Slovenija
Oglas

Dobrodelna akcija NIVEA Podajte nam roko!

Ljubljana, 14. 11. 2011 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tradicionalni vseslovenski projekt za pomoč otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejšega okolja na poti do izobrazbe.

Visual letošnje kampanje
Visual letošnje kampanje FOTO:
Znanje je vrednota in dobrina, najpomembnejša in najdragocenejša popotnica za življenje. Na poti do znanja in uresničevanja življenjskih ciljev pa nimamo vsi enakih možnosti. Zato otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejših okolij na poti do izobrazbe že šesto leto zapored pomaga podjetje Beiersdorf d. o. o. z blagovno znamko NIVEA, v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije. Tudi letos organizira projekt NIVEA Podajte nam roko!, s katerim zbirajo odtise dlani – za vsako podano roko podjetje Beiersdorf prispeva 0,5 evra v Učni sklad NIVEA. Sredstva v Učnem skladu NIVEA so v celoti namenjena štipendiranju otrok in mladostnikov iz socialno šibkejšega okolja, ki jih izbere Zveza prijateljev mladine Slovenije na pobudo svojih lokalnih društev iz cele države, omogočajo pa mesečno štipendijo za nadaljevanje njihovega šolanja.
Ambasadorja Rok Trkaj in Alenka Godec s predstavniki podjetja Beiersdorf
in ZPMS na lanskem sklepnem dogodku
Ambasadorja Rok Trkaj in Alenka Godec s predstavniki podjetja Beiersdorf in ZPMS na lanskem sklepnem dogodku FOTO:

“Znanje je največja dobrina. Zato želimo pomagati mladim, ki nimajo enakih možnosti na poti do tega. Uspeh projekta je viden v današnjih zgodbah štipendistov. Z mesečno štipendijo smo pomagali 67 otrokom, trenutno jih štipendiramo 23, z novimi sredstvi v Učnem skladu NIVEA pa se bo to število še povečalo,” je cilje in uspehe projekta NIVEA Podajte nam roko! pojasnila Janja Žbontar Škraba, vodja marketinga v podjetju Beiersdorf d.o.o. “Nekateri so zaključili šolanje in se zaposlili, nekateri ga bodisi nadaljujejo bodisi so ga zaključili na fakulteti. Ponosni smo na vsakega, saj so to izredno pridni, nadarjeni in hvaležni otroci, ki se po svojih najboljših močeh trudijo pomoč Učnega sklada NIVEA pametno izkoristiti,” še pojasnjuje Janja Žbontar Škraba.

Roke bodo tudi letos z ambasadorji zbirali na dobrodelnih dogodkih.
Roke bodo tudi letos z ambasadorji zbirali na dobrodelnih dogodkih. FOTO:

Za uspešno akcijo zato potrebujejo tudi vašo pomoč. Sedaj že tradicionalen projekt NIVEA Podajte nam roko! bo tudi letos potekal prek spletne strani www.NIVEA.si/roke ter v sodelovanju z vrtci in šolami. V okviru akcije zbiranja sredstev bodo potekali dobrodelni dogodki, na katerih bodo v sodelovanju z ambasadorji projekta zbirali roke obiskovalcev na različnih lokacijah po Ljubljani. Roke lahko tudi narišete na listu papirja, kosu blaga ali jih kako drugače ustvarite in pošljete na naslov: Beiersdorf d.o.o., p.p. 4130, 1001 Ljubljana, s pripisom "Roke". Letošnja tema je šola in knjiga, zato bodo še posebej veseli rokic, povezanih s to tematiko. Lahko jih ustvarite kot timsko delo ali delo posameznikov. Veseli bodo vsake rokice, zato vabljeni k sodelovanju.

Zbiranje dlani poteka od 3. do 20. novembra 2011.

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni