Slovenija

Dnevi grmenja

Ljubljana, 21. 03. 2010 19.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Petra Kerčmar
Komentarji
92

Če se Pahor kmalu ne odloči, mu bo Zalar ponudil odstop? Gre prva tožilka ali minister? Precej pomenljiva je tudi izjava poslanca SD, da izsiljevanja ne bodo dovolili in so skrajna možnost tudi predčasne volitve.

Če se Pahor kmalu ne odloči, mu bo Zalar ponudil odstop? Gre prva tožilka ali minister? Precej pomenljiva je tudi izjava poslanca SD, da izsiljevanja ne bodo dovolili in so skrajna možnost tudi predčasne volitve.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (92)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nefretete
22. 03. 2010 19.38
Šerlok, Katarina bi lahko hodila v raševini, pa bi jo dostojanstveno nosila. Kdor zna pač zna.
M-teorija
22. 03. 2010 14.24
SherlockH22.03.2010, 14:00 Očitno gre za napačne predstave, da se levi in desni delijo po premoženju. Delijo se po prepričanjih, načelih, po načinu kako vidijo probleme in svet okoli sebe in na tej osnovi kako in s kakšnimi sredstvi in prijemi priti do teh ciljev. Pa, če bi to o levih državnih službah bilo res, pa ni in to ti najbolje veš, v vsakem primeru pa tudi tisti v državnih službah imajo družine, se ti ne zdi.
stomater
22. 03. 2010 14.13
ma dost jih mam...
SherlockH
22. 03. 2010 14.00
Nefreteta Se me ne dotakne. Pa naj ob tem povem še eno zgodbico. Moj sosed je zadnjič kupil en hud SUV. Pa še ni dolgo nazaj bentil čez Američane s SUVi “kakšni pra.sci so in kako potratno delajo z energijo in kako onesnažujejo okolje”. Ko sem recimo govoril z enim uspešnim podjetnikom, ki je zase rekel, da je desničar. Rekel je v tem stilu: »Mi desničarji kreiramo stvari okrog nas: skrbimo za podjetje, za izdelke, za posle, za družino. Levičarji pa se dolgočasijo v državnih službicah in potem v prostem času gledajo po trgovinah kako bi si zgradili svoj lažni videz malomeščana. Meni je prav nerodno, ko sem v družbi svojih znancev, ki imajo na sebi najmodernejše cunje in znamke. Jaz se prav slabo počutim, ko grem kdaj po BTCju.« Ne vem no, tako pač je,heh.
Ferdo Crni
22. 03. 2010 13.21
Nefretete. Sicer sem že vajen tega "bistroumnega" dialoga, češ da sem jaz "nevoščljiv" če se omenja bogate, razkošne levičarje s "socialnim čutom za malega človeka". Sicer meni takšni očitki zvenijo precej otročje in nezrelo, saj se vendar pogovarjamo o ideološki opredelitvi. In tu pač precej smešno izpadejo "levičarji", ki zagovarjajo enakost in enakopravnost, obenem pa si gradijo elitizem in ekskluzivizem in še to ponavadi s pomočjo davkoplačevalskega denarja ali politično državnih zvez. Pač paradoks brez primere. Torej Marta Kos je tipična "uspešna levakarka". Dobro (tajkunsko) poročena in družinsko povezana z enim glavnih levičarskih akterjev - bratom Dragom Kosom. To ni uspešnost ampak klientelizem. Kaj je ona doprinesla človeštvu in levičarstvu mi ni jasno. Važno pa je, da je "naša" a ne? Potem ji odpustimo čisto vse. Tudi Gucije, Versaceje, diamante in drage prestižne avtomobile. ali drugače - če Levičar živi razkošno, je to zato, ker je uspešen. Če desničar živi razkošno je to znak izkoriščanja malega človeka. Seveda ne pozabimo, da so za levičarje vsi ljudje "enaki". Eni bolj, drugi manj.
nefretete
22. 03. 2010 13.20
M, nikar ne bodiva preveč razposajena in spomladansko razpoložena, to popolnoma omrtviči navidezne nasprotnike, navijače desnice, ki so posegli že po nizkih udarcih: imenujejo naju vojščaka. Mene, ki se bojujem z ljubeznijo in besedami!!!! Križenec ja, ha, ha, ha,... Ej, Talični je pa zakon! Bolje kot Jeremija iz Forda, četudi sem mu včasih že bolj podobna.
M-teorija
22. 03. 2010 13.13
nefretete22.03.2010, 13:04 Si kot križenec Ane4 pištolja in Taličnega Toma, ustreliš prej in to kar bi tudi jaz, namreč da se tudi jaz popolnoma strinjam He, he, he...
nefretete
22. 03. 2010 13.04
Šerlok, No pa naj vam povem, da je to tako zato, ker je imel čustveno hladno mamo in očeta ali pa, ker je bil preveč občudovan v otroštvu in premalo omejevan a je bilo pohval vedno premalo in bi jih rad še več in še od ostalih, heh. To, kar si zdaj povedal o Iveku pa se popolnoma strinjam. He, he, he...
SherlockH
22. 03. 2010 13.02
