Slovenija
Oglas

Diplomiran ekonomist malo drugače

Ljubljana, 24. 08. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Z novimi, svežimi znanji, predmeti prilagojenimi sodobnemu poslovanju, sodelovanjem z mentorji iz podjetji in možnostjo medkulturnih izkušenj, boste postali diplomiran ekonomist, z veščinami in kompetencami, ki jih delodajalci danes potrebujejo.

Vas zanima kako smo lahko tako prepričani? Ker se kakovost študija zmeraj meri z diplomanti in 54% naših diplomantov napreduje po diplomi, menja delovno mesto ali dobi višjo plačo.

Doba fakulteta
Doba fakulteta FOTO:

Sodelovanje s podjetji je nujno že v času študija

Na DOBA Fakulteti spodbujamo in omogočamo  različne vrste sodelovanja s podjetji že v času vašega študija. Tako ste v programu Poslovanje študenti vključeni v projekt mreženja, kjer skozi štiri predmete v istih timih pripravljate praktično rešitev za vaše ali izbrano podjetje. Poleg učiteljev, vam je s strani podjetja na voljo mentor, ki vas usmerja in daje potrebne interne informacije, ki jih za dobro pripravo priprave projekta potrebujete.

Za poslovni izziv si študentje lahko izberete izziv iz podjetja ali predstavite svojo poslovno idejo. Na koncu idejo predstavite komisiji učiteljev in podjetnikov, ki pripravijo za najboljše tudi posebne nagrade in vam seveda dajo primerno povratno informacijo ter vas usmerijo naprej.

V pedagoškem procesu programa Poslovanje so v letu 2016/17 sodelovale institucije: HIT, Dewesoft, Steklarna Rogaška, Steklarna Hrastnik, Petrol,…

Zanimivost: V programu je diplomiralo že 2241 diplomantov, 21% je samostojnih podjetnikov ali lastnikov podjetij.

Zakaj smo na DOBI drugačni?

- Edini izvajamo 100% online programe že 17 let in smo edini z mednarodno akreditacijo online študija v JV Evropi.

- Študij poteka skozi praktične naloge in projekte s podjetji.

- Naši učitelji so praktiki iz gospodarstva.

- Nudimo vam celostno pedagoško, tehnično in organizacijsko podporo vsak dan vašega študija.

Nas želite bolje spoznati?

Vse o programu Poslovanje, na koncu katerega postanete diplomiran ekonomist, najdete na povezavi.

Sodoben predmetnik programa je dostopen tukaj.

Naši svetovalci so vam na voljo tudi za vse informacije v zvezi s priznavanje predmetov, ki ste jih v preteklosti opravili na drugih fakultetah.

Zaupajte nam vaše kontakte in obveščali vas bomo o aktualnostih na področju poslovanja in o brezplačnih dogodkih in webinarjih.

Naročnik oglasa je Doba fakulteta.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1