Slovenija
Oglas

Brezplačno do novih sandal – OBUTA Mačka

Ljubljana, 29. 06. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Obuta mačka
Komentarji
0

Spletna trgovina OBUTA Mačka, ena največjih spletnih trgovin z žensko obutvijo v Sloveniji, vsak mesec podarja par čevljev po vaši izbiri. Sedaj za vsa naročila nudi tudi brezplačno dostavo!

V kolikor ste ena tistih, ki se s prihodom toplejših dni ne morete upreti nakupu novega para sandal, potem je spletna trgovina OBUTA Mačka prava izbira za izpolnitev želja, brez da bi pregloboko pogledali v denarnico. Za kratek čas lahko na www.obutamacka.si naročate tudi brez stroškov poštnine.

Med tem ko se prodajalne v trgovskih centrih čedalje težje spopadajo s ponudbo, cenami ter ugodnostmi, ki jih ponujajo spletne trgovine, so se le te uspele uveljaviti in prepričati tudi kupce, ki doslej še niso nakupovali preko spleta. Pestra izbira, nizke cene, hitra dostava, enostavno vračilo in preprosta menjava izdelkov so le nekatere lastnosti spletnega nakupovanja, ki prepričajo kupce v nakup preko spleta. OBUTA Mačka  velja za eno vodilnih spletnih trgovin, kar pričajo tudi številne nagrade, ki jih prejema na področju spletnega poslovanja.

Spletna trgovina OBUTA Mačka je med drugim prejela tudi priznanje Spletni trgovec leta 2014 – Zanesljiv trgovec.
Spletna trgovina OBUTA Mačka je med drugim prejela tudi priznanje Spletni trgovec leta 2014 – Zanesljiv trgovec. FOTO: Obuta mačka

Večini slovenskih kupcev je pomembno, da ob kvalitetnem izdelku in ugodni ceni prejmejo tudi dodatne ugodnosti in dobro podporo tudi po opravljenem nakupu. V spletni trgovini OBUTA Mačka lahko najdete nenehna znižanja in posebne ugodnosti, ki jih lahko prejmete tudi preko njihove Facebook strani ali s prijavo na E-novičke v spletni trgovini. Posebne akcije in ugodnosti za stranke so neodvisne od sezonskih razprodaj, zato boste na enkratna znižanja naleteli tudi sredi sezone, ko obutev najbolj potrebujete. V kolikor pa je sreča na vaši strani se lahko vsak mesec potegujete tudi za brezplačen par ženske obutve, ki ga spletna trgovina OBUTA Mačka podari preko svojega družabnega omrežja.

Eden izmed pomembnih dejavnikov pri spletnem nakupovanju je hitrost dostave. Veliko spletnih trgovin artiklov nima na zalogi in jih naroča od dobaviteljev šele po vašem naročilu. OBUTA Mačka se je odločila slovenskim kupcem ponuditi dostavo s hitro pošto, brez doplačil ob prevzemu paketa. Vsa obutev, ki je v ponudbi v spletni trgovini pa je tudi dejansko na zalogi, zato boste paket z naročenimi pari najpogosteje prejeli že naslednji dan po naročilu.

Pri spletnem nakupovanju je prav tako pomembno, da je izdelek, ki ga naročate tudi ustrezno opisan in so o njem na voljo vse informacije. Spletna trgovina OBUTA Mačka je k standardnim slikam in opisom obutve dodala tudi novo možnost ogleda izdelkov v 360° pogledu, ki vam omogoča, da si obutev ogledate iz vseh zornih kotov.

Možnost plačila po povzetju, predračunu in PayPal-u ter enostavno vračilo ali menjava artiklov.
Možnost plačila po povzetju, predračunu in PayPal-u ter enostavno vračilo ali menjava artiklov. FOTO: Obuta mačka

Kljub ugodnim cenam pa lahko nekaj parov obutve najdete še ceneje. Vsakič ko obiščete spletno trgovino OBUTA Mačka preglejte tudi ponudbo dodatno znižanih sandal, superg, balerink, petk, škornjev ali torbic, ki se nahajajo v posebni Outlet ponudbi. Artikli v tej kategoriji se nenehno menjujejo, zato bodite pozorni in znižanje hitro izkoristite, saj se pogosto zgodi, da vas bo kdo prehitel.

"Outlet" ponudba, kjer najdete žensko obutev po super nizkih cenah. Brezplačna hitra dostava izdelkov v le 1-2 dneh.
"Outlet" ponudba, kjer najdete žensko obutev po super nizkih cenah. Brezplačna hitra dostava izdelkov v le 1-2 dneh. FOTO: Obuta mačka

Spletna trgovina OBUTA Mačka žensko obutev ponuja tudi kupcem na Hrvaškem in v ostalih evropskih državah, kjer je prav tako že požela uspehe ter na Hrvaškem tudi prejela nagrado WTG za Spletnega trgovca leta 2014.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3