Slovenija
Oglas

Daikin Bluevolution - Klimatska naprava prihodnosti

Ljubljana, 27. 09. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ko gre za vašo hišo, je dobro samo najboljše. S svojo serijo klimatskih naprav Bluevolution, Daikin postavlja udobje na povsem novo raven in postavlja še višje standarde na področju klimatizacije.

Poleg tega skrbijo za varstvo okolja, saj vse naprave Bluevolution uporabljajo ekološki freon R-32, ki ima manjši vpliv na globalno segrevanje, sprošča manj emisij CO2 in se bistveno lažje reciklira ter ponovno uporabi. Usmerjanje razvoja izdelkov k uporabi nove generacije freona, Daikin že danes izpolnjuje standarde, ki bodo obvezni od leta 2025. Ko se odločite za Daikin tehnologije, lahko računate na udobje, energetsko učinkovitost in zanesljivost tekom celega leta. Visoke stopnje sezonske učinkovitosti zagotavljajo odlično klimo tako pozimi kot poleti in to brez prekomerne porabe.

Širok spekter energetsko učinkovitih klimatskih naprav

Daikin ima v svoji ponudbi izdelke in rešitve za vse vaše potrebe povezane s klimatizacijo. Nglede na to ali potrebujete klasičen sistem za en prostor ali pa vam bolj odgovarja prilagojen sistem za hlajenje več prostorov, imajo z vas rešitev.

Model Ururu Sarara je prva stanovanjska klimatska naprava z ekološkim freonom R-32, ki je bila na trg lansirana že leta 2013. Z največjo vrednostjo energetske učinkovitosti, bodisi za hlajenje ali ogrevanje, je delovanje tega modela (vlaženje, razvlaževanje, čiščenje zraka in prezračevanja) idealna izbira za vaš dom.

Daikin
Daikin FOTO: Daikin

Poleg omenjenega modela pa serija Bluevolution vključuje tudi večkrat nagrajeno napravo Daikin Emura, ki je bila za evropski trg proizvedena v Evropi. Privlačna oblika in pametna tehnologija znatno povečata raven udobja v vašem domu.

FTXM-M je še en model, ki dosega A+++ energetsko učinkovitost in preseneti s tako tihim delovanjem, da boste pozabili, da je tam. Eleganten in nevsiljiv izgled pa tej klimatski napravi omogoča še enostavno integracijo v vse stanovanjske stile.

Ugotovite, katera Bluevolution naprava je idealna za vaš dom in se poučite o številnih prednostih Daikin klimatskih naprav na www.daikin.si ali Facebook strani Daikin v Sloveniji.

Naročnik oglasa je Daikin.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3