Poglejta vojščaka spodaj. Meni so vajini donoski predvsem glumaža v smislu kolektivizma, ki je v Sloveniji množično prisoten in mi gre zelo na živce. Če so nekoč po vaseh množično v sebi mleli: “Kaj bodo pa sosedje rekli?”, se danes to množično dogaja med forumaši tu gor. To se najbolj očitno vidi v tem, kako se ljudje danes želijo pokazati na forumih, medijih, postati vidni, postati slavni. Kot muhe enodnevnice se dvigajo k vaški ulični svetilki. Pa kaj hudiča je vzrok, da človek postane grandiozni narcis in za vse krivi osebo na J!? Zakaj hudirja odrasel človek tako strastno in infantilno išče s svojim obnašanjem in dejanji občudovanje množic, ki grajajo osebo na J? No pa naj vam povem, da je to tako zato, ker je imel čustveno hladno mamo in očeta ali pa, ker je bil preveč občudovan v otroštvu in premalo omejevan a je bilo pohval vedno premalo in bi jih rad še več in še od ostalih, heh.
M-teorija
22. 03. 2010 13.01
nefretete22.03.2010, 12:50 ~Vic je v tem, da Slovenija brez Brezigarce zmore, Ivek pa ne.~ To ni vic, to je res! In tudi ni vic, da bi lahko shajali brez Iveka, nasprotno, shajali bi veliko bolje.
nefretete
22. 03. 2010 12.57
M-teorija 22.03.2010, 12:47 Jah, M, veš, ne upam preveč Šerloku o Ptariji pa to. Še dobro, da je ne omenja nihče.
nefretete
22. 03. 2010 12.50
Vic je v tem, da Slovenija brez Brezigarce zmore, Ivek pa ne. Pri vsem tem pa niti malo ne pomisli, da ji je uničil kariero in gospa je lahko upravičeno jezna na oboje. leičarje in Iveka, ki nič kaj gentlemensko od nje zahteva da obstane, pa čeprav se v ta namen blati privatno življenje sicer za nas nemoralnih in nesprejeljivih spolnih praks, pa še vedno gre za privatno življenje in lastno izbiro, Slovencev. vs to jih seveda ne bi niti malo zanimalo in gospe Ljudmili ne bi bilo treba zardevati, če ne bi poskušali še razširiti svojih lovk na druga področja mešanja megle. OK, zdaj pa popucajmo štalo, glavni rajon v hlevu pride na vrsto. SDS!
M-teorija
22. 03. 2010 12.47
nefretete22.03.2010, 12:28 ~Da ne bo Šelok spet ponorel, ne bom omenila, da zaradi epiloga Patrije na Finskem, kjer bodo kaj kmalu objavljeni dokumenti v zvezi s skrivnostnim J ~ Še dobro, da nisi Šerloku omenila Patrie, še posebej črke "J", ker bi po mojem spet ponorel.
M-teorija
22. 03. 2010 12.44
Dupko22.03.2010, 12:34 ~Pahor! Zavoljo nas, Slovenceljnov, bodi že enkrat odločen. Nateraj Brezigarco in Zalarja, vodenje tožilcev naj prevzame kdorkoli, samo ne LDS, pa bomo imeli vsi mir!~ Podpišem, a malo dvomim, če bi bilo res mir. Dokler imamo na politični sceni zdraharja, ki si politične točke nabira z razdvajanjem in kregom med ljudmi, tudi ta tvoj predlog ne bi prinesel tako prepotrebnega miru in prepotrebne energije, časa in pameti za bolj pomembne stvari. Dokler bomo imeli človeka, ki celemu slovenskemu prostoru vsiljuje revizijo namesto vizije, preteklost namesto sedanjosti in prihodnosti, nas obremenjuje z napakami naših dedov, namesto z upanjem in željami naših vnukov.
M-teorija
22. 03. 2010 12.35
SherlockH22.03.2010, 10:47 ~Kako hudo je levičarje poslušat.. ...večina vas celo verjame v te ideale~ Kar je še vedno bližje zdravemu razumu , kot pa tistih, ki verjamejo šizofrenim izmišljotinam paranoičnega strankarskega liderja.
Trglav
22. 03. 2010 12.34
Pahor! Zavoljo nas, Slovenceljnov, bodi že enkrat odločen. Nateraj Brezigarco in Zalarja, vodenje tožilcev naj prevzame kdorkoli, samo ne LDS, pa bomo imeli vsi mir!
nefretete
22. 03. 2010 12.28
Skratka ljubi desničarsko sogovorniki, nikakor se ne morem strinjati z vašimi posplošenimi natolcevanji v zvezi z levico in očitki eni ali drugi dami, da nosi uhane kakršne koli že, še vedno pravim, da je gospa Brezigarjeva pač na svojem položaju zaradi svojih političnih botrov in ščiti hrbet Iveku, ki se bo zanjo boril do zadnjega, saj mu voda že pošteno teče v grlo. Da ne bo Šelok spet ponorel, ne bom omenila, da zaradi epiloga Patrije na Finskem, kjer bodo kaj kmalu objavljeni dokumenti v zvezi s skrivnostnim J, in takrat bomo videli, kako je bilo to politično zmontirano. Sicer pa nisem pričakovala, da se bo kdo strinjal z mano, norčevanja in podtikanja pa so vsakodnevnica na vašem jedilniku, tako da ...
zajebant1
22. 03. 2010 12.25
SAJ NE VEM KOGA JE GLEDAL ZALER z eno oko novinarko z drugo po poslanskega kolega on te ne more gledati v oči in govoriti resnica
nefretete
22. 03. 2010 12.08
SherlockH 22.03.2010, 12:02 Nefreteta bo seveda izvzela mene :) ) Ne vem kaj naj rečem, če sem prav razumela naju druži še nekaj/nekdo iz preteklosti. Aja?
SherlockH
22. 03. 2010 12.02
Nefreteta Marta..hm, naj ne rečem, da je prototip tipične slovenske socialistične možače ( z izjemo da so ostale veliko manj inteligentne kot Marta, Nefreteta bo seveda izvzela mene :) ). Torej tisto ženšče, ki je je pred vladavino princem teme, pozivala na pogrom in vstajo naroda, seveda, kot zaskrbljena državljanka pisoč v neodvisnem Dnevniku, heh.