Slovenija
Oglas

Celulit, ga je možno odstraniti tik pred poletjem?

Ljubljana, 12. 07. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Do poletja nas loči samo še nekaj tednov in bliža se čas, ko bomo skočile v kopalke in kratka oblačila. Veliko žensk se v teh dneh obremenjuje z lastnim videzom in išče rešitve, kako bi se čim hitreje znebile pomarančne kože na zadnjici in stegnih. Je to v tako kratkem času sploh možno?

Večina žensk v boju proti tej nadlogi izbere napačen pristop, s katerim izgubijo samo čas in denar in ne celulita. Mnoge tudi obupajo in se sprijaznijo s tem, da bodo še eno poletje preživele nesrečne in zavite v brisačo. Je tik pred poletjem bitka res izgubljena? Odgovor je NE! Z nekaj samodiscipline in ob pomoči pravilno izbranih preparatov lahko v nekaj tednih naredite čudeže. Predstavili vam bomo, kako lahko odstranite celulit in si vlijete samozavesti, s katero se boste brez težav sprehajale po svoji najljubši plaži. Na koncu članka pa vam zaupamo še prav poseben trik, ki ga redko katera pozna!

Celulit - 4
Celulit - 4 FOTO: Celulit

Celulit ima vsaka

Suhica ali ne, celulit prizadene vsako žensko telo. Tudi, če se ukvarjate s športom, še ne pomeni, da ste imuni nanj. Celulit se pojavi zaradi kopice različnih dejavnikov. Eden od njih je že sama sestava  ženskega telesa, ki je ustvarjena za rojevanje. Žensko vezivno tkivo je elastično, da se telo v nosečnosti lahko preoblikuje. To elastičnost »s pridom« izkoristijo maščobne celice, ki začnejo riniti vanj in ga raztegovati. Ko pritisnejo na povrhnjico, se to navzven pokaže kot že vsem dobro poznana pomarančna koža. Ampak vemo, to ni noben izgovor.

Nastanek strupenih žepkov

Celulit - 2
Celulit - 2 FOTO: Celulit

Več kot je maščobe, izrazitejši je celulit. Zaradi pritiska maščobnih celic se zmanjša prehodnost žil, kar ovira proces razstrupljanja in presnove maščob. Vezivno tkivo se posledično začne polniti z žepki, ki vsebujejo maščobo, strupe in vodo. Njihova značilnost je, da so zelo trdovratni in jih ni mogoče popolnoma odstraniti samo z gibanjem ali zdravo prehrano. Za spopad z njimi potrebujemo nekaj več. Pogosto je to kozmetični izdelek, ki s svojimi učinkovinami ponovno spravi v tek razstrupljevalni proces.

Kura za hitro izgubo celulita

Tudi, če imate za to na voljo le nekaj tednov, lahko s pravilno izbranimi metodami močno zmanjšate videz pomarančne kože – ali jo celo popolnoma odstranite. Če vam ni vseeno, kako boste izgledali v kopalkah in bi se radi sproščeno sončili na plaži, vam svetujemo, da že danes začnete izvajati naslednjo proticelulitno kuro. Kako se je lotiti?

Poskrbite za hidratacijo

Celulit - 5
Celulit - 5 FOTO: Celulit

Pijte večje količine vode (več kot dva litra dnevno) in se izogibajte sladkih in gaziranih pijač. Ali radi »kofetkate« in se prepuščate drugim razvadam? Uživanje kave, alkohola in kajenje povzroči dehidracijo, zato je treba ob teh razvadah znatno povečati vnos vode. Še bolje pa je, če jih popolnoma opustite. Sploh kajenje močno otežuje proces izgube celulita, saj nikotin ovira dotok kisika v celice. Če ne gre drugače, ga vsaj zmanjšajte!

Eliminirajte naslednje vrste hrane

Celulit - 6
Celulit - 6 FOTO: Celulit

Z jedilnika črtajte enostavne ogljikove hidrate (sladkor, izdelke iz bele moke, riž, testenine), nasičene maščobe (meso, mleko in mlečne izdelke) in predelane maščobe (margarino, majonezo). Z vsem naštetim se namreč »veselo« polnijo naše maščobne celice. Rešitev je, da začnete uživati živila, ki imajo visoko vsebnost vlaknin, ter tako pospešite svojo presnovo. Sem sodijo polnovredna živila, sadje in zelenjava. V poletnem času takega jedilnika sploh ne bo težko vzdrževati, kajne?

 

 

 

 

 

3. Začnite se gibati

Celulit - 7
Celulit - 7 FOTO: Celulit

In to kar danes! Gibanje vam bo pomagalo stopiti na rep maščobam, ki so odgovorne za nastanek pomarančne kože. Popolnoma nikoli ni prepozno za to, da začnete s telovadbo. Na začetku so dovolj dnevni sprehodi po trideset minut, nato naj vadba postane intenzivnejša. Poskusite hitro hojo ali lahkoten tek, usedite se na kolo, stopite na rolerje – možnosti je ogromno! Nikar ne zanemarite razteznih vaj, postopno pa začnite uvajati anaerobni trening z lahkimi utežmi ali vajami z lastno težo. Počepi, izpadni koraki, trebušnjaki, skleci ipd. naj postanejo vaša stalnica, ki ji posvetite vsaj petnajst minut dnevno. Predlagamo vadbo zgodaj zjutraj pred službo ali zvečer, ko se poleže vročina.

4. Masirajte se

Ves čas proticelulitne kure obvezno spodbujajte prekrvavitev z ročno masažo na kritičnih točkah. S tem boste pospešili proces razstrupljanja in zmanjševanja celulitnih žepkov. Masaža naj traja od deset do petnajst minut, pri tem pa lahko uporabite anticelulitno kremo (priporočamo uporabo izdelka CelluHit, ki ga najdete na TEM NASLOVU), piling ali olje. Masirajte od gležnjev ali kolen prek stegen do zadnjice, v smeri urinega kazalca. Masiranje je pomemben element proticelulitne kure, saj deluje kot dopolnitev redni telovadbi, zadostni hidrataciji in pravilni prehrani. Zdaj pa je čas samo še za piko na i!

≫ Tudi mene moti celulit in bi ga želela čim prej odpraviti, da bodo moje noge zopet lepe ≪

5. Uporabite ustrezen izdelek proti celulitu

Rezultati vašega trdega dela in samodiscipline bodo nedvomno opazni, vendar lahko svoj videz dodatno izpilite samo z uporabo ustreznega proticelulitnega izdelka. V poplavi različnih krem in drugih preparatov se je težko odločiti, katerega uporabiti. Priporočamo vam, da se pred nakupom dobro pozanimate o lastnostih posameznega izdelka in preverite, kakšni so rezultati njegovih testiranj.

Zdaj pa zamižite in si za hip prikličite v spomin svojo grobo pomarančno kožo, ki se je želite znebiti. Nato si predstavljajte sebe, ko sproščeno pohajkujete po plaži, le da imate tokrat za polovico manj pomarančne kože in občutno bolj napeto in čvrsto kožo. Bi nam verjeli, če bi vam povedali, da obstaja izdelek, ki vas lahko v kratkem času popelje do natanko takega rezultata?

Celulit - 1
Celulit - 1 FOTO: Celulit

Proticelulitna krema CelluHit

Med proticelulitne izdelke, ki preverjeno in znanstveno dokazano pomagajo pri izgubi celulita in delujejo dobesedno »čez noč«, sodi krema CelluHit. Na neodvisnem in priznanem inštitutu, kjer so testirali njeno delovanje, so prišli do ugotovitve, da se je uporabnicam kreme CelluHit zmanjšal obseg stegen za kar 4 cm, opazile pa so kar za 50% manj jamic pomarančne kože! Da, prav ste prebrali, ob koncu testiranj je polovica njihove pomarančne kože dobesedno izginila!

Celulit - 3
Celulit - 3 FOTO: Celulit

Skrivnost učinkovitega delovanja kreme CelluHit je v popolni kombinaciji izoflavonov in naravnih sestavin – izvlečkov alge spiruline, karnitina in kofeina. Te učinkovine spodbujajo nastajanje kolagena v drugi plasti kože oziroma dermisu. Rezultat je večja čvrstost kožnega tkiva, ki dobesedno onemogoči shranjevanje podkožnih maščob. Ta izdelek je idealna dopolnitev vaši proticelulitni kuri. Z njegovo pomočjo bodo vaši rezultati izjemni, vi pa boste brez sramu oblekli tiste seksi kopalke, ki si jih ogledujete že mesec dni.

Več o izdelku lahko preberete na uradni slovenski spletni strani www.CelluHit.si ali pa na slovenski številki zastopništva 031 401 302. Danes v prav posebni akciji podarjajo brezplačno poštnino za vsa naročila!

Ne odlašajte, ampak s svojo proticelulitno kuro začnite že danes – naročite si svoj CelluHit, ki vam bo pomagal do odprave pomarančne kože in poleti boste zablesteli kot že dolgo ne!

Naročnik oglasa: E-mesto d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3