Slovenija

Dars pred novim škandalom

Ljubljana, 01. 09. 2011 18.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Blaž Jarc
Komentarji
8

Avstrijski gradbinec Alpine Bau naj bi lobiral za višjo ceno primorskega predora Markovec. Dopis, ki ga je Dars poslal Avstrijcem, razkriva, da slednji želijo spremembo 64-milijonske pogodbe.

Avstrijski gradbinec Alpine Bau naj bi lobiral za višjo ceno primorskega predora Markovec. Dopis, ki ga je Dars poslal Avstrijcem, razkriva, da slednji želijo spremembo 64-milijonske pogodbe.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Matelix
05. 09. 2011 16.42
....Kontaktiral sem tudi CPK, ki je tako uradno odg: Spoštovani, Na vaše vprašanje, zastavljeno po el.pošti v zvezi z zaporo ceste pri MP Škofije, vam ugotovljeno sporočamo: Gre za nekategorizirano cesto v lasti Mestne občine Koper, ki poteka po parceli št.1319/10, k.o. Plavje , kar pomeni da je za upravljanje pristojna občina Koper. Zapora ceste se nahaja ob robu hitre ceste H5 0388 (Škofije-Srmin) ki jo omenjate je bila, predvidevamo, narejena v dogovoru med občino Koper in DARS-om, zato so tudi vidne vreče s peskom, katere slike ste poslali. Direkcija RS za ceste na spornem območju ni pristojna. Cesta R3-714 poteka od priključka Plavje v smeri Dekanov. S prijaznimi pozdravi,
Matelix
05. 09. 2011 16.39
Poglejte kaj so meni uradno odgovarjali zaradi zaporo ki stoji na MP Skofijah: vprašanje JAZ: kako je to mogoče da od začetka julija ste zapirali cesto ki od mejnega prehoda Škofijah proti Kopru (kot se vidi na sliki)? Zdaj za it domov se moram vozit po bencinsko črpalko. Se vi zdi vam normalno? LP DARS: Spoštovani! Cesta, ki jo omenjate v vašem sporočilu, ni v upravljanju družbe DARS d.d., zato vam predlagamo, da se z vprašanjem obrnete na Mestno občino Koper, ki je cesto zaprla. Lepo pozdravljeni, Teja Kržišnik Služba za komuniciranje JAZ: Vaš odgovor je pravilen, imam pa dvom glede iskrenosti odgovora. Dvomim ker so vrečke s peskom ki podpirajo cestne znake neibežno vaša lastnina kot je razvidno iz slik v priponki. Bi mislil, glede na vaš odgovor, da je Koprska občina ostala brez primernega orodja in si recimo “sposodila” vaše vrečke s peskom za postaviti zaporo?!?! Prosim vas torej da čimprej odstanite zaporo, ki se nahaja med drugim na delu ceste ki ni v vaši pristojnosti. Kot sem že razložil ta zapora prisili meščane obcine Koper, ki dnevno uporabljajo to cesto, da gredo skozi (zasebno cesto) bencinsko črpalko, kjer je prehod večkrat težaven. Poleg tega pa ta prehod predstavlja nevarnost za pešce, ker se tam vedno nahajajo osebe ki se ustavijo za si natočit bencin ali za kratek počitek in se zato sprehajajo po cesti. LP DARS: Spoštovani, omenjeni del ceste je zaprla mestna občina Koper, zato predlagamo, da se obrnete na občino Koper. Lep pozdrav, Služba za komuniciranje NEMOGOCE !!!!
abracadabra
02. 09. 2011 14.58
Kaj, če bi nam kar tisti delavci, ki delajo javna dela in so brezposelni naredili tunele in AC do konca, bi bilo najhitreje in najceneje.
X-XY
02. 09. 2011 14.21
Admin, razišči koliko so dali CPM
beyba
02. 09. 2011 10.46
groza kako dolgo bo še šlo tako
wsharky
02. 09. 2011 10.42
... vodstvo DARS-a z Duhovnikovo kot prvo damo na celu opravlja svoje poslanstvo v dobro nase drzave s transparentno vodenimi postopki, brez tancice korupcije...
vidaw
01. 09. 2011 20.55
Pa to svetnico iz darsa bi moral razglasit za blaženo. Ljudje se križajo že samo če jo vidijo! Minister muzik ji bo pa nebeški sij držal.
Nauders
01. 09. 2011 20.28
v Slo niti eno gradbeno podjetje ni sposobno narediti enega predora, za zamislit !