Zanimivosti
Oglas

Dalibor Volaš postal Ambasador Zdravja

Ljubljana, 21. 05. 2012 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Da gredo zdravje, šport in humanitarnost skupaj, so v sodelovanju z NK Maribor znova dokazali v podjetju Ambasada Zdravja.

Dalibor Volaš, najboljši strelec slovenskega prvaka v letošnji sezoni, predaja Aleksandru Stubičarju vrhunsko ortopedsko obutev SpringBoost. (Foto: arhiv naročnika)
Dalibor Volaš, najboljši strelec slovenskega prvaka v letošnji sezoni, predaja Aleksandru Stubičarju vrhunsko ortopedsko obutev SpringBoost. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Direktorica podjetja Ambasada Zdravja Andreja Fras je podelila Daliborju Volašu priznanje Ambasador 
Zdravja. (Foto: arhiv naročnika)
Direktorica podjetja Ambasada Zdravja Andreja Fras je podelila Daliborju Volašu priznanje Ambasador Zdravja. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Dalibor Volaš, nogometaš NK Maribor in najboljši strelec slovenskega prvaka v letošnji sezoni, ter direktorica Ambasade Zdravja Andreja Fras sta pred začetkom zadnje prvenstvene tekme s pomočjo podjetja SpringBoost Slovenija podarila vrhunsko ortopedsko obutev navijaču NK Maribor s cerebralno paralizo Aleksandru Stubičarju.

Dalibor Volaš je s posebnim ponosom sprejel vlogo ambasadorja zdravja: »Zame je to izredna čast, da lahko sodelujem pri akciji lepega namena, in sem se z veseljem odzval povabilu. Ko slišimo za žalostne zgodbe, nikomur ni prijetno. Če je le mogoče, rad pomagam ljudem v nesreči. Močno si želim, da bi Aleksander naslednja leta preživljal ob srečnejših trenutkih. Če mu bo pomoč ob tej akciji vsaj delno omogočila kakovostnejše življenje, bo tudi nam lažje, bolj prijetno. Takšne zadeve pomenijo le še motiv več, da se kot športniki dodatno potrudimo razveseliti vse navijače.«

Aleksander Stubičar pred Ambasado zdravja. ( Foto: arhiv naročnika)
Aleksander Stubičar pred Ambasado zdravja. ( Foto: arhiv naročnika) FOTO:
V podjetju Ambasada Zdravja so skupaj s podjetjem Etika organizirali nagradno igro, katere nagrada je ortopedska obutev SpringBoost. Na igro se je prijavil tudi Aleksander Stubičar, ki ima cerebralno paralizo že od rojstva. Rodil se je prezgodaj, že s 6 meseci, pri 6 letih pa mu je umrl oče. Mama, Nadja Stubičar, je vsa ta leta skrbela za Aleksandra, tako da lahko danes hodi. Ima 26 let, je študent prometne fakultete v Mariboru in opravlja prakso na pošti. Napisal nam je:

"Z mamo težko živiva, saj ima nizko pokojnino, jaz pa ne morem opravljati dodatnega dela. Če bi bil izžreban za čevlje, bi jih z veseljem nosil. Lahko bi vam napisal celo knjigo, koliko operacij sem že dal skozi, lani sem bil zopet na operaciji v Ljubljani in še me čakajo novi posegi."
Aleksander v trgovinici Ambasade zdravja z navdušenjem izbira svojo novo obutev. ( Foto: arhiv naročnika)
Aleksander v trgovinici Ambasade zdravja z navdušenjem izbira svojo novo obutev. ( Foto: arhiv naročnika) FOTO:
V Ambasadi Zdravja so se ob podpori SpringBoost Slovenija odločili, da mu podarijo ortopedske čevlje ne glede na nagradno igro. Da pa bi Aleksandra še bolj razveselili, so roko v tej humanitarni zadevi ponudili tudi v NK Maribor in Aleksandru podarili dres z njegovim imenom in »celoletno vstopnico« za ogled vseh domačih prvenstvenih tekem.

Ambasador zdravja
Ambasador zdravja FOTO:
»Pri našem delovanju nas ocenjujejo predvsem po športnih rezultatih, toda pri NK Maribor ne pozabljamo na aktivnosti izven igrišča in se zavedamo svoje vloge v družbi. Vijoličasto srce je široko, sodelovali smo pri številnih projektih humanitarnega značaja za otroke, vedno pa po svojih zmožnostih poskušamo pomagati vsem, ki jim življenje ni prizaneslo,« je sodelovanje najboljšega slovenskega nogometnega kluba pri akciji zbiranja pomoči za Aleksandra predstavil direktor Bojan Ban.

