Slovenija
Oglas

Celoletna VINJETA 2016 za 99 EUR na 1nadan.si!

Ljubljana, 17. 12. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Letna vinjeta za le 99 €, namesto 110 €! Ponudbo omogočata največji slovenski portal s kuponi 1nadan.si (ena na dan), ter MasterCard® in Maestro®!

1nadan vinjeta
1nadan vinjeta FOTO: 1nadan vinjeta

Oglejte si ponudbo na 1nadan.si (ena na dan):

Kupon zamenjate za vinjeto na katerem koli Petrolovem bencinskem servisu do 31. 1. 2016.

Kako deluje 1nadan.si (ena na dan) ?

Na spletni strani 1nadan.si so vsak dan objavljene zanimive nove ponudbe in kuponi, ki so do 99 odstotkov cenejši od redne cene ponudnika. Uporaba je preprosta: obiščite 1nadan.si (ena na dan), si oglejte dnevno ponudbo kulinarike, wellnessa, adrenalinskih športov, potovanj, … s popustom in se povsem brezplačno registrirajte. S klikom na »kupi kupon« opravite naročilo kupona za izbrano ponudbo. Ponudbo lahko priporočite svojim prijateljem preko Facebooka, e-pošte in drugih kanalov. Po uspešno izvedenem plačilu (možnosti plačil: kreditne kartice, moneta, plačilni nalog) prejmete kupon, ki ga natisnete in unovčite pri ponudniku. Preprosto, kajne? ;) Registrirajte se še danes in kupujte do 99 % ceneje!

O karticah MasterCard®

Kreditne kartice MasterCard zagotovljajo finančno svobodo, ki jo zaradi naših različnih prioritet in življenjskega sloga nujno potrebujemo. Če kartice pravilno uporabljate, ponujajo izjemne koristi, storitve in kupno moč, ki lahko pomagajo pri uresničitvi finančnih in osebnih sanj.

Debetne kartice MasterCard ponujajo vrhunsko udobje in finančni nadzor, saj so razširjene po svetu in vaš bančni račun bremenijo neposredno po transakciji.

Predplačniška kartica MasterCard: naložite sredstva le na eno kartico in jo uporabljajte ob vseh priložnostih namesto gotovine – za nakupovanje, plačevanje položnic in druga vsakodnevna plačila. Predplačniške kartice MasterCard lahko uporabite na vseh mestih, kjer sprejemajo debetno kartico MasterCard.

O kartici Maestro®

Z znakom Maestro na vaši kartici lahko varno uporabljate denar na vašem računu v svetovni mreži bančnih avtomatov, prodajaln in spletnih trgovin.

Omogoča vam, da boste imeli vedno pri sebi točno pravo količino za plačilo, ob natanko pravem času, kjerkoli boste - od vaše domače trgovine do bencinske črpalke nekje v tujini, oziroma na več kot 3,7 milijona lokacijah v 60 državah po svetu.

In ker je Maestro debetna kartica, z njo ne morete nikoli porabiti več denarja kot ga imate na razpolago na vašem bančnem računu.

Po vsem svetu je 659 milijonov kartic Maestro®. Sprejmejo jo v 3,7 milijona trgovinah in prodajalnah v 60 državah po svetu

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni