Slovenija
Oglas

Britanski znanstveniki so iznašli tableto, ki omogoča popolno postavo – brez diet in telesne aktivnosti!

Ljubljana, 02. 02. 2017 07.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Raziskava objavljena v januarju leta 2015, v prestižnem britanskem časopisu za medicino British Journal of Medical and Health Research, je odkrila, da so osebe nagnjene k pridobivanju kilogramov zaradi drugega razloga, kot so do sedaj menili.

Znanstveniki so se lotili raziskave, saj so opazili, kako večina člankov vali krivdo na nezadostno fizično aktivnost in prebavljanje tako imenovane hitre hrane.

Rezultat dveletne raziskave je presenetljiv, saj sta faktorja kot sta zmanjšana fizična aktivnost in vnos mastne hrane za debelost kriva le v manjši meri. Problem tiči v genetiki, ko se v generaciji aktivirajo geni, ki bistveno vplivajo na upočasnitev presnove ter s tem tudi na kopičenje maščobnega podkožnega tkiva.

Rezultati raziskave so spodbudili britanske znanstvenike za iskanje alternativ, ki bodo preprečile takšno obnašanje organizma in ga vrnile v normalno stanje. Pri iskanju aktivnih snovi so opazili, da organizem pri kliničnih testiranjih veliko hitreje deluje na odvečno maščobno tkivo s pomočjo hidroksi citronske kisline. Hidroksi citronska kiselina deluje tako, da ciljano razbija maščobno tkivo in ga pretvarja v energijo. Tekom raziskave se je pokazalo, da se je izgorevanje maščobnega tkiva povečalo za neverjetnih 400% brez kakršnekoli telovadbe ali diete.

Brezplačna dostava posebno za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20.00 EUR, količine so omejene!

Getfitsmart
Getfitsmart FOTO: Getfitsmart

To je revolucionarna številka, vsled katere so proizvedli tableto, ki vsebuje vse sestavine, ki pozitivno delujejo na človeški metabolizem in ga vračajo v normalno stanje. Tableta, ki je proizvedena po podrobnih kliničnih testiranjih, je naletela na odobravanje stroke po celi Evropi in Kanadi. Izdelek se imenuje PGCC500, od nedavnega pa se lahko kupi tudi na slovenskem tržišču.

Izdelek PGC500 vsebuje poleg čudežne hidroksi citronske kisline, sintetizirane iz južnoameriškega sadeža Garcinie Cambogie, tudi izvlečke kalija in kalcija, ki pomagajo telesu hitreje presnavljati vneseno hrano, skrbijo pa tudi za detoksikacijo telesa, spodbujajoč telo, da sam izloča škodljive snovi vnesene s pijačo ali hrano. Tablete PGC500 so narejene tako, da brez kakršnega truda v prvemu mesecu dni, z izločanjem nepotrebnih in škodljivih snovi, uspete izgubiti tudi do oseb kilogramov, z njimi pa tudi zatirate apetit in navadite organizem na povsem drugačno, bolj zdravo delovanje. PGC500 izdelek pomaga tudi pri težavah z napihnjenostjo, saj s pospeševanjem presnove vpliva tudi na sproščanje nepotrebnih plinov, ki se izločajo pri razgradnji hrane v telesu.

Znanost je potrdila, da so PGC500 tablete resnično revolucionarne tablete, ki vam bodo pomagale brez kakršnegakoli truda izgubiti odvečne kilograme, istočasno pa boste postali srečnejša oseba. Glede na to, da je izdelek nov na slovenskem tržišču in prilagojen slovenski košarici, je vredno poskusiti to čudežno odkritje britanskih znanstvenikov in preveriti, zakaj so zdravniki po celi Evropi navdušeni nad to, na videz, najobičajnejšo tableto.

Brezplačna dostava posebno za bralce portala 24ur.com TU >>

 

Pohitite in prihranite 20.00 EUR, količine so omejene!

Naročnik oglasa je United Labs Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni