Slovenija

Čakajo nas sveža jutra in sončni popoldnevi, ki bodo iz dneva v dan spet toplejši

Ljubljana, 26. 03. 2017 07.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na dan, ko smo prešli na poletni čas, se je vreme skisalo. Pooblačilo se je in shladilo, ponekod so dočakali tudi kaplje dežja. A ni razloga, da smo zaradi tega slabe volje. Vremenoslovci namreč napovedujejo, da se bo nov teden začel s svežimi jutri, popoldnevi pa bodo sončni in iz dneva v dan spet toplejši.

Nov teden bo postregel s svežimi jutri in toplejšimi popoldnevi.
Nov teden bo postregel s svežimi jutri in toplejšimi popoldnevi. FOTO: iStock

Čeprav smo za ta konec tedna napovedovali precej slabo vreme, na koncu vendarle ni bilo tako hudo. Sobota je bila lepa, ujeli smo nekaj sončnih žarkov, pooblačilo in shladilo pa se je šele danes. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 14, na Primorskem do 17 stopinj Celzija. A nič zato, nov teden bo namreč lepši in iz dneva v dan toplejši.

"Nov teden se bo začel s svežimi jutri, popoldnevi pa bodo sončni in iz dneva v dan spet toplejši," so na Twitterju sporočili vremenoslovci.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Jutri bo tako pretežno jasno. Na Primorskem bo pihala šibka burja, ponekod drugod pa vzhodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od –6 do 0, na Primorskem od 1 do 6, najvišje dnevne od 13 do 16, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.

Tudi v torek in sredo bo pretežno jasno. Zjutraj bo še hladno in ponekod bo slana, čez dan pa bo postopno topleje. V nedeljo in ponedeljek bo predvidoma več oblačnosti, pojavljale se bodo manjše krajevne padavine. Obilnejšega dežja, ki bi namočil izsušeno zemljo, za zdaj ni videti.

Kakšno bo vreme v vašem kraju, lahko preverite tukaj.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kitzbill
26. 03. 2017 19.46
+1
včeral blo toplo ko poleti
Zmagovitoplemeniti
27. 03. 2017 08.30
kolbek460
26. 03. 2017 18.11
+2
Vsaka pomlad je muhasta kot otroštvo ,,,priznajmo je pa lepa ,,in ne bo nič manj drugačna od minulih ,,
hotchilipoper
26. 03. 2017 13.31
+0
Zahtevamo simulacijoooooo
felix59 drugič
26. 03. 2017 12.54
+3
Ja , pa je verjeti vaši izjavi ??
Jak Tobim
26. 03. 2017 10.11
+8
lahko smo še kako slabe volje - suša je taka, da bi vsaka kapljica pomenila neizmerno veselje. a, ja..sem pozabil na ljudi in njihovo neizmerno neumnost (po Einsteinu), ki vedo, da je življenje "pridi in se zabavaj, dirjaj s štirikolesniki po ostankih življenja, terjaj za svoje socialne transferje od sobivajočih in obtožuj sladkor za slabo samopodobo". Vsak napoved z vsaj malo dežja v bodoče je hudo lepa vremenska napoved. lepo vreme je deževno vreme po sončnem obdobju. tudi to bo potrebno nujno razčistiti.
Andrejka Caharijaz
26. 03. 2017 17.34
če povedo, da bo slabo vreme, vprašajo, ja kdaj bo spet lepo, če pravijo bo lepo vreme, vprašajo , kdaj bo pa deževalo ? NIKDAR NISTE ZADOVOLJNI!( poglejte kako hudo je drugod ) Če je lepo, naj bo lepo, hvala bogu na višavah, če je slabo, naj bo slabo vreme in dež, saj ga zemljica in rastline tudi potrebujejo. Vse je na pravem mestu kot mora biti.... Ko bo pa dež ( april) boste pa spet jamrali, kdaj bo sonce. Ven - ko je sonce, saj je tako lepo. Ko bo pa dežek se pa spet veselimo, saj bo vse lepo rastlo.. VSE JE TAKO KOT MORA BITI ! lepo se imejte