskala, saj veste ne želi drigim tega, kar ne želiš, da se zgodi tebi, in povrne se navadno večkratno. Upam da se bo za to družino dobro izteklo.
Nastja77
30. 06. 2009 12.55
Če bi bila to družina ,ala,, DStrojan bi bili že vsi v luftu,z Kresalko in Turkom na čelu in seveda varuhinjo človekovih pravic.Me pa zanima kje je vest sosedov,ki se hočejo družine znebiti ali mislijo,da njih nesreča in bolezen ne morejo doleteti.Upam, da se bo za to družino stvar dobro iztekla.
anti_politik
30. 06. 2009 12.55
Boga družina, kot da življenje že ni dovolj težko za njih, potem pa še taki sosedi.
Marija_Mery
30. 06. 2009 11.11
zahvaljujemo se vsem ki z nami drzite vsaj se vidi da imate srce
Ca6e
30. 06. 2009 07.11
Jaz dejstev, ki stojijo za tem dejanjem ne vem vem pa, da te ne smejo kr vržt iz stanovanja, prvo ti morajo najti nadomestno stanovanje, nato te lahko šele izselijo, če to vela za fizične osebe, velja to tudi za pravne. ZarkanSlo Drugič ko kaj napišeš pa sploh če je to toliko besed v stavkih brez vejice in pike, probaj tekst še enkrat preletet in popravit tisto kar je za popravit, ker če berem tvoj post matr mi pol ni jasn kaj si napisal ker je napak notr več kolikor je samih besed.
Marija_Mery
30. 06. 2009 04.26
Pozdravljeni Ja zdej bom pa se js neki povedu kok pa kej je da ne bo gdo v dvomih tko kot na primer edn k je komeniru sram ga nej bo no pa ne o podrobnosti o njem ampak glede te druzine no kaj ne recem tkole je ta sandra soseda je pac enas smrkla ko je moti hrup kaooooo ane mislim alo a ves ne tko receno bog negdaj da bi mirko ki ima cerebralno paralizo sov ene dva metra po stanuvanju ker pol je prevc hrupa ka sele da bi kjako gumjasto zogico primu u roke ste nori mnde tkoj poklice policijo aja pa da rece ena osbea da ni celo noc bolan kk ma celebralno pralaizo !!!!!!!!!! ja ne mores to no ej mislim alo dej sklepite mal ludi da rece en clovk to ce ma vse poslihtan u glavi waaaaaaaaa . kolker js vidim je tko kot je receno na oddaji svet ker poznam ta blok recmo u tem bloku so 3 vredu sdrruzine drugo pa bvse drogarasi vrjemte zvim u celju pa vem kok je tam pa vsak dan je policija tam pa to za znort vglavnem js bom tmkole reku sam nej cujem da mislijo tole druzinico vrzit kam na cesto ej ne m ores to te pa se men sfuzla te pa newem ka bom !!!!!!!!!!!!!! bom pomagi nepremicninam !!!!!!!!!!!!! dej luudje probite se se vi kej pozanimatr ka bi se dal nardit pa to ker tole je absuuuuuuurd !!!! lp aja pa se tole mislim kak nacin je biv od nepremicnin da da druzino z invalidom oziroma z otrokim v taksen blok????
g_draza
30. 06. 2009 02.54
sej un ni biu nč bolši janša, ampak saj tok srca j emeu da bounih ni skor da ubiju
g_draza
30. 06. 2009 02.52
ko bi njo nekje najdu polomu bi ji use kosti
Bolivar
30. 06. 2009 02.38
Sramota od države!!!
ranger1
29. 06. 2009 22.54
Ja uboga mlada soseda, res si uboga. Da bi pa kakšen g,odvetnik ali ga,odvetnica gospe pomagali pro bono je pa že preveč, mar ne.
Xspot
29. 06. 2009 22.41
Treba je spraviti pred kamere, pravega lastnika Nepremičnin Celje. Naj pojasni, kje in kako je dobil razpadajočo luknjo (denacionalizacija), kako je za njo skrbel (opustil), kako je z njo finančno upravljal (krediti) in od kdaj ve, da v stanovanju živi družina z bonikom (najemna pogodba). To je treba primerjati z izkazi na Gospodarskih zadevah občine Celje ter kako so zadevo spremljali pristojni občinski organi (župan, socialna, RK). Ugotovitve naj komentira družina in potem še javnost, Varuh človekovih pravic, Brezplačna pravna pomoč in sodišče pa lahko začnejo pripravljati zadevo, da bo teh svinjarij čimprej, pa enkrat in za zmeraj konec. Jutri zjutraj?
-gorenjka-
29. 06. 2009 21.26
+1
kako je že rekla gospa kresalova?? poskrbeli bomo za zaščito vseh izpostavljenih skupin ljudi???? kam torej spada tale družina??'? na rob družbe in tistih,ki bi jih moralo brigati ,se to ne tiče.
victoriosus
29. 06. 2009 20.46
A se nihče od vas ne sprašuje, da je stvar malo čudna? Kako možno, da je več sosedov podpisalo neko peticijo za izselitev? Mar nikomur ne pade na pamet, da je mogoče nekaj za vsem tem, zaradi česar je ta družina moteča? Prispevek je logično narejen tako, da vzbuja take občutke kot jih tukaj pišete, ampak jaz močno dvomim, da je toliko stanovalcev tega bloka tako brezsrčnih in škodoželjnih, da bi bilo res tako, kot SVET prikazuje. Mi preprosto vzbuja dvom...
hecate
29. 06. 2009 19.59
SRAMOTA!!! to se zih džanksi prtožujejo ...usi tm zadrogirani pa al nemorjo uživat u svojmu fiksu alpa majo krizo kjer jih še padec šivanke zmot. mrš!!
Uporabnik243472
29. 06. 2009 19.40
ArmedUprising.... caki da najprej strojane zrihtajo pol mogoce se ksni slovenci pa to...
fantek21
29. 06. 2009 19.40
Toto blesavo sosedo bi blo treba izselit ! budalooo od budale tota nebo mela svojih otrok da nebi ruzli slucajno.Kot da ni ze dovolj da je otrok bolan pa ima mama tezave mislim to pa so ssosedi!!!! sama hinavščina
Uporabnik243472
29. 06. 2009 19.39
brez veze ta soseda je prizadeta