Slovenija
Oglas

Čarobna poroka v Brdih

Goriška Brda, 10. 03. 2015 07.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Briška poroka
Komentarji
0

Sprejmita izziv in se prijavita na brezplačno Briško poroko, v deželo češenj, zlate rebule in edinstvenih razgledov. Čas imata do 16. marca 2015. Prijavita se na www.brda.si

V ritmih rock'n rolla po strnjenih ulicah Šmartnega.
V ritmih rock'n rolla po strnjenih ulicah Šmartnega. FOTO: Briška poroka
Briška poroka bo letos že četrtič zapored ponudila nepozaben dogodek, ki bo na romantičen način popestril dogajanje največje briške prireditve Praznika češenj. Slavnostni dan se bo zgodil 13. junija 2015 na renesančnem gradu Dobrovo, kjer si bo v čarobnem ambientu grajske poročne dvorane izbrani par obljubil večno zvestobo. Rdeča nit letošnjega dogodka je tango. Ples, ki ni samo ples, je strast, ljubezen, predanost, eleganca, čutnost, je preprosto način življenja, ki ga narekuje srce. 

Z nastopom glasbene skupine Marko Hatlak & FUNtango bo grajsko dvorišče postalo plesni oder s profesionalnimi tango plesalci plesne šole GOTango, ki bodo izbranemu paru, svatom in občinstvu pričarali že tako spektakularen poročni dan. Savo in Maruša iz plesne šole GOtango bosta zmagovalnemu paru poklonila plesne inštrukcije, da bosta na poročni dan blestela in se v objemu strastnega tanga podala na skupno življenjsko pot. In ker v Brdih brez tradicije ne gre, se bo moral ženin pred briškim »partonom« dokazati, da je kos svoji izbranki. Vse se bo izplačalo in poplačalo.

 

Tamara in Andrej pred renesančnim gradom Dobrovo.
Tamara in Andrej pred renesančnim gradom Dobrovo. FOTO: Briška poroka
Brezplačna poroka v Brdih, deželi veličastnih razgledov in eni najlepših poročnih destinacij, s poročnim slavjem ob izbrani hrani z mamljivimi okusi in z vrhunskimi briškimi vini. Le kdo si ne bi želel tako edinstvene poročne zabave. 

Da bo najlepši dan resnično poseben bosta ženin in nevesta, skupaj s svati deležna strokovne stilske preobrazbe. Izbranemu paru bomo zagotovili, da bo frizura modna in čarobna in da bo poročna obleka, ki bo luč ugledala v Nandinem butiku, elegantna. Za ličenje bo zadolžena Alenka iz studia lepote, poročni šopek pa bo izpod spretnih rok ustvarila cvetličarka Nataša.

 

S starodobnim vozilom na cerkveni obred.
S starodobnim vozilom na cerkveni obred. FOTO: Briška poroka

A to še ni vse. Tudi o poročni noči smo razmišljali, ki jo bo par preživel med briškimi griči pa na češnjeve konfetke in seveda na poročno potovanje. In, da bodo vsi trenutki priprave in poročnega dogajanja za vedno ostali v najlepšem spominu jih bo s profesionalnim očesom zapečatila fotografinja Metka. Tu so še bogate nagrade, ki jih novoporočencem podarjajo partnerji letošnje Briške poroke, ki so omenjeni na naši spletni strani www.brda.si

Brez finančnih in organizacijskih problemov in z bogatimi nagradami bo dan ljubezni resnično posvečen samo ljubezni. Zato še enkrat, vabljena! Prepustita se avanturi in razvajanju. Dovolita, da s prepletanjem tradicije in čutnega plesnega izražanja v objemu tanga, ustvarimo za vaju edinstveno potovanje. Podajta se na vajino skupno pot po čarobni briški pokrajini in izpolnita prijavnico na naši spletni strani www.brda.si. Čas imata do 16. marca 2015.

 

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.