Slovenija

Cvikl bi tožil Wolfa

Ljubjana, 01. 09. 2008 14.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Milan M. Cvikl razmišlja o tožbi zoper Walterja Wolfa, je dejal, da Cvikl "prihaja iz Velenja, ki je fantastično mesto, samo on je bil predolgo pod zemljo in ni dobil zadosti kisika v glavo.“

Milan M. Cvikl preučuje možnosti tožbe zoper Walterja Wolfa.
Milan M. Cvikl preučuje možnosti tožbe zoper Walterja Wolfa. FOTO: POP TV

Cvikl zaradi Wolfove izjave razmišlja o tožbi. Kot je pojasnil, je zaradi izjave Walterja Wolfa, ki je dejal, da Cvikl „prihaja iz Velenja, ki je fantastično mesto, samo on je bil predolgo pod zemljo in ni dobil zadosti kisika v glavo“, svoje odvetnike vprašal za mnenje in da se bo zagotovo odzval na izjave. „To ni žalitev le za mene, jaz sem javna oseba, ampak za tisoče ljudi, ki v velenjskih rudnikih trdo delajo,“ pravi Cvikl. Kot je še dejal, obžaluje, da je Wolf to obtožbo izrekel in meni, da je to neposredna žalitev. Sam ga ni žalil, temveč je le povedal to, kar vedo preiskovalci že leto in pol, je dejal.

Me pa veseli, da se mu vrača spomin, saj je prej trdil, da za Patrio še ni slišal,“ je še povedal Cvikl. Ob tem je še enkrat spomnil, da je dejstvo, da je Wolf posodil svoj bančni račun za transakcije in da je na nakazilih jasno napisano, da gre za provizijo. Na vprašanje 24ur.com, kje je to zapisano, pa je dejal, da imajo organi pregona obvestilo od 23. januarja 2007 in da so na podlagi tega obvestila na Finskem začeli preiskave, tako da naj se za dodatna pojasnila obrnemo na organe pregona.

Do konca sodnega postopka bi bilo treba ustaviti aktivnosti pri poslu s Patrio

Oklepniki 8x8
Oklepniki 8x8 FOTO: POP TV

Ker obstaja sum, da je bilo pri poslu s Patrio storjeno koruptivno dejanje, to dokazuje preiskava, ki poteka na Finskem, bi bilo treba sedaj aktivnosti v okviru tega posla do zaključka sodnih postopkov zaustaviti, še meni Cvikl. Pri tem poslu bi bilo, če bi ga ministrstvo zaradi protikorupcijske klavzule razveljavilo, najbolj oškodovano Gorenje in ostali podizvajalci, saj niso zavarovani, opozarja Cvikl. Zato se mu tudi zdi prav, da se sedaj s poslom počaka.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mili55
05. 09. 2008 00.38
Titovka Veš to so strašne obtožbe in če pride na dan, da je cvikelj zakuhal vse grobije, a ga boš še mela rada, al ti je kaj nakazu????
LB54
04. 09. 2008 12.10
Zelo pametno in inteligentno. Posel ustaviti, delavce na cesto, potem pa Sistemska Tehnika prevzame posel. In misija je končana.
buzicuzi
04. 09. 2008 11.22
zelo enostranska miselnost Titovka. Jaz leve politične opcije ne maram zato ker so uničili ideal socializma in se tam zbirajo sami koritniki. Pahor je mogoče edino nedolžno bitje tam. Dobra reklama za stranko.
hakihak
02. 09. 2008 12.29
wolfu pa res najprej zalaufa jezik pol pa možgani. če v velenju nebi bili pod zemljo, bi bilo pol slovenije v temi. kar naprej cvikl, daj mu mislit, pa na juriš!!!
punca08
02. 09. 2008 08.10
wolf ma res primitivne
titovka
01. 09. 2008 22.11
MILAN CVIKEL, VERJELA SEM V TEBE...IN TUDI TAKRAT, KO SI DEJAL, DA SI ODSTAVLJEN IZ KOMISIJE ZARADI TEGA, KER SI SE PREVEČ PRIBLIŽAL IVEKU IZ GRASUPLA!!!!!!!
Jozsef
01. 09. 2008 21.00
Pomembno je samo, da se nekaj dogaja. Pa magari zaprejo tudi predsednika vlade. Kako slasten je denar od orozja je znano samo nekaterim posvecenim v Sloveniji. VEEEELLLLIIIIIIIIIKOOO denarja. Samo, da je zivahno.
Tonček Balonček
01. 09. 2008 20.49
Tudi Wolf pred mesecem dni sploh "ni še nikoli slišal" za Patrio!
malasutra@gmail.com
01. 09. 2008 20.13
Ljubljana, Helsinki - Kot je danes poročala finska televizija, naj bi bil v afero Patria vpleten tudi slovenski predsednik vlade Janez Janša, pri podkupovanju pa naj bi pomembne vloge odigrali še polkovnik Dragan Bavčar, podjetnik Walter Wolf in slikar Jure Cekuta, ki je pred leti tudi kandidiral na predsedniških volitvah. TO BO ŠE POKALO (hehe).
nx01
01. 09. 2008 19.30
Walter Wolf je dejal nekako v tem smislu, da Cvikl v nekem obdobju ni dobil dovolj kisika v možgane. Se kar strinjam z to hipotezo.
Jozsef
01. 09. 2008 18.25
Ko hisa gori, misi hudicevi cvilijo....samo, da se nekaj dogaja. Da ni dolg cajt.Saj prejsnji so tudi v Izraelu nabavljali, kaj mislite zakaj. Samo tam je bil boter Kucan in ON ve kako se taki posli delajo. Verjemite. On to ve....Take je treba vkljuciti, ko se delajo umazani posli. Ne pa .....vajence.
titovka
01. 09. 2008 17.56
revčki desnosučni...CVIKEL je za vas CAR!!!!
Tonček Balonček
01. 09. 2008 17.52
Wolfa za finančnega ministra, Cvikla pa takoj aretirati, tako ne moremo več delati transparentno.gre za bolnika, ki fantazira, Wolf je sicer nekolikom starejši mož in se vsak teden spomni še česa, česar nekaj dni nazaj ni vedel, perd enim mesecem npr. še ni vedel, da Patria splog obstaja, zdaj s eje pa nekaj spomnil, sicer kje pa spoštljiv poslovnež, take tabimo! Dol s Cviklom in drugimi serviserji Kučanovih rdečkarjev, ki so nas ropali skoraj pol stoletja, prihajajo drugi časi, časi oklopnikov, bombometov in borbe proti "neprijateljev". V bistvu s evračajo neki časi izpred štiridestih let! Skupaj bomo zmogli, še en mandat, bravo!! Z Wolfom bo vse lažje!
mare.miami
01. 09. 2008 17.39
Gobezdač Cvikel se bo spet osmešil.Karkoli se loti,vedno zaserje oziroma laže.Je trmast in nepobošljiv a se bo moral kmalu umaknit s politike ker nima pojma o njej.Sicer pa Cvikl dela uslugo Janši ker tako stranko ,ki ima takega nakladača kot je on,ne bo volilo veliko volilcev.
titovka
01. 09. 2008 17.27
ČESTITKE Jozsef za post!
Jozsef
01. 09. 2008 17.23
Eno je dejstvo. Pa ce ste levi ali desni, rdeci ali beli, JJ ali GG. Dejstvo je to, da je Patria skorumpirana. Saj tega ni odkril Cvikl. To smo vedeli vsi. Vsi veliki posli so skorumpirani, tako v big Sloveniji kot v malem svetu. Dejstvo je samo to, da je Cvikl vztrajal pr tem, da se posel s Patrio naj razisce. Torej je kot opozicija opravil izvrstno delo. Odlicno je opravil. Dokazal je, da je posel skorumpiran in da so ta posel delali sarlatani. WW me je malo razocaral. On zna delati to bolje. Vendar se mu najbrz ze pozna, da je v letih in da on ni vec tisti WW, kot je bil nekoc. Zal so to spregledali tisti, ki so sli z njim v posel. To je isto, kot ce bi mislili, da je Bojan Krizaj se vedno tisti Bojan izpred 30 let. Ne ni vec isti in nikoli ne bo. On je samo LEGENDA, ki je nekoc BIL NO.: 1. Tako je tudi z WW. Nekoc je pac bil zakon, danes je se samo senca tistega WW in pac ni dorasel takim poslom kot je Patria. Bliza se vroca jesen. Se bo veselo. WOW. Se vsaj kaj dogaja ni dolg cajt.
fuksel
01. 09. 2008 17.19
occhiali
01. 09. 2008 17.12
A se vam ne da več? Kakšni komentarji! Pejte na mIRC pa se mente al pa si maile izmenjajte pa mente za kavo!
titovka
01. 09. 2008 17.12
pajtlerblanka....SI ME PA FUL PRESENETILA...PAMET SE TI ZAČELA IZBOLJŠEVATI...TUDI TO JE NEKAJ...ČE NE DRUGO LEP ZAČETEK.
titovka
01. 09. 2008 17.05
RADO62...PRIMITVC, ZA KOGA SE NEKI IMAŠ???LAHKO CVIKLU SAMO POVLEČEŠ MOB!!!!!!