Pomoč so poleg Ambasade Zdravja ponudili tudi druge organizacije in podjetja, ki so želeli Aleksandru priskočiti na pomoč. Akciji se je z brezplačnim programom enomesečnega osebnega treninga za rehabilitacijo ter trimesečno karto za vadbo v fitnes centru pridružil Marko Geršak, osebni trener in predsednik Bodifit društva, zdravilna čajnica Adam in Eva, Reflesoterapija stopal Simona Vukašin, Harmonija narave,
spletni portal Vitafit.si pa bo Aleksandrovo življenje odslej bolj podrobno spremljal in še naprej pozival posameznike, društva, organizacije in podjetja, da njemu in njegovi mami kot tudi drugim pomoči potrebnim posameznikom omogočijo lažje življenje.
Ambasador Zdravja
Ambasador Zdravja FOTO:

Ambasador Zdravja
Ambasador Zdravja FOTO:






Ambasador Zdravja
Ambasador Zdravja FOTO:

Ambasador Zdravja
Ambasador Zdravja FOTO:















Še nekaj o Ambasadi Zdravja


Postati najbolj zanesljiva in ljudem prijazna družba je naš največji cilj. S pomočjo strokovnega kadra ustvarjamo zelo visoke smernice in kazalce konkurenčnim podjetjem. Zaenkrat smo edino podjetje v Evropi, ki se s podobno dejavnostjo diagnostike sploh ukvarja. Za uresničitev zastavljene vizije podjetja pa je bistven nadaljnji razvoj in obstoj podjetja. Naš cilj je dvigniti kakovost naših storitev ter doseči prepoznavnost tudi na italijanskem trgu. Potrudili se bomo zadovoljiti tudi najzahtevnejše kupce in vam omogočili hiter nakup v naši spletni trgovini. Pomagali vam bomo izbrati primeren izdelek za vas in vam pokazali pot do vašega zdravja, dobrega počutja in varnega koraka.

SpringBoost Iguana - oranžna/črna/siva (Foto: arhiv naročnika)
SpringBoost Iguana - oranžna/črna/siva (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Vstopite z Ambasado Zdravja v boljši in bolj prijazen jutri!

Vrhunska ortopedska obutev, primerna za prav vsakogar izmed vas, SpringBoost je na področju obutve uvedla nov koncept in tehnologijo, ki izboljša zmogljivost mišic in zdravje ter odpravlja težave s sklepi, hrbtenico in mišicami.

Preventivni diagnostični pregledi - Kaj pomeni 65 EUR za vaše zdravje? (Foto: arhiv naročnika)
Preventivni diagnostični pregledi - Kaj pomeni 65 EUR za vaše zdravje? (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Preventivni pregledi, ki jih v sklopu diagnostike opravljamo v Ambasadi Zdravja, vam bodo pomagali izboljšati vaše počutje v primeru odkritja morebitnih težav ali pa ohranjati vaše zdravje v najboljšem možnem stanju. Pomislite, kaj pomeni 65 € v primerjavi z vašim zdravjem. A ni zdravje tisto, kar vsakemu posamezniku pomeni največ? Ne oklevajte, obiščite nas!

Izkoristite ugodno ponudbo trenutno najbolj aktualne dietne prehrane pri nas – NUPO. Nupo prehrana vsebuje vse, kar potrebujete za zdravo in uravnoteženo dietno prehrano, za izgubo telesne teže in njeno ohranjanje.

Ambasador Zdravja
Ambasador Zdravja FOTO:

V Ambasadi Zdravja vam nudimo ugoden nakup proizvodov NUPO z brezplačno poštnino ob nakupu nad 30 € v primeru nakupa v naši spletni trgovini ter darilni bon v vrednosti 10 ali 20 € v primeru nakupa izdelkov NUPO nad 50 oz. 100 €.

KONTAKT:


AMBASADA ZDRAVJA, druge zdravstvene dejavnosti d.o.o., Jurčičeva ulica 6, 2000 MARIBOR

Davčna št.: 15353605
Matična št.: 6134971000
Tel.: 02/ 62 10 200
Faks: 02/ 62 10 201
Mobi: 070/717-946
 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni