Slovenija
Oglas

Brezplačni slovenski ski-opening

Krvavec, 24. 11. 2014 06.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vas vleče na snežne strmine in v gorsko razkošje? Izkoristite ponudbo Krvavca in bivajte 1 noč brezplačno!

Neskončne možnosti za vas in vaše najmlajše. Nikomur ne bo dolgčas!
Neskončne možnosti za vas in vaše najmlajše. Nikomur ne bo dolgčas! FOTO:

Kratki turobni dnevi, zimski hlad in naglica v mestu kar kličejo po gorskem oddihu, svežem zraku, nebu brez oblačka in snegu pod smučmi. Zima nas ni razočarala, saj je že prišla na Krvavec in razveselila vse ljubitelje zimskih užitkov. Snežne strmine so že v pripravi, kulinarična ponudba ter druge aktivnosti na Krvavcu pa bodo razveselile prav vsakogar.

Prepustite se gorskemu ambientu in pozabite na skrbi.
Prepustite se gorskemu ambientu in pozabite na skrbi. FOTO:

Ste torej letos za spremembo? Zaupajte lepotam naše dežele in si privoščite pravi slovenski ski-opening!

Apartmaji Krvavec na planini Jezerca vam ponujajo razkošje v neposredni bližini smučišč, topel leseni ambient s kaminom, pa je odlična izbira tudi za tiste dneve, ko se želite le umakniti in z užitkom počivati. Izbirate lahko med tremi popolnoma novimi in lepo opremljenimi apartmaji, ki ponujajo rustikalno udobje v opremi iz lesa, skupaj s skrbno izbrani detajli, ki pričarajo občutek domačnosti in udobja ter ponujajo vse za nepozabno doživetje Krvavca.

Zimske radosti za vse okuse.
Zimske radosti za vse okuse. FOTO:

Znano je, da stres negativno vpliva na naše zdravje, počutje, odnose in delo. Zakaj se mu torej ne bi uprli in ga pregnali s smučarskih oddihom?

Apartmaji vas bodo popeljali v drug svet. Tja, kjer se sliši tišina, kjer diši po naravi in kjer se sonce nasmiha – tja, kjer ni razlogov za slabo voljo. Užijte ta svet in s seboj pripeljite še družino, partnerja, prijatelje, sodelavce in vsem privoščite kvaliteten prosti čas. Odlična lokacija poleg smučanja omogoča še sankanje, telemark, krpljanje in potepanje po okoliških hribih. Vaši najmlajši bodo lahko uživali na bližnjem otroškem smučišču ali se prepustili neskončnim možnostim za gradnjo najlepših snežakov. Na hitro dostopnem Krvavcu vas čaka prav vse, kar potrebujete za enkratno zimsko izkušnjo.

Romantike ni nikoli dovolj. Presenetite vašega dragega ali drago z vikend paketom!
Romantike ni nikoli dovolj. Presenetite vašega dragega ali drago z vikend paketom! FOTO:

Polepšajte si začetek letošnje zime in rezervirajte pravo slovensko otvoritev smučarske sezone! Pohitite in si zagotovite 1 noč brezplačnega bivanja pri rezervaciji termina od 1. do 15. decembra 2015. Kako? Preprosto – kliknite na www.apartmaji-krvavec.si, si izberite apartma in začnite vaš dopust.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni