Slovenija
Oglas

Čreda stotih barvanih živali preplavi Palmanovo Outlet Village

Palmanova, 16. 03. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Palmanova Outlet Village
Komentarji
0

Če želite preživeti dan v znamenju nakupovanja in zabave, pridite v Palmanovo Outlet Village. To je idealen kraj, kjer lahko kupite izdelke najboljših blagovnih znamk po neverjetno znižanih cenah in uživate v prijetnem in sproščenem okolju. S svojim pestrim programom dogodkov in animacij je furlanski shopping center odličen kraj, da na odprtem prijetno preživite svoj prosti čas s prijatelji ali družino.

Palmanova - 1
Palmanova - 1 FOTO: Palmanova

Pomlad je letos obarvana z barvami Cracking Arta; čreda barvanih živali – polži raznih velikosti, mogočni volkovi, žabe in lastovke - bo preplavila ulice furlanske nakupovalne vasice in pričarala edinstveno vzdušje. Od 19. marca do 14. junija bo na ogled v outlet vasici 130 kipov. To je edinstvena priložnost, da spoznate gibanje umetnikov, ki ob uporabi tehnike, s katero iz nafte pridobijo plastiko, oblikujejo majhne a mogočne hudo živahne postavitve. V začasni prodajalni boste lahko kupili prikupno darilo in domov odnesli košček magije, ki bo prežela outlet vasico. Šest orjaških lastovk pa bo nameščenih na glavnem trgu v Palmanovi, ki bo zažarel v mnogoterih živahnih barvah. Umetniška postavitev sloni na filozofiji ponovne uporabe predmetov, v sivino mesta, odetega v betonu, pa vnese svežino in barvitost.

Tudi letos je na sporedu posebna akcija Special Shopping Week, ki od 19. do 22. marca omogoča nakupovanje novo prispelih modelov za pomlad in poletje s 30% popustom na outlet ceno (akcija velja na izbrane izdelke in v sodelujočih trgovinah). Ne zamudite priložnosti, da svojo garderobo obnovite po izredno znižanih cenah.

Palmanova - 3
Palmanova - 3 FOTO: Palmanova

Palmanova Outlet Village združuje več kot 90 trgovin z zvenečimi italijanskimi in mednarodnimi blagovnimi znamkami, ki skozi celo leto ponujajo oblačila in lifestyle izdelke po vsaj 30 odstotkov nižji ceni, na koncu sezone in ob posebnih akcijskih ponudbah pa so cene dodatno znižane do 70 odstotkov. Znamke Lee-Wrangler, Dekker in LIU JO za moškega so pred nedavnim odprle svojo prodajno mesto. Ponudba znamk casual in elegantnih oblačil - ki stalno narašča – se je tako dodatno obogatila in zajema znamke kot Nike, Adidas, Alberta Ferretti, Pollini, Iceberg, Baldinini, Gap, Gap Kids, Guess, Calvin Klein Jeans, Moschino, Tommy Hilfiger, Desigual, L’Erbolario in Piquadro.

Palmanova Outlet Village je edini italijanski outlet center, do katerega lahko iz Slovenije, Avstrije in Hrvaške hitro in enostavno prispete. Do njega pridete po avtocesti A4 Benetke-Trst, izvoz Palmanova. Center je odprt 7 dni v tednu – tudi ob nedeljah in praznikih – od 10.00 do 20.00.

Zahvaljujoč legi nedaleč od mnogih italijanskih turističnih destinacij (Trst, Benetke, jadranska obala, Dolomiti in še mnogo drugih) je Palmanova Outlet Village nepogrešljiva in prijetna točka za vse tiste, ki si na svoji poti k odkritju italijanskih lepot želijo posvetiti nekaj časa tudi nakupovanju. V shopping center se lahko odpravite tudi s svojim otrokom; storitev za brezplačni najem vozička, previjalnica in igralni prostor bodo namreč prispevali k temu, da bo tudi vaš malček preživel prav poseben dan.

Preberite več

